Yahu nerden akıllarına gelir böyle insan üstü bahaneler hayabusanın 100 kmye çıkmasından bile kısa sürede vede..
Yahu nerden akıllarına gelir böyle insan üstü bahaneler hayabusanın 100 kmye çıkmasından bile kısa sürede vede..
Tek bir video
http://www.dailymotion.com/relevance...ha-yyi-yal_fun
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
abi bu mükemmel fikirler hep senden çıkıyor tebrik ederim
musti , sen bu dişilere neden taktın bu kadar ? bigün linç edicekler seni forum önünde
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
kolaylıkla yalan söylemelerinden bahsediyorsan, yapılarında var
merak etme her türlü dayak yeme durumunda [Mt]kadirizm olarak sana destek çıkarız
Bu konuda sonuna kadar kadın düşmanıyım...
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
kadınlar nasıl her güzel söze (canım, cicime) kanıyosa onlarda bizi bu şekilde kandırıyorlar.. :D
La musti sana dalarlarsa erkeklerin en büyük silahı olan HAYDARBUSA ile arkandayım.
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
Polemik ortamı oluşturacak, gerginlik yaratacak; din, dil, ırk, cinsiyet tartışmalarına sebebiyet verecek konu olması sebebiyle kilitlenmiştir.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)