Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Knight Online ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yAmAhA ~ F Z (SİX)
    Aranızda Knight Online oynayan varsa server , lvl ve nickini yazarsa sevinirim.

Ben oyuna yeni başlıyorum ve yüklü bir para ayırdım :D

Yardımcı olabilecek kişiler aranıyor :D
    [COLOR="Red"]
    [B]Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin ! A M İ N[/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    92 301 98 vstar
    bence online oyun oynayacaksan knıght oynama wow oyna o cok daha guzel

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şimdiden Allah yardımcın olsun bırakalı 3 sene oldu ve bir daha asla oynamam tamam zamanında çok para kaldırdım ama çokta para yedirdim... O oyun sadece zaman kaybı ve ona başlarsan dikkat edeceksinki günün en az 10 saatini pc başında o oyuna harcıycaksın yazık günah o zamana emin ol 6 ay sonra bu dediklerimi çok iyi anlıycak ve pişman olcaksın... O oyun kuruldugunda sadece 3 server vardı ve ben areste oynuyordum sonra coğaldıkça çoğaldı ve cılkı çıktı...

Motosikleti
    BuKart
    Alıntı crayzboyone adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdiden Allah yardımcın olsun bırakalı 3 sene oldu ve bir daha asla oynamam tamam zamanında çok para kaldırdım ama çokta para yedirdim... O oyun sadece zaman kaybı ve ona başlarsan dikkat edeceksinki günün en az 10 saatini pc başında o oyuna harcıycaksın yazık günah o zamana emin ol 6 ay sonra bu dediklerimi çok iyi anlıycak ve pişman olcaksın... O oyun kuruldugunda sadece 3 server vardı ve ben areste oynuyordum sonra coğaldıkça çoğaldı ve cılkı çıktı...
    Bende aynı şekilde geçen sene tövbe ettim online oyun oynamamaya günde 12-13 saat pc başındaydım ve günün geri kalanında da oyunu düşünüyordum.Sonra daha önemli bir şey buldum bıraktım.Önemli şeyi merak eden olursa 5. mesajdan sonra açıklayacağım.
    [B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
    [/B]

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    agaaaa kınayt oynuyom agaaa 13 level oldum agaaaaaaaaa çocukların konuşmasından alıntıdır.

MkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    92 301 98 vstar
    önemli olan şeyi açıklayabilirsin,
    ama bir süre sonra dedigin olay cogu ınsanın basına gelıyor galıba oyun hayatından cok zaman calıyor tadında bırakmak lazım herseyı

oynayacak arkadasada hala ılk mesajımdakı gıbı knıght dansa wowu onerıyorum eskı oyuncuyum wowda knıghtı gordugumde wowun farkını anladım
    tabi mazide kaldı bunlar

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    Hay sizin iteminize..

Zealist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera , Yamaha
    şimdiden geçmiş olsun.

GuNMember - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki CharmandER-5 2005
    Ben İlk Çıktıgında Oynadım Ozamanlar Oyunda Doğru Duzgun Turk Oyuncu Yoktu Sonradan 7-8 Yaşlarında Cocuklar Basladı Tabırı Caızse Oyunun Hoku Çıktı Bende Dırek Exit Yaptım Dahada Girmedim(:
    "TayGuN"
    "GuNControll"
    "Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "

Motosikleti
    BuKart
    Önemli şey:MOTOSİKLET
    [B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
    [/B]

Motosikleti
    Suzuki İnazuma
    Knight değilde Ultima Online oynuyorum yaklaşık 7 yıldır..
    Halada oynarım ara sıra canım sıkılınca 2 action atar ölür/öldürür çıkarım..
    Ama 6 sene 7 sene önce akşamları kalkar char oyundan düşmüşmü macro bozulmuşmu diye bakardım.. Zamanla soğudum soğudum.. Şu zamanlarda belki ayda 1 yada 2 ayda 1 giriyorumdur.. =)
    Tüm renkler aynı anda kirlenmeye başladı. Birinciliği beyaz'a verdiler...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler