musti81
karaşahin
deli_mavi
aye
kuvvetmira
coq
alp_tunay
Görkem den rica ettim. umarım seni de ekler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:17 ----------
Valla benim elimde olsa biliyorsun yarım dakika durmadan eklerdim.
ne oluyor burada
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Eklemişşş.....
Propagandaya başlayalım artık...1 oya yarım depo benzin...... Motosiklet sitesindeyiz ... Formatlardan faydalanmak lazım....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Alper abi oylamadasındır artık
pastamı isterim yalnız bir adet te ukraynaya göndermek gerekir..
yalnız oraya gönderdiğin büyük boy olmalı, malum orada tabak yerine hatun kişi kullanmak istenebilir..
benim ki tadımlık bişi olabilir sorun değil. yada izmire bir geldiğimde bi çay ısmarlarsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:31 ----------
yahu oyu hemen kullanmasaydım keşke
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:32 ----------
malumunuz.. formatlardan faydalanmak lazım
Ben oyumu kuvvetmiraya attıydım..... Geri mi alsam...
valla kuvvetmira benim de ilk üçümde ama musti favorim
İşte dürüst vatandaş.. www.deliyağçekerim.net
ya az önce bir haber okudum..
şerefsizim bi adam olmayız dedirtecek türden.. canım sıkıldı. bu kadar da dümbüklük düdüklük olmaz ki.. yorum sizin...
.................................................. .................................................. ...............
25 kg.’lık kayayla korkunç intikam!
BURSA AA
Bursa’nın Karacabey ilçesinde yol verme meselesinden tartıştıkları kişiye köy girişinde pusu kuran zanlıların 25 kilogramlık kaya attığı otomobilde bulunan anne öldü, 2.5 yaşındaki çocuğu ağır yaralandı.
Sultaniye köyünde düğüne katılan Kamil Atış (23), eşi Burcu (22), kızları 2.5 yaşındaki Minel ve Figen (5) ile Bakırköy’deki evlerine gitmek üzere otomobilleriyle yola çıktı.
Levyeyle saldırdı
Kamil Atış, yolda, aynı düğüne katılan ve uzaktan akraba oldukları öğrenilen H.K. (17) ve arkadaşı G.K. (17) ile yol verme meselesinden tartıştı. Atış, H.K.’nin kullandığı otomobile levyeyle vurmaya başladı. Bunun üzerine, H.K. ve G.K., otomobille kaçtı. H.K. ve G.K., arkadaşları İsmail E. (19), O.K. (17) ve Şükrü A’yı (29) arayarak, Hotanlı köyü girişine gelmelerini istedi. Hotanlı köyü girişinde yolu kesen ve pusu kuran zanlılardan biri, hareket halindeki Atış’ın otomobiline yaklaşık 25 kilogram ağırlığında kaya attı. Camı parçalayan kaya, otomobilin ön koltuğunda oturan Burcu Atış ile 2.5 yaşındaki kızı Minel’e çarptı. Hastaneye kaldırılan Burcu Atış, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Minel Atış’ın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
Zanlılardan H.K. (17), G.K. (17) ve O.K. (17), çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, Ş.K. ve İ.E., serbest bırakıldı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:38 ----------
allah belanı vermesin musti kardeş.. gülümsemen hiç eksik olmasın hep içten olsun
kardeş neden kime ne için yağ çekeceğiz. bir tarafımız bi cm uzayacak mı kısalacak mı?
kaldı ki, ankaradaki arkadaşlara alındım geçen hafta sonu, beni yalnız bıraktıkları için. gerçi suç bende sitede duyurmadım. lakin bir kaçı görür gelmek ister diye düşündüm. gelen olmadı bittabi. bakalım bu haftasonu ne olacak..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:41 ----------
adını bile bilmeden, sana oy verende kabahat zaten
Ben oylamaya itiraz ediyorum.
Oylama esit sartlarda baslamadi.
Alp Tunay sonradan eklendi ve bu onun için dezavantaj.
Bu sekilde bir oylamayi içime sindiremem.
Bu topic kitlensin.
Yeni bir topic açilsin ve aday olmak isteyen arkadaslar aday olsunlar.
Aday olma sureci bittikten sonra tekrar seçim yapilsin.
Bu sekilde kazansam bile içime sindiremem.
Memleketini bir çuval kömüre satmayan tüm yureklere selam olsun.....
Bu can size feda olsun.............
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
coq la mustinin avatara bitiyom ikiside kanatlıbiri gıllı ürdek biri motorcu davık
Bencede.... Bu ön araştırma olsun.... Görkem topiği kitlesin... Gencay yeniden açsın....
Varsa başka aday onlar da eklensin..... Dvletimiz ömür boyu maaş ve benzin versin.... Televizyonlarda motogp eksik olmasın ve şifresiz versin............................................ ...............
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)