KORKUT abi biz hepsine yeteriz sen merak etme...
KORKUT abi biz hepsine yeteriz sen merak etme...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Mahkeme ne zaman ona göre takım elbislerimizi ütüleyelim
Yolver gitsin .
basını susuturmak dediklerı bu herhalde ben korkuttan şüphe duyuyorum sanırım yazı işleri md. kadirin bır acığını yakaladı haberlerı susturdu
peki kardeşim bizim hiçmi iyi yönümüz yokmuş.duvara işemek,çok yemek yemekten başka...bide şunu söyleyim sağı,solu booooooomm boşş arazinin ortasında ilerleyen anadolu yollarında,konakladığım lokantada yediğim yemek ardından bolca tükettiğim sıvı sonucu yolda,motoru kenara çekip ısssızz düzlükte çok sıkışınca rahatlamak aman aman aman,anlatılamaz bir duygu.yanlız işin püf noktası rüzgarın yönünü iyi ayarlamak
montajlarada diyecek birşey yok.süper olmuş.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
kadir bey geçirdigi bir operasyonla fazlalıklarını aldırdı...
hakkındaki idaalara ise ben kalemimi satmam çok yakında bir sepet kirli çamaşırı ortaya dökücem diyerek yanıt verdi....
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Kadire Güvenim Sonsuz Doğruları Yazacağına canı gönülden inanıyorum
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Yaaa işte böyle Gürkan abi anladı suçunu sesi soluğu çıkmıyor...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)