Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

düştüm ama acımadı ki :)

Motovento
    REKLAM ALANI
    davids - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    yuvarlaktan döndüm,kırmızı ışık yandı durdum yeşli beklemeye başladım.kafamda kim bilir neler kuruyorum o süre içinde bilmiyorum.yeşili gördüm gaza yüklenmeme motor bir baktım önümde gidiyor.saniyeler içinde kendimi yerde buldum,motorla birlikte sağ tarafa yattım.hemen kalktım kaldırdım motoru,yanlız düşdükten sonraki psikoloji çok enteresan,hiçbiryere ve hiç kimseye bakmıyorsun,ne var motor bu düşülür gayet doğal edalarındasın,sonuç mu?

motorda sıfır hasar : bugünkü taktığım nazar boncuğundan olabilir.

düşme sebebi : 1-bugünkü taktığım nazar boncuğundan olabilir ) 2-yerler ıslaktı ondan olabilir.

dirsek,el ve vücudun diğer bölgelerinde sıfır hasar : tabiki giydiğim monttan,taktığım eldiven ve kasktan

herkeze kazasız ve belasız iyi sürüşer dilerim.yağmur yağdıysa veya yağıyorsa biraz daha dikkat
    hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alper_satriani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nokia 6300 Gri
    SIFIR hasar olması sevindirici
    düşme anındaki o düşünceleri ben de merak ederim ama yaşamak istemem hiç
    geçmiş olsun
    BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA

Motosikleti
    BuKart
    Gaza fazla asıldıysan bir anda lastikler gereksiz olarak yere fazla tutunmuştur bu yüzden uçmuştur alet altından.
    [B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
    [/B]

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun düşme anı çok tuaftır bir anda gözünü açıyosun kapıyosun bi bakıyosun yerdesin kaldırıyosun motoru gidiyosun tuaf bi duygu

Motosikleti
    yok
    Alıntı motoking16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gaza fazla asıldıysan bir anda lastikler gereksiz olarak yere fazla tutunmuştur bu yüzden uçmuştur alet altından.
    aslında motor altımdan fırlamaktan çok kaydı diyebilirim.arka taraf bir anda ön oldu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 PM ----------

Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun düşme anı çok tuaftır bir anda gözünü açıyosun kapıyosun bi bakıyosun yerdesin kaldırıyosun motoru gidiyosun tuaf bi duygu
    sorma,gerçi kaskın avantajlarından biride bu.kimse tanıyamıyor.düş kalk yürü

alisemerci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yine yeniden YBR :)
    Alıntı davids adlı üyeden alıntı Mesajı göster

düşme sebebi : 1-bugünkü taktığım nazar boncuğundan olabilir ) 2-yerler ıslaktı ondan olabilir.
    Allah'tandır Allah'tan
    4

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF150(inşallah 2 sene sonra)
    Alıntı motoking16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    furkan bu mesajı sen mi yazdın

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    gecmiş olsun kullandığın motosıkletın tekerleklerı kucuk kendı kucuk hafıf motoru ıyı gazı ıslak havalarda az ac mumkunse yarı hızda gıt

Motosikleti
    yok
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gecmiş olsun kullandığın motosıkletın tekerleklerı kucuk kendı kucuk hafıf motoru ıyı gazı ıslak havalarda az ac mumkunse yarı hızda gıt
    katılıyorum,yapmazdım böyle bir hata aslında ama dalgınlığıma geldi sanırım

Motosikleti
    Mondial 125 UAG, Peugeot Trekker
    Geçmiş olsun.
    MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.

::tutkuy::

fireblade1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok geçmiş olsun..
    Here I'm,on the road again.... ultrAslan

Motosikleti
    BuKart
    Alıntı chopperb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    furkan bu mesajı sen mi yazdın
    Ne oldu beğenmedin mi?
    [B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
    [/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı davids adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yuvarlaktan döndüm,kırmızı ışık yandı durdum yeşli beklemeye başladım.kafamda kim bilir neler kuruyorum o süre içinde bilmiyorum.yeşili gördüm gaza yüklenmeme motor bir baktım önümde gidiyor.saniyeler içinde kendimi yerde buldum,motorla birlikte sağ tarafa yattım.hemen kalktım kaldırdım motoru,yanlız düşdükten sonraki psikoloji çok enteresan,hiçbiryere ve hiç kimseye bakmıyorsun,ne var motor bu düşülür gayet doğal edalarındasın,sonuç mu?

dirsek,el ve vücudun diğer bölgelerinde sıfır hasar : tabiki giydiğim monttan,taktığım eldiven ve kasktan

herkeze kazasız ve belasız iyi sürüşer dilerim.yağmur yağdıysa veya yağıyorsa biraz daha dikkat
    Oha aynen gecen aksam yerler kuru hıc bır sorun yok hızımda 50 cıvarları saat 1 e yaklasıyor normal gıdıyorum bıraz karanlıkdı esnaf dukkanı yıkamıs yerler sabunlu suydu. senın gıbı 3 goz kırpısım oldu ılk goz kırptıgımda motor altımdan kaydı arka tarafı dedıgın gıbı 2.gozkırpısımda bı anda yerdeydım 3.gozkırpıp acısımda motor suruklenıyordu bende pesınde kosuyordum aynen motorda ve bende hıc bırsey yok ben bır an kendım yazdım bu topıcı sandım aynı anlattıkların

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler