Sanal İlişkiler...Dostluklar Aşklar V.s
Reklamlar
-
Çoğumuz nette vakit geçiren insanlarız malum ilk yazışmayla başlıyor sonra yüzyüze buluşmalar...Bana mı denk geliyor pek ömrü uzun olmuyor özellikle sanal aşkların gözün görmediiğini gönülde görmez..Dostluklar da geçici oluyor ilk başta bi iki yazışmalar sonra herkez kendi havasında....Ama iyi tarafı da var genelde kişiliğini tanıyoruz karşımızda ki insanın emin olun sokakta suratına bakmayacağımız tiplerle arkadaş olabiliyoruz evlenen arkadaşlarım var böyle..Var mı bu tür şeyleri yaşayan aramız da?
Reklamlar
-
-
-
-
tuem adlı üyeden alıntı
Yaşayan var ama internette değil telefonla
8 yıl önce yanlışlıkla aranan telefon sayesinde hala çok güzel giden bi ilişkim var
Hacu halaoğlu böyle evlendi teey kastamonudan gelip sakaryadan gelin aldı..Ama yengem bin pişman..
-
musti81 adlı üyeden alıntı
Hacu halaoğlu böyle evlendi teey kastamonudan gelip sakaryadan gelin aldı..Ama yengem bin pişman..
Bizim aramızda o kadar mesafe yokta beni tanırlar zaten pişman etmem ben kimseyi
'ExTReMa'
-
tuem adlı üyeden alıntı
Bizim aramızda o kadar mesafe yokta beni tanırlar zaten pişman etmem ben kimseyi
La evde akşam oturup sağa sola çağrımı atsak ..
-
gercek hayattan yedığımız onca kazıktan sonra dost dıye bıldıklerımız arkadaş dıye sectıklerımız tabıkı hepsı aynı değil ama o arkadaşlarınızla msn dekı harcadığınız vakıtın fazlasını harcayıp hakkında öğrenebılıyorsunuz bazı seylerı ama msn de ıyı arkadaş olunurmu sevgılı olunurmu bılemem tabı ama benım yenı bır arkadaşım var kendısıyle paylaşımlarım oldu fıkırlerı gayet hoş ama gercekte boylemıdır kendısı bılemem tabı aklınız orda kalmıyorda değil hanı hep beklıyorsunuz kendısınden bır seyler yazılıp cızılmesını ama bır gun bır bakarsınız msn engellenmişte bulabılırsınız iştev o zaman inancınız kırılır tabii üzülürsünüzde belkı neyse ben arkadaşımdan cok memnunnum belkı oda memnun olabılır yada olmayabılır bılmıyorum ama sanal da olsa ortam hiç bır zaman doğruları söylemekten kendınızı doğru tanıtmaktan kacınmayın cünkü bır gun belkı sanal gercek olur hayatınızın dostunu arkadaşını sevdiğini bulursunuz
-
İnternette aşk yaşamadım ama oyun oynadıüım zamanlarda (Ultima Online) baya arkadaşlıklar edindim.. Hiç tanımadığım ama 1-2 sene nerdeyse hergun konuştuğum insanların yanına istanbula gidip 4 gece kalmışlığım var daha sonrada onlar ankaraya gelip bende kalmışlığı var.. İnternet garip birşey =)
Tüm renkler aynı anda kirlenmeye başladı. Birinciliği beyaz'a verdiler...
-
3 yıllık bir ilişki yaşadım internetten tanıştığım birisiyle.Bir forum üzerinden karşılıklı yazışıyorduk sonra msn'ler ekleşildi ardından 1 sene gibi bir süre birbirimizi hiç görmeden yazıştık ve sonra buluştuk..çok çirkinim-şişmanım yüzüme bakılacak durumda değilim diyordu ama çok güzel birisi çıkmıştı karşıma..3 yıl kadar çıktık sonra da ayrıldık ..
-
-
fireblade1 adlı üyeden alıntı
bi kere başıma geldiydi,bi kaç sene önce..kız bana msn'den çıkma teklif etti..ben de dana gibi kabul ettim.. :D:D kızla hiç görüşmedik bile..
kız taa Balıkesir'deydi..
çok saçmaydı..olaydan bi kaç hafta sonra kendimden utandım..
kız msnden çıkma teklif etmiş ve çıkmış, sen yanlış anlamışsın
-
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
-
-
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
deli_mavi adlı üyeden alıntı
Hayatimi adadigim ve onunda benim icin olmeyi dusunmeden kabul ettigini bildigim hatta
beraber olumden dondugum biri var...
Hayatimin anlami olan Esim...
Esimle internette tanisdigim esimin okul arkadasi sayesinde tasinip evlendim..internette
konusdugum bayanin evine gittim 5 bayan kaliyorlardi esimde onlarin arkadasi idi...o ortamda
tanisdik...gelisti gitti ...Devam ediyor....Allahim daim etsin herkesinkinide benimki gibi mutlu ve
omur boyu..Olmayanlarada bizimki gibi Ask versin...
yok abi ben sağa sola çağrı atacam hatta sms atcam kızmısın diye..
-
evet ben varım, gkn, jesse, rola gibi adamları sokakta görsem yüzlerine bakmama ama şimdi üçüyle birden evlenmeyi düşünüyorum ilerdede 4 li cem nasipse
-
Kız tavlama işi bir sanattır benim arkadaş var kasiyer kızla 10 dk da telefon numarasını aldı tip olarakta çok yakısıklı bir adam değil ama çene olduğu sürece sana bakmayacak kadın %20 gibi
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
-
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler