Ya merak ettim acaba şu anda motosikleti olup,yükseltmek isteyen ama eşleri izin vermeyen benim gibi kaç kişi var? :DYada motosiklet almak isteyipte eşleri izin vermeyen kaç kişide olur.
Ya merak ettim acaba şu anda motosikleti olup,yükseltmek isteyen ama eşleri izin vermeyen benim gibi kaç kişi var? :DYada motosiklet almak isteyipte eşleri izin vermeyen kaç kişide olur.
abi fiyasko, bi sen varsın galiba
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Bence otomobiliniz yoksa otomobil alin ve bu duygunuzu nasilsa ybr de yasiyorsunuz...eger otomobiliniz varsa ve esinizi endiselendirmiyecek sekilde guvenli kullaniyorsaniz almamaniz icin neden yok diye dusunuyorum.kaldiki esiniz size guvensede tahminimce kazalari duydugundan endiselenip aldirmiyordur...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
eşi yüzünden bi daha motosiklet alamayanlar var , ismi kalsın yoksa ayıp olur
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Trendy abicim,
Yengeyi al arkaya kaskı,montu giydir,İstanbul'un en güvenli yollarında minibüsçü tehlikesinin vs. bulunmadığı yerlerde fazla basmadan gezdir.Hem senin motoru güvenli kullandığına ikna olur hem seninle gezmek bile isteyebilir.
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
deli-mavi otomobil konusunda haklısn bi araba alsam iyi olur.
bekar oldumu böyle bir sorun olmuyo haliyle
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)