Benim bilgisayarın intenete girildiği zaman video ve muziklerden ses gelmiyor.Normalde media playerden geliyo ama interneten ses gelmiyor yardımcı olabilir misiniz.
Benim bilgisayarın intenete girildiği zaman video ve muziklerden ses gelmiyor.Normalde media playerden geliyo ama interneten ses gelmiyor yardımcı olabilir misiniz.
::tutkuy:: HAYATI TEZBİH YAPTIM BAZEN SALLIYORUM BAZEN ÇEKİYORUM::tutkuy::
flash player ını güncelleştir olmazsa google amcaya yaz bir sürü sonuç çıkarırı sana
İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:
Slm arkadaslar benim size bi sorum olacaktı
bu yenı msn nasıl yuklenıyor , okadar yukledım bır turlu olmuyor msn plusmu ne karın ağrısıysa bununla basım belada
YARDIMLARINIZ beklıyorum F1 F1
msnimi yükleyemedin yoksa plus eklentisinimi
msnle ilgili en iyi yardım alabileceğin site www.msxlabs.com mavi karanlık sloganı var antihack işleriyle uğraşıyorlar gayet başarılı ve temiz bir site
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Arkadaşlar bence sormadan direk google amcaya yazın sorunu, çünkü yüzlerce sonuç geliyor biri olmazsa diğerinde kesin bir sonuca ulaşıyorsunuz.
İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:
arkadaşım haklı.bütün soruların cevapları ve çözümleri google de var.
Ses kartını yanlış yüklemişsin..Büyük ihtimal hd ses kartı var xp yamasını yüklememişsin..
http://forum.donanimhaber.com/ gir buraya herşeyin açıklaması var.
Biber muhakkak yakar; ya girerken ya çıkarken...
videoyu açtığın zaman sağ tıkla flash player menüsü gelecek ordan ayarlar de açılan menülerde gez bendede çıkmıyor ses o şekilde menülerde gezerken ses çıkmaya başlıyor :D
www.sahildenturkiye.com
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)