Sanal İlişkiler...Dostluklar Aşklar V.s
Reklamlar
-
mach1 adlı üyeden alıntı
Tv de müzik dinliyordum altta millet özellikleini yazmış sonuna cep telefonunu yazmış bir kaç tane okudum birine gülmekten öldüm
Merhaba ben İstanbuldan refik 180 boyundayım başıbağlı, dinine düşkün bayanlarla tanışmak isterim numaram 05xxxxxxxxxx tkr 05xxxxxxxxxx
Mustafa sende dene bence şansını
Onların dinleri değişik bilmiyon mu?
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
Reklamlar
-
Çokk basit çok ucuz ilk bi kaç gün yazışıyorsun sonra ne selam ne sabah siliyorsun geçip gidiyor ya anladık asosyalsinde arkadaş slm veremiycek kadar da aciz olmaz ki insan..500ün üstüne kişi silmişimdir...Saçma..
-
tuem adlı üyeden alıntı
Yaşayan var ama internette değil telefonla
8 yıl önce yanlışlıkla aranan telefon sayesinde hala çok güzel giden bi ilişkim var
Evet sen beni aramıştın keçim nasılda hatırladım sımdı o günü
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
'ExTReMa'
-
tuem adlı üyeden alıntı
Yoo o buldu gül gibi kızı kaçırmaz tabi, yanlış hatırlıyo arayan ben değildim Emrah'tı
Düğün askerden gelince,iş bulunca ve evlenicek parası olunca
O zamana kadar beklersen Burgazda olur,bekleriz
pınarhisarlıyım , 30 km gelmek pek zor olmaz sanırım
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler