Kendim kendim kendim..
Bencillik olarak algılanmasın ama herşeyden herkezden önce kendim..
Kendim kendim kendim..
Bencillik olarak algılanmasın ama herşeyden herkezden önce kendim..
Tüm renkler aynı anda kirlenmeye başladı. Birinciliği beyaz'a verdiler...
İnsandan insana değişir ..Kimisinin hayatında hiçkimsesi yoktur ve tek varlığı olan annesini yaşama amacı olarak görürür , kimisi de hayatın anlamını paraya döker ve yaşama amacını sadece zengin olmaya bağlar ,para için yaşar ..kimisi de hayatında daha kadın-erkek ilişkilerinin boyutlarını aşamamış durmadan *ben kadınlar için yaşarım,onlar olmazsa bende olmam ..düşünüyorum öyleyse kadınlar için varım . sözcüklerini kullanan ve bunu hayat felsefesi haline getiren insanların yaşama sebebi kadınlardır..Kısacası insan değer verdiği ve sahip olmak istediği şeyler için yaşar ..ayrıca insan diğer insanlar için de yaşar , bunu istediği için değil mecburi olduğu için yapar ..
dipnot:hayalsiz bir hayat düşleyebilir mi bir insan ? (*insan hayalleri ile yaşar)
namusu için
şerefi için
ailesi için
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
Koca bir dünya var düşündüğüm kakara kikiri çocukça birisini istiyorum bunları yaşayacak sevgilim eşim dostum annem babam olacak aynı zamanda herşeyden önce insan olacak umurumda değil çirkin olsun yeterki vefa olsun onunla yaşayacağım koca bir dünya için yaşıyorum..
yiyip içip
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
2004 e kadar kendim için yaşardım...2004 ten sonra evladım için yaşamaya başladım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
insan kesinlikle değerleri için yaşar
yada değerlı buldukları için yaşar
yapmayın arkadaşlar ALLAhınız aşkına bu öyle bır cumleyle verılecek cevap değil ha cevaplar doğrudur tabi ama hayat size öyle haller yaşatırki anlarsınız değerlerınızı o zaman bızler ağacın dalında kı yaprak gıbıyız ruzgar ne tarafa eserse o yöne sallanırız kımımız düşer ağlarız kımımız yara alır yaşarız agacın dalında kalanlarımız gönül sultanlarımız o gönül sultanlarımızın yoluna canımızı koyarız o gönül sultanlarımızın sevdiğini sever ona inanırız o na yaşarız gerısı süs gerisi ruya gerısı heves o na bız kanmayız
O zaman sen Bienal'e de bir uğra istersen bu seneki tema insan neyle yaşar Ufkun açılır
O rencide konuyu açmasını biliyorsunuz..Özür dileyecek konuyu açmayıda bilmelisiniz...
insan önce ölmemek için yaşamak ister ama sonunda anlarki aslında ölmek için yaşamıştır yani bizler bir gün ölmek için yaşıoruz zevk tat yemek içmek te bahanesi
yaşadıkca vade dolar.... made in ılgazlı...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)