Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet.net Izmir Tayfasinin üyelerini Taniyalim

REKLAM ALANI
    EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    evet güreli....... ( rahmi ) abimizle tanıştık bu gün öğleden sonra birlikte çay içtik tarık kardeşim de vardı ve rahmi abimizi tanıdığımıza çok sevindik bilgisi deneyimi herşeyden önce bir abii olarak hayat tecrübesinden çok şey kazanıcaz eminim teşekkürler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lancelot35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    virago 535 ,ybr 125
    rahmi abimizle büyük bir zevkle tanışmak isterim.çünki benim babamda 64 yaşında ve onunda ybr si var ..ehliyet işini çözelim annemle beraber onuda gezilere getiririz.-demi rahmi abi...

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    okan abiii nasılsın?yeni artçınla çekilen resimlerin hala yok...merak ettik doğrusu..bak yanıma murat geldi çok selamlar..görüşürüz

halaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    v-strom 2005 transalp 2008
    kenan resimler cok güzelde abi ya beni daha başka resmim yokmuydu da bunu buldun

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Alıntı halaoglu adlı üyeden alıntı
    kenan resimler cok güzelde abi ya beni daha başka resmim yokmuydu da bunu buldun
    okan abim emret sen yeter ben senin daha bir karizmatik daha bir krizanteem resmini bulurum ilk fırsatta değiştiricem

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    hey benim tayfama bak be hepsi birbirinden karizma bu yaz yakacağız ege bölgesini İZMİR TAYFASININ yazı olacak bu sene yanlız unutmadan bu grubun oluşumunda en en büyük pay sahibi sukullhunter erhan site yöneticisi o siteyi kurmasa bbrr barış kardeşim ve tüm moderatör arkadaşlarım olmasa biz belki başka bir yerde yanlız motorcular olarak kalacaktık emeğin hakkını vermeliyiz SAĞOL MOTOSİKLET.NET yaşasın izmir tayfası
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    alın size farklı bir resim,bi nevi çirkin kral ,o bir doğa aşığı,o bir motosikletli kişi,o bir tayfa o biiiiiir izmir tayfası ve karşınızda PHAETONW12

ne kadar da alçak gönüllüyüm değilmi
    saygılar

gureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı lancelot35 adlı üyeden alıntı
    rahmi abimizle büyük bir zevkle tanışmak isterim.çünki benim babamda 64 yaşında ve onunda ybr si var ..ehliyet işini çözelim annemle beraber onuda gezilere getiririz.-demi rahmi abi...

Elbette kardeşim bugün Kenan ve Tarıkla tanıştım sıra sizlerede gelecek inşallah en yakın amanda tanışırız

piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    birliğimiz dirliğimizdir

puma007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt 250R,Kawa er6F
    ya ben izmirliyim karşıyıkadan ama artık istanbullu oldum nolcak şimdi bak kıskandım şimdi sizi ya
    motor-suzluk su-suzluktur. harley davidson..

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    dostum üzülme yaw bahara istanbula gelmeyi düşünüyoruz oradaki tayfayla bir tanışalım istiyoruz ortak bir noktada da buluşma programı olabilir mesela çanakkalede ozaman görüşürüz tanışırız izmirle tüm bağlantın kopmadıysa eğer geldiğinde mutlaka bilgi ver organize olur buluşuruz tanışırsın herkesle

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler