Motosiklet.net Izmir Tayfasinin üyelerini Taniyalim
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kanka birini unutmuşsun en ufak kurucu üyemizi..
-
-
atakan canımız ciğerimiz kanka yaww
-
-
sitemize üye olan izmirden 2 arkadaşımız daha var onları da toplantılarımıza davet ediyoruz topiklere yazarak katılan bu arkadaşlarımızla da en kısa zamanda tanışıcaz umarım
-
yeni dostlarımız katılsın aramıza bir genel kurul toplansın yeni gelen arkadaşlar bizi tanısın yol kuralları bir daha gözden geçirilsin şehir içi hala riskli sürüşler var bunlar düzeltilsin izmirde kış kısa sürer baharda yollarda sorunsuz eğlenelim yılbaşı ve bayram son şansımız eğitimlere ağırlık verelim bildiklerimizi paylaşalım bir düzen otursun artık hepimizin ve bizi sevenlerin iyiliği için mart ayından sonra katılım sınırlandılacak mevcut eğitimli arkadaşlarla güvenli sürüş ve geziler devam edecek ekim ayında yeniden katılıma grup açılacak
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
iyikide kurmuşlar zaten ben şahsen zemberek sistemliyim birileri kurar ben hareket ederim siteyi bir kac aydır takip ederken kurdular beni sonra bide baktım toplantıdayım amac hem sitenin üyeleriyle tanışmak kaynaşmak hemde sanal alemden kurtulup gercek alemlere yol almak
-
öz_kan abi iyiki varsın seni tanıdığımıza çok memnunuz
-
19 Aralık 2005, 23:55
bravo özkan kardeşim sen olayı çözmüşsün tebrikler tüm içtenliğimle
CENGOMOTO
-
19 Aralık 2005, 23:56
eyvallah kenan kardeş
-
19 Aralık 2005, 23:58
üyelerin görevi
-
20 Aralık 2005, 00:36
ben neden kurucu üye değilim,hepinizi ben kurmadımmı
dermişim ,ortamı gerermişim
-
20 Aralık 2005, 01:28
PHAETONW12 adlı üyeden alıntı
ben neden kurucu üye değilim,hepinizi ben kurmadımmı
dermişim ,ortamı gerermişim
İlahi kanka
özletiyon kendini bak ....... bu hafta görüşelim artık
-
20 Aralık 2005, 01:48
sen asil üyesin en özgür üye
CENGOMOTO
-
20 Aralık 2005, 01:52
Slm Arkadaşlar bende varım aranızda ama sizlere kolay ayak uyduramam yaşım 64 gönlüm sizlerle beraber YBR 125 im var ayrıca Eşim motordan çok kokuyor bir türlü alıştıramadım. ( pasja54@hotmail.com ) gerekirse elimden geleni yaparım bilmiş olun hepinize kazasız sürüşler bir defa geldik dünyaya keyfinize bakın yapmadığınız şeylerden pişman olun ) İsmim Rahmi nickim güreli
inşallah görüşür tanışırız.
-
20 Aralık 2005, 08:44
güreli amcacım bizim için yaş önemli değil motor lar önemli motordan hoşlanan insanlar önemli sen de bize katılabilirsin
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
20 Aralık 2005, 08:45
Hieeeeeyyytt!!!! Benim resmim niye en sonda bakiiiim?
Ayrıca CBF 250 diye 20 beygir cılız bir motorum varmış gibi bir yanlış anlaşılma olmuş. Benim motorum CBX 250 (twister) dır. Avrupa standartlarına uydurulmuş zayıf kardeşi ile lütfen karıştırmayınız. Ben şimdi lastik yakmaya gidiyorum görüşürüz.
-
20 Aralık 2005, 13:44
gureli adlı üyeden alıntı
Slm Arkadaşlar bende varım aranızda ama sizlere kolay ayak uyduramam yaşım 64 gönlüm sizlerle beraber YBR 125 im var ayrıca Eşim motordan çok kokuyor bir türlü alıştıramadım. (
pasja54@hotmail.com ) gerekirse elimden geleni yaparım bilmiş olun hepinize kazasız sürüşler bir defa geldik dünyaya keyfinize bakın yapmadığınız şeylerden pişman olun
) İsmim Rahmi nickim güreli
inşallah görüşür tanışırız.
aramızda olmanızdan büyük zevk duyarız en kısa zamanda tanışmak dileğiyle
-
20 Aralık 2005, 13:55
SAOLUN,VAROLUN ALLAH KAZA YÜZÜ GÖSTERMESİN
içimden geldiği gibi yazdım bağırmak anlamında anlaşılmasın lütfen
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler