Evet arkadaşlar uno alıp kullanan yada bilgi sahibi olan varsa paylasırsa sevinirim.
1-70 uno s ile 70 sxie arasında fark neler
2-yakıtları (özellikle lpg de )ne kadar.
3-uygun acaba kac tl ye bulurum.soru cokmu oldu acaba : ))))
Evet arkadaşlar uno alıp kullanan yada bilgi sahibi olan varsa paylasırsa sevinirim.
1-70 uno s ile 70 sxie arasında fark neler
2-yakıtları (özellikle lpg de )ne kadar.
3-uygun acaba kac tl ye bulurum.soru cokmu oldu acaba : ))))
LPG lileri gerçekten az yakıyor, hobby modelini tavsiye ederim daha hoş duruyorlar,
Aralarındaki fark tamponlar diye biliyorum 'S' te tamponlar boyasız.
4000 ytl ile 9 000 ytl arası fiyatlardadır.
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Ufo okudum dalga geçmeye girdim.Rezalet
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
Uno 70S modelini kullanıyorum.(En çok tutulan modeldir)Lpg/benzin
1400 cc motora sahip kalbüratörlü(lpg dönüşüm maliyeti düşük)
Şehirler arası kullanımda km de 11 kuruş yakıyor..Karışık kullanım 12-13 kuruş(Lpg litre fiyatı 1460 TL)
Ağırlığı 975 Kg
Ekonomik araç isteyenler için ideal
Tam bir şehir aracı
60S modellerinin parçası bulunması zor olduğu söyleniyor..
Enjeksiyonlu modeller pek tercih edilmiyor..(Lpg den problemlerinden dolayı)
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
ben baya bi kullandım çok güzel araba hem az yakıyor hemde serii
gerçi tasarslan gerekli açıklamayı yapmış temizse gözün arkada kalmadan alabileceğin enfer arabalardan biridir
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
bende bi defa kullandım , çoook eskiden ama evin önünden kaçırmıstım hatta viraja girince kafam camdan dısarı çıkıyodu desem çok mu abartmıs olurum
boyum uzun ama arabada dengesiz biraz , birde minnacıkkkkkk , şimdi binsem hiç süremem herhalde
O arabaya 7 (+bagaj 1 kişi)kişi binebiliyor.
Maksimum sürati 170 zorlarsan 180.
Bir depoyla İstanbul Samsun yapıp Samsundan Sinop yapabiliyor.
Hafif bir araç rüzgarda çok savruluyor.
Yedek parça sıkıntın yok.
70 uno s ile 70 sxie arasonda birtek otomatik cam ve enjeksiyonlu diye biliyorum benim kullandığım 3 sene s modeliydi.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Uno s ile sx'ie arasındaki tek fark biri karbüratörlü diğreri enjeksiyonlu (ie)..
1 sene kullandım uno's idi yakıtına ve performansına hayrandım..Kötü yönleri fren çok zayıf ve kaporta sıfır Eğer bunları göze alırsan al..Hem değer kaybetmeyen nadir fiat'lardan
1997 model sxi vardı enjeksıyonlu yalnız onların üç tip noktalı enjeksıyon sıstemı varmış problem yaşarsan parca pahalı ve zor lanıyorsun bulmakta ısı sensörü varmış 300 tl dedıler bana kıbrıt kutusu kadar bırsey orjınal değilmiş bırde cok sevdiğim bır renkte temız bır uno idi ama sattım onu hemde ucuza gıttı sonra 1994 model karbüratörlü aldım 2 yıldır kullanıyorum cok ekonomık ve pratık bır araba ama aklım öncekinde kaldı farkı şu metalık boya sis farı tamponlar farklı ve camlar otomatık 1.4 motor enjeksıyonlu şimdiki sade ama acaip ekonomık bır daha araba mı satıp almak istesem uno alırım bırde ön takımları nazık dıyorlar hıçte öyle değil denemişliğim var .hırsız kolay gırıyor kapıları acmasına gerek yok kağıt gıbı acılıyor aklıma gelenlerı yazdım 5500 tl ye gayet guzel unolar var
Uno motosiklet kullanan,dizel yüksek model araba alamayacak ya da almak istemeyenlerin az yakan oto hedefi sanırım
Bende şu sıralar uno ile ilgili gidip gelen düşüncelere sahibim,bunun nedeni o fiyatlara alınacak doğan şahin in karizmasını çizen arkadaşların pek kullanmadığı bir araç,bir nevi aile arabası.
Basit bir sorum olacak bu araçla ilgili,diğer sorularıma bu başlıkta cevap buldum,yazan arkadaşlara teşekkürler.
Basit sorum şu,kaloriferleri yani ısıtması nasıl?
kazan dairesine iniyosun alt kata , iki odun atıyosun fırın gibi oluyo annenlerle beraber oturursunuz , üst katı da kiraya verirsiniz
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için..
Sorularıma gayet iyi yanıtlar aldım.
Gerisi için hayırlısı demek kaldı
Allah daha iyilerini de almayı nasip eder hepimize inşallah..
bnde uno hobby kullanıyorum gercekten ınanılmaz bı araba ısıklarda 2005 model aralardan daha önce kalkabılıorum 15 tl lık gaz aldıgımda 50-60 km yol yapabılıorum herkesın dedıgı gıbı vıtes boslugu gıbı bı sorunum yok vıtesdekı tek sorunum buyuk olması oda önemlı değıl kuculebılıo ..dıreksıyon orjınal sparco dıreksıyon hıdrolık ön camlar otomatık klıma olanıda duydum ama orjınal mı bılmıorum bnmkınde klıma yok ama bnce clıo gıbı araba alacagına fıat uno hobby al bıle dıyebılırım super araba normal unolarla kıyaslanması cok sacma .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)