Motosiklet.net Izmir Tayfasinin üyelerini Taniyalim
Reklamlar
-
20 Aralık 2005, 19:30
evet güreli....... ( rahmi ) abimizle tanıştık bu gün öğleden sonra birlikte çay içtik tarık kardeşim de vardı ve rahmi abimizi tanıdığımıza çok sevindik bilgisi deneyimi herşeyden önce bir abii olarak hayat tecrübesinden çok şey kazanıcaz eminim teşekkürler...
Reklamlar
-
20 Aralık 2005, 20:41
rahmi abimizle büyük bir zevkle tanışmak isterim.çünki benim babamda 64 yaşında ve onunda ybr si var ..ehliyet işini çözelim annemle beraber onuda gezilere getiririz.-demi rahmi abi...
-
20 Aralık 2005, 21:05
okan abiii nasılsın?yeni artçınla çekilen resimlerin hala yok...merak ettik doğrusu..bak yanıma murat geldi çok selamlar..görüşürüz
-
20 Aralık 2005, 21:10
kenan resimler cok güzelde abi ya beni daha başka resmim yokmuydu da bunu buldun
-
20 Aralık 2005, 21:19
-
20 Aralık 2005, 21:58
hey benim tayfama bak be hepsi birbirinden karizma bu yaz yakacağız ege bölgesini İZMİR TAYFASININ yazı olacak bu sene yanlız unutmadan bu grubun oluşumunda en en büyük pay sahibi sukullhunter erhan site yöneticisi o siteyi kurmasa bbrr barış kardeşim ve tüm moderatör arkadaşlarım olmasa biz belki başka bir yerde yanlız motorcular olarak kalacaktık emeğin hakkını vermeliyiz SAĞOL MOTOSİKLET.NET yaşasın izmir tayfası
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
20 Aralık 2005, 23:27
-
21 Aralık 2005, 02:25
lancelot35 adlı üyeden alıntı
rahmi abimizle büyük bir zevkle tanışmak isterim.çünki benim babamda 64 yaşında ve onunda ybr si var ..ehliyet işini çözelim annemle beraber onuda gezilere getiririz.-demi rahmi abi...
Elbette kardeşim bugün Kenan ve Tarıkla tanıştım sıra sizlerede gelecek inşallah en yakın amanda tanışırız
-
22 Aralık 2005, 10:11
birliğimiz dirliğimizdir
-
23 Aralık 2005, 01:52
ya ben izmirliyim karşıyıkadan ama artık istanbullu oldum nolcak şimdi bak kıskandım şimdi sizi ya
motor-suzluk su-suzluktur. harley davidson..
-
23 Aralık 2005, 02:01
dostum üzülme yaw bahara istanbula gelmeyi düşünüyoruz oradaki tayfayla bir tanışalım istiyoruz ortak bir noktada da buluşma programı olabilir mesela çanakkalede ozaman görüşürüz tanışırız izmirle tüm bağlantın kopmadıysa eğer geldiğinde mutlaka bilgi ver organize olur buluşuruz tanışırsın herkesle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler