kişiye özel başlık açılmaz farkındayım ama musti81 kardeşimizi siteden soğutmak için bir yol varmıdır...bu hususta fikir ve paylaşımlarınızı bekliyorum...
kişiye özel başlık açılmaz farkındayım ama musti81 kardeşimizi siteden soğutmak için bir yol varmıdır...bu hususta fikir ve paylaşımlarınızı bekliyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
dövelim
klavyesini kafasında kıralım
bir dahi girersen bacaklarını kırarız diye tehdit edelim
Bengü ye benzer birini bulalım mustiye bengü diye yutturalım artık siteye uğramaz sahte bengüyle küvette ördek oynarlar
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
abi bunu tatlı tatlı yapsak olmazmı...tamam benim içinde biri açsın mete hanı nasıl soğuturz diye vs...ama bu bir şekilde olmalı...yani sevmediğimiz kişiler için sadece yasaklı listesine almaktan daha etkin bişey olmalı...yani ben kapımın önünden bombayı başkasının kapısına atmayayım...demek istediğimi anladınmı kardeşim...kalp kırmadan incitmeden yeter diyebilelelim...bu çokmu zor gerçekten...la lu okumaktan inan bıktım...
he el mahkum mecbursam tamam ...yani siteyi en azından wc ihtiyacları için kullanmasa...kimseyide hedef göstermek niyetinde değilim...inan bu kadar eleştiri alsaydım çeker giderdim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
zor gibi görünüyor ,
adam uzaylı gibi yaratık mıdır nedir
ışınlayalım gitsin sonra ışınlama aygıtını döveriz.....
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
siz onu bana bırakınn...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Bak musti senin kukla halin elektroworld reklamı mt.den çıkmama çıkmıyorum
http://www.facebook.com/video/video....9407980&ref=mf
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Mete abim biraz burda kalp kırmış gibi oluyorsun Boşver her yerde böyle eğlenceli biri lazım. Ben şahsen mustiyi tanımam etmem MT den başka yerdede konuşma fırsatım olmadı ama bu şekilde topic acıcağın aklımın ucundan geçmezdi. Her yerde bi günah keçisi vardır musti81 belki benden yaşca büyüktür ama onu sadece bu yorumları yüzünden böyle kötülemiyelim. Belki gerçek hayatta iyi biridir, durgun biridir, belki sanal dünyanın dışında böyle makara kukara yapımıyor çekiniyor onun için hıncını burda alıyor en iyisi bırakalım kalsın istiyen okusun istiyen okmasın...
Seviyorum seni metemmm
Musti81 hadi yine iyisin
Selçukcum sen beni iyi bilirsin...onuda...bizde seni iyi biliriz...ama bu kadar gamsız demsiz aymazlık veya geniş tavırlar beni şahsen rahatsız ediyor...orada ruhsuz bir üye olduğunu bilmek beni rahatsız ediyor...orada umarsız biri var...ben kendimi mükemmel ilan etmiyorum ...önce kendine bakda diyebilir birileri ama bu kadar sanallık bayıyor inan...biraz daha çaba biraz daha saygınlık kazanmasını istiyorum...
Oldukça kalabalık bir forum ortamına bu kadar çok mesaj yazan ve başlık açan birisinin (musti81) biraz daha düzgün üsluplu olmasını beklemek kaygısıyla mete_han ın bu başlığı açtığını düşünüyorum..Ve bence de oldukça haklı bir istek bu..
Lakin elimizden hem etik hem de teknik olarak pek bir şey gelmiyor..Sadece can sıkıntısı..
Ama benim "ağabey" dediğim insanların mesajlarına cevaben "la" ve "lo" lu abuk subuk mesajlar yazması, forum etiği konusundaki bilgi ve görgü seviyesini de ele veriyor diye düşünüyorum..
Ama böyle bir başlık altında bu konuyu tartışmak bize ne kazandıracak onu da merakla takip edeceğim..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)