Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Online rpg oyunları

REKLAM ALANI
    nx4_falcon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crossrunner
    Arkadaşlar buraya biildiğiniz siteleri yazarsanız herkes faydalanabilir Ben şu sıralar http://www.lingoyn.com oynuyorum klasik bir senatyosu var ırk seç adamını gelişdir lvl atla klan kur savaş aç vs vs ama zaman geçiyor oynayınca işyerinde dowload gerektirmiyor gir hemen başla oyunu.
    Ne Mutlu Turkum Diyene...
    2003-2005 NX4 FALCON
    2006 CBF600S ABS

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    en manyak oyunlardan biri www.kingsofchaos.com . Manyaklık derecesinde bağımlılık yapar pek tavsiye etmem. ( gecenin 3 ünde kalkıp gerekli işlemlerii yapıyodum)
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

nx4_falcon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crossrunner
    Bari biraz tiyo ver de oyuna yabancı kalmayalım iyi bir başlangıç yapalım .
    Ne Mutlu Turkum Diyene...
    2003-2005 NX4 FALCON
    2006 CBF600S ABS

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    oyunun dönemleri var, dönemler yaklaşık 8 ay sürüyo dönem sonunda herşey sıfırlanıp dereceler belirleniyo. son dönem başlayalı çok olmadı, pek bişi kaçırmış değilsiniz şimdilik. ama oyunda bir gurup oluşturmanın çok büyük faydası var. o yüzden bi gurubunuz yoksa çok pasif kalıyorsunuz. Bir de clicker denen olay var. günde 1-2 saat clicker la uğraşarak günde 500 600 asker kazanabiliyorsunuz ( yeni başlamada çok önemli). bu kadarı başlamak için yeterli, isteyen olursa daha sonradan daha ayrıntı bilgi verebilirim. geçen sene dönemin ortasında başlayıp 500. sırada bitirdim. oyunda yaklaşık 27 000 kişi vardı.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler