sen plazma tak bizde buzdolabı takalım içeceklerimiz soğuk olsun kamera nerde nereye el sallıcam kamera şakası galiba bu
LCD tak plazma artık eski teknoloji yada OLEDi tavsiye ederim.Markayı kararını verince yardımcı olurum.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Nasıl Plazma yahu
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
kendine bagla sırtına ciddi degilsin demi
Abi sen sarhoşmusun ya..
LED tv daha iyi olurdu.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
seviyom ben bu mt'yi ya ne iyi üyeleri var..
98 Beygir.....
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
iyi fikir bende bi kahve makinası takam sürerken içerim sıcak sıcak malum havalar soğuk
Yardım Edermısın Derken Kaldırmak Yerleştirmek İçinmi Yoksa Nasıl Yapıcam Fikir Verin Mi Demek İstediniz (: En İyisi 120 Ekran + Ps3 Koyalım Yolda Fifa Filan Yaparız(:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
Yhaw Hocam Ne Güzel Bir Site Aksam Aksam Pc de TatLı TatLı Takılırken Sandalyeden Düşüren Bir Site + Gülmede Cabası hahahahaha Süpersnz yaa Koptm aksam Aksam
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
"TayGuN"
"GuNControll"
tak bakalım beğenirsek bizde takarız
full hd olsun yalnız.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Bende Motora Ses Sistemi Koyucam Bunları Arka Kutunun Oldugu Yere Uyarlıyıcam (:
"TayGuN"
"GuNControll"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)