İlk ses kaydım: Cengizhan - Bir Hatanın Profili
Reklamlar
-
Reklamlar
-
eline sağlık umarım güzel olmuştur
-
metehandros bu işbirlikçi rus ajanı cortlayınca millete sarıyo..
-
ses iş yapar
türkçe bilmediğimi varsayarsan ritim ve melodi iyi ama çok es var şarkıda. o duraksamalar olmasa çok daha sağlam iş çıkacakmış.
sözler zayıf ve değersiz, kalk o cafe masasından!
stilini geliştirirsen yener'le kapışırsın.
http://www.muziksoleni.net/rap/dinle.php?id=1555
metehandro menejerinse sırtın yere gelmez
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
Emeğine sağlık rab hip pop R&B hiçmi hiç sevemem ama fena olmamış.Devamın gelir umarım kolay para kazanırsın
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
ses iş yapar
türkçe bilmediğimi varsayarsan ritim ve melodi iyi ama çok es var şarkıda. o duraksamalar olmasa çok daha sağlam iş çıkacakmış.
sözler zayıf ve değersiz, kalk o cafe masasından!
stilini geliştirirsen yener'le kapışırsın.
http://www.muziksoleni.net/rap/dinle.php?id=1555
metehandro menejerinse sırtın yere gelmez
hehe tabi siz cartel'e alışmışsınız anladığım kadarıyla aşinalık meselesi yanlız Türkiye'de tarz bayağı farklı artık
parça direk bir kişiyi hedeflediği için sözleri herkesin anlamasını bekleyemem , çünkü genel bir çalışma değil
yorum için teşekkürler.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
CengizhanD adlı üyeden alıntı
hehe tabi siz cartel'e alışmışsınız anladığım kadarıyla
aşinalık meselesi yanlız Türkiye'de tarz bayağı farklı artık
parça direk bir kişiyi hedeflediği için sözleri herkesin anlamasını bekleyemem , çünkü genel bir çalışma değil
yorum için teşekkürler.
iyi müzikten anlarım merak etme
sağlam ekiple çalışırsan bu işten ekmek yersin
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
İndiren biri tekrar atsın rapide.
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
-
Yutube sallasaydın hacı..
-
-
Hacu yutube koy dağıtırım ben o yutubeyi öyküyü iremi biz çıkardıydık piyasaya :D 500 bin üye daldımı birden .. :D
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Link çalışıyor.Musti haklı koy youtubeye bak gör bir haftada Beyaz Show 15 güne artık nereyi istersen :D
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
-
abi ünlü olmak falan gibi bir derdim yok çünkü ünlü olmak için daha fazla parçamın olması lazım evlerinin önü boyalı direk gibi olmasın sonra haha
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler