Hayalleri sorumlulukları çocukları? Siz?
Hayalleri sorumlulukları çocukları? Siz?
İnsanın ne için yaşadığı kendi elindedir.. tercihler çoktur ve değişir.. kimisi para için yaşar, kimisi ailesi için, kimisi Allah için, kimisi yaşamak için.. vs..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
tat ve zevk almak için yaşar ve bunun binlerce yolu vardır
bu yollları da yaşam tarzı eğitim durumu aile ve çevre gibi unsurlar belirginleştirir....
seninki belli topic açmak
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Selam musti naber
gene dolu dizgin gidiyorsun
sanırım senin konulara cevap yazıyorum diye banada gıcık olmaya başlamışlardır
herkesin canı sağolsun
konuya gelince bizim firmada bir zamanlar bir bayan sekreter vardı hep sıkıldığı zaman derdiki ''ne için geldik ne için yaşıyoruz hiç bilemiyorum '' zaman zaman benide düşündürmüştür bu söz..
Amaclari icin yasar insan....
İnanamiyorum nirvanaya burdan ulasamassin musticim....
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Farkındayım zaten aslında çoğu insan senin gibi olmalı ,birazda hayatı gırgıra almalı böyle olunca sağlıklı ve uzun yaşarsın ,dünyanın her sıkıntısını kafaya takmak,her şeyi ciddiye almak pisikolojik travmalar yaratıyor tansiyon yükseltiyor kısacası motobolizmayı perişan ediyor ,o yüzden işi bilenler bir gülücük bir pirizolaya bedel derler ya ..
bir hatunla birlikte olduğunda yukarıda yazdığın olayı yaparsan sana GKN nin imzasını hatırlatırım ne yazıyor diye merak edersen git bak imzasına ..
benim konuya gelince ben topu sekretere atmadım ,yazdıklarım bir nebze olsun benimde onun gibi düşündüğüm zamanlar olduğunu anlatır ,ama bu genelde karamsarlığa ,işin içinden çıkamadığım zamanlar ağır basar ..
Yoksa mutlaka bir ideali olmalı insanın, benimkide bu yaşa kadar gördüklerimden sonra çok fazla insanın olmadığı ,doğanın tüm güzelliklerini tadabileceğim sessiz sakin ortamlarda yaşamaktır ,beynim çok yorgun çünkü..
musti her konun dönüp dolaşıp kadınlara geliyor.
bu dünyada istediğin gibi bir kız yok, olanla idare et, git evlen, beni de çileden çıkarma
şimdi yıkıl ulennn
konuya dönersek
İnsan dünyaya ahiret için gönderilmiştir.
ha ot gibi mi yaşamalıdır? hayır!
meşruiyet keyfe kafidir, haddini aşmayacak
hem bu dünya hemde öbür taraf için hazırlık yapmalı...
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)