Aranızda Knight Online oynayan varsa server , lvl ve nickini yazarsa sevinirim.
Ben oyuna yeni başlıyorum ve yüklü bir para ayırdım :D
Yardımcı olabilecek kişiler aranıyor :D
Aranızda Knight Online oynayan varsa server , lvl ve nickini yazarsa sevinirim.
Ben oyuna yeni başlıyorum ve yüklü bir para ayırdım :D
Yardımcı olabilecek kişiler aranıyor :D
[COLOR="Red"]
[B]Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin ! A M İ N[/B][/COLOR]
bence online oyun oynayacaksan knıght oynama wow oyna o cok daha guzel
Şimdiden Allah yardımcın olsun bırakalı 3 sene oldu ve bir daha asla oynamam tamam zamanında çok para kaldırdım ama çokta para yedirdim... O oyun sadece zaman kaybı ve ona başlarsan dikkat edeceksinki günün en az 10 saatini pc başında o oyuna harcıycaksın yazık günah o zamana emin ol 6 ay sonra bu dediklerimi çok iyi anlıycak ve pişman olcaksın... O oyun kuruldugunda sadece 3 server vardı ve ben areste oynuyordum sonra coğaldıkça çoğaldı ve cılkı çıktı...
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
agaaaa kınayt oynuyom agaaa 13 level oldum agaaaaaaaaa çocukların konuşmasından alıntıdır.
önemli olan şeyi açıklayabilirsin,
ama bir süre sonra dedigin olay cogu ınsanın basına gelıyor galıba oyun hayatından cok zaman calıyor tadında bırakmak lazım herseyı
oynayacak arkadasada hala ılk mesajımdakı gıbı knıght dansa wowu onerıyorum eskı oyuncuyum wowda knıghtı gordugumde wowun farkını anladım
tabi mazide kaldı bunlar
Ben İlk Çıktıgında Oynadım Ozamanlar Oyunda Doğru Duzgun Turk Oyuncu Yoktu Sonradan 7-8 Yaşlarında Cocuklar Basladı Tabırı Caızse Oyunun Hoku Çıktı Bende Dırek Exit Yaptım Dahada Girmedim(:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
Önemli şey:MOTOSİKLET
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
Knight değilde Ultima Online oynuyorum yaklaşık 7 yıldır..
Halada oynarım ara sıra canım sıkılınca 2 action atar ölür/öldürür çıkarım..
Ama 6 sene 7 sene önce akşamları kalkar char oyundan düşmüşmü macro bozulmuşmu diye bakardım.. Zamanla soğudum soğudum.. Şu zamanlarda belki ayda 1 yada 2 ayda 1 giriyorumdur.. =)
Tüm renkler aynı anda kirlenmeye başladı. Birinciliği beyaz'a verdiler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)