allahım çağla bu sensen atcam kendimi..
bu arada nedense bu aralar kendimi atasım gidesim var..
musti81
karaşahin
deli_mavi
aye
kuvvetmira
coq
alp_tunay
allahım çağla bu sensen atcam kendimi..
bu arada nedense bu aralar kendimi atasım gidesim var..
Hörmetler sayın çağla hanım;
adward maya stereo love diyeceğim ancak.. şarkı isteği sanırım program bütünlüğüne uymuyor, derin aşk şarkıları dinleyebilecek durumda da değilim lakin siz koyarsınız gönlünüzden geçtiğince bişiler.
yada kendimi bırakıp gidesim var, bu tür durumlar için bir şarkımız var mı çekmecemizde
sevgiler saygılar, cümle motosiklet kullanan arkadaşıma buradan kazasız belasız uzun kilometreler diliyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 ----------
gerçi buraya yazmanın anlamı yok değil mi
Benim ördeğimin mustinin ördeenden ne farkı var sorarım size? Bengünün koltuk altına vermesi neyi değiştiriyorda musti 1. oluyor? Benim ördeğim onun ördeenden daha güzel,
Saygılarımla.
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
yarışma bitti mi?:p
Drift Religion
hee o benim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
allaam.. ama olmaz ki diğer başlığımı bulamyorum. konu buhar olup uçmuş..
bu saçma konu bitmedimi hala....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
powermira oyu sana bağladık...topraktan kooperatife gireydik daha hayırlıydı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yahu nerede benim diğer topiğim, gören bilen duyan bi link atsın kafayı yedim araya araya...
Bide kanka dedik.... Tüüüü yazıklaaaar olsun...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 ----------
Daha önceden defalarca konusu açılmıştı... E tabi bıktırdı bu konu.... Her seferinde on cevap yaz buna yaz..Gene sabırlı adam eyong.... Açıklamaları bekledi.....
Sende hoşgörü ile karşılarsın artık.....
Baksana bu konuyu bile saçma bulan var..Herkese herşeyi beğendirmek zor iş...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)