Arkadaşlar her iki takımımızda bu gece Avrupa'daki maçlarını galibiyetle kapadı. Şimdi önümüzde derbi maç var. Bunun sonucu ne olur. Ben F.Bahçe'li olarak biz 2-1 maçı alırız ve aradaki puan farkı 5 olur diyorum ya sizce?
Arkadaşlar her iki takımımızda bu gece Avrupa'daki maçlarını galibiyetle kapadı. Şimdi önümüzde derbi maç var. Bunun sonucu ne olur. Ben F.Bahçe'li olarak biz 2-1 maçı alırız ve aradaki puan farkı 5 olur diyorum ya sizce?
Bende idda oynıycam 7 gol olurmu acaba 1 e 17 veriyor
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
rüyamda gördüm 4-2 kazanıyoduk (GS)
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
arkadaşlar f.bahçe alsa ne olur g.saray alsa ne olur b.taş alsa ne olur bunlar sadece eğlence kendimiz fazla kaptırmayalım.EN BÜYÜK FENERBAHÇE ali şen başkan olmasada f.bahçe şampiyon fener zamiasına basarılar
galatasaraya iddaya oynıcam 100milyonluk şu 4-6 falan
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
Arkadaşlar,
Tüm maçlar 3 olasılıklıdır ve hangisi olursa olsun fark eden bir şey yok benim hayatımda....ya sizlerin?
FB-GS-BJK ya da başka bir takım kazansa ya da kaybetse bizlere ne getiriyor arkadaşlar? Be GS taraftarıyım ama kaybettiğinde (kime karşı farketmez) daha iyi oynasaydılar diye biliyorum ve bunda da çok samimiyim.
Yönetime kötü söz söylesem elime ne geçecek?
Ne olursa olsun gerçek olan şu: Ne pahasına olursa olsun maç kaçırmayan Fanatikler oldukça Klüp yöneticileri ve oyuncuları Milyonlarca Euroyu ceplerine indiriyorlar sayenizde
Fanatiğe de havanda su dövmek kalıyor.Bu sektörün KAYMAĞINI kim/ler miğdesine indiriyor?
Karlı Çıkan Kim/Kimler Biraz Düşünelim
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Beşiktaşlı olarak bu maçta Galatasaray'a başarılar,Fenerbahçe'ye başarısızlıklar diliyorum.
Tabii ki bu takım tutmada aşırıya kaçılmamalı insanlar birbirine düşman olmamalı.
Fazla fanatikliğe kaçmadan tatlı bir rekabet ortamı oluşturulmalıdır.
Bir taraf galip gelince sevinirken karşı takım taraftarını rencide etmemeli mağlup olan tarafta tebrik etmesini bilmelidir.
Ben Türkiye'de F.Bahçe'yi tutarken takımlarımız Avrupa'ya çıkınca hepsini tutarım. Hiç farketmez.
Gelelim bu haftaki derbi maça.. Ben kişisel tahminimi yaptım tutar tutmaz önemli olan dostluk kazansın.
FB olarak 4 tane atacağız ama kaç tane yeriz bilmiyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Üç ihtimalli derbi... FB 2-0, 4-0 ya da 6-0 kazanabilir
[B]http//ccairbrush.tr.gg[/B]
[COLOR="Red"][B]Airbrush&Custom Painting[/B][/COLOR]
[B]E-mail:ccairbrush@windowslive.com[/B]
9 senedir kazanamayan Galatasaray bu senede kazanamıyacak Kadıköyde tabikide.. =) 1-0 olsun bizim olsun..
Tüm renkler aynı anda kirlenmeye başladı. Birinciliği beyaz'a verdiler...
Maça gidiyorum görüşürüz silmeyin konuyu..
Bu keita bence yanlış sporla uğraşıyor boksu tercih etmeli.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Biz insan değil miyiz kardeşim? Biz de GS mağlubiyeti görmek istiyoruz, tatmak istiyoruz. Canımız çekiyor özeniyoruz :( Bak BJK bile İnönü'de bazen puan kaybediyor GS'ye ama biz? Hep yeniyoruz hep yeniyoruz yeter artık!
yada GS psioloji kitaplarına öğrenilmiş çaresizliğin örneği olarak koyulsun
[B]http//ccairbrush.tr.gg[/B]
[COLOR="Red"][B]Airbrush&Custom Painting[/B][/COLOR]
[B]E-mail:ccairbrush@windowslive.com[/B]
Öncelikle G.Saray'lı arkadaşlarımıza geçmiş olsun.. Kadıköy'de geleneksel hale gelen sonuç değişmedi.
Derbiyle ilgili internette geyikler oluşmuş. Linki;
http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonD...9&b=Internette derbi geyikleri
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)