Merhaba Bana photoshop programı lazım güzel bitane varmı motosiklet tasarlıcam boyucam çizcem varmı öyle?
Merhaba Bana photoshop programı lazım güzel bitane varmı motosiklet tasarlıcam boyucam çizcem varmı öyle?
adobe photoshop var ama bunu bile bilmiyosan çizmen hayal :D
Bildiğiniz Photoshop programı diye birşey olmaz, güzel veya çirkini de olmaz Photoshop bir markadır ve belli başlı bir programdır. http://adobe-photoshop.en.softonic.com/download adresinden deneme versiyonunu indir ve kur. Ben bunu hemen kullanmaya başlarım dersen ilk motosiklet resmini bekleriz.
tamam teşekkür ederim =)
İnternette arama yaparsan Photoshop CS4 bulursun.. ;)
Alternatifi Corel PSP x2 hee ordan Flasha geçiş yaparım dersen Adobe ama matbaaya yönelirim dersen Corel.
Öncelikle bu işin bu kadar kolay olmadını kabul edip saygı göstermelisin. Ben 12 senedir Photoshop kullanıyorum ve bilmedğim daha bi dünya özelliği vardır. Emin ol öyle kurup bi iki gün sonraya çizmeye başlaman imkansız.
Birincisi photoshop çizim programı değildir resim programıdır var olan resimlerin üzerinde hareketler yaparsın veya resim yaparsın ama çizim değil. ben çizim yapıcam dersen corel draw araştır. Umarım en kısa zamanda bulur öğrenir ve çizmeye boyamaya başlarsın. rastgele..
[B]Uzunlarım Yanmıyor, Yol ver Geçeyim...:P:P[/B]
bak şimdi
daha programı tanımıyorsun ama motosiklet çizeceksin seni takdir ettim.
ama emin ol doğru yerden başlarsan zamanla gerçek motosiklet tasarımı bile yaparsın. tasarım için ne tür programlar gerektiğini de öğrenirsin zaten.
doğru yer şurası: Photoshop dersleri
███████ 4
3ds max kullanabilirsin 3 boyutlu güzel tasarımlar için yada solidworks kullabilirsin birebir ölçülü ve imalata hazır bi motosiklet çizmek için.
Ben bu ikisini kullanıyorum...
zekaiyuce
3D max e geçmeden önce SketchUp ı kullanmanı tavsiye ederim 3d yi kavramak için daha sonra Swift3d en sonda 3dmax çünkü zor gelebilir zira biraz altyapı(mimari flan) istiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)