Sizce turkiyedeki en kaliteli motosiklet forumu hangisi? Kaliteden maksadım az geyik bol, motosiklet ve alakasız konu vllle cevapların en az olduğu motosiklet forumu...
Sizce turkiyedeki en kaliteli motosiklet forumu hangisi? Kaliteden maksadım az geyik bol, motosiklet ve alakasız konu vllle cevapların en az olduğu motosiklet forumu...
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
şimdi az geyik, az alakasız konu, bol motosiklet demeye çalışmışsın herhalde. çok da motosiklet forumuna girmedim ama burası değil herhalde. burada kuru kuru, ultra teknik motosiklet tartışmaları yok. ama burada arkadaşlık var, sohbet var, yardımlaşma var, seviye var. yeri gelince geyik, yeri gelince teknik konuşma var. sonuçta diğerlerini bilmem, ama burası en güzeli
May the Force be with McLaren Mercedes
www.alexa.com adlı siteye gir (uluslararası takip yapan bir site) burada merak ettiğin sitelerin reyting bilgilerine bak. Ondan sonra sen karar ver.
Eğer "beni reyting yada üye sayısı filan ilgilendirmiyor, ben en çok bilgi yazısı hangisinde var onu merak ediyorum" dersen bunun tek çaresi bütün forumları ve siteleri okuyup karar vermektir.
Bu arada bir not: www.motosiklet.net Türkiye'deki tek ödüllü motosiklet sitesidir.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
yani bu da bir formda sorulacak soru mu...
kapıştırmak mı yada zıt fikirleri beyan ettirmek mi dir amaç,anlamış değilim..
böyle şeyleri yakın olduğunuz özel arkadaşlarınızla paylaşırsan daha anlamlı olur..
her zaman iyi olan kazanır..
o kadar güzel söylemişsin ki alıntı yapmadam edemedimwatercolours adlı üyeden alıntı
hem sana hem forumu açan arkadaşa soruyorum motorsiklet nedir
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Motor silindirinin hacmi 125 cm³ den büyük olan, iki tekerlekli motorlu taşıt
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
ben motoru sormuyorum onu biliyorum motorsikleti soruyorum
zaten sadece şakaydı büyütmeye gerek yok ok
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
motorpisikleti soruyon, de mi?
uyarı alındı, düzeltildi
May the Force be with McLaren Mercedes
watercolours ve eyong daha ne diyeyimki ağzınıza sağlık helal olsun derim
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)