Ne bela birşey şu hastalık evde herkez hasta burnum akıyor kolum kalkmıyor işyerine gelen öksürüp aksırıyor..Dikkat ediin..
Ne bela birşey şu hastalık evde herkez hasta burnum akıyor kolum kalkmıyor işyerine gelen öksürüp aksırıyor..Dikkat ediin..
millet grip oldu..benim boynum tutuldu..kafamı döndüremiyorum..
berbat bişey yaa..ikinci kez başıma geliyo..
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
Bundan bir hafta önce öyleydim birde Aferin içiyordum ölü gibi dolaşıyordum...
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
ben 6 gündür pert durumdaydım ama benim hastalığım salgından değil biraz kaşınmaktan oldu . üzerinde sadece t-shirt ile makinaya binip +200 gazlarsan olcağı bu
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ben dün akşam grip oldum ama bugün hiç bişeyim yok
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Ya üç gündür boğaz yanmasından ölüyorum var mı ilacı
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
Domuz gribi yayılma tehlikesiyle ilerka haftalarda okullar tatil olabilirmiş...!!
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
Şööle 2 ay filan tatil olsada yatsak Şaka bir yana inşallah kimse bu hastalığa yakalanmaz minimum zararla atlatırız.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:09 PM ----------
Buz koyiy 3 ay yatayım.Uff soğuğun altında bacak kası yapacam diye akşama kadar tepinirsen acı acı çıkıyor.Amma hava attım.
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
pastil bi naneye yaramadı
[/B]
Deprem olsada okullar tatil olsa diyen öğrenci tayfası..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)