haber alma özgurlüğümüzü kısıtlamayın daha cok tarafsiz habercılık beklıyoruz haberlerı para karşılığı halktan gızlıyormuşsunuz
bu mu sızın gazetecılık anlayışınız ufak paralara satılmayın halka özgür haberlerınızi yayımlayın
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
yaptığınız yalan yanlış haberler ile komşum sayın gurkan bey gururuna yapılan hakaretlerden dolayı intahara kalkıştı kendisini zor ıkna ettık
[URL=http://img28.imageshack.us/my.php?image=222025.jpg][/U
sonra toplantı yaptık avukat secmek için bız bu basın dan davacı olacağız dedık susmayacağız
butun komsular toplandık destek olmak için
kımılerımız yorgun düştu uyuya kaldı ama yılmadık
gec saatlerde desteğimiz buyudü cığ gıbı haksızca yapılan haberlerı komsumuz gurkan beyı savunmak için
avukat
erayın trfiğe çıkması yasaklansın
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
bencede
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
bencede
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
yazık yazık....
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
toplanmamız işe yaradı galıba
ERay trafikten men edilsin
Yolver gitsin .
ERAY trafikten men edilmesin makina alınsın...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
yahu kadir abi diyecek laf bulamıyorum tek kelimeyle süper olmuşlar koptum valla
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Devamını bekliyoruz.
Yolver gitsin .
ellerine saglık tam bi makara olmus yarınkı gazetede neler var acaba
booş kooooooooooyyyy gitsin
Yalancı şahitler sizi yalancının mumu yatsıya kadar yanaar merak etmeyin. Ben etrafımdakileri dost biliyordum.demek yanılmışım aslını astarını öğrenmeden yorum yapmışsınız Sinan bey sizi kın kın kınyorum. Kendiside aşağıda göreceğiniz gibi itiraf etmiş boruların hepsini döşemediğini.
Asılsız bir haber yapmışsınız.Gürkan beyin yeşil renkli motosikletini patlıcan moruna ben boyamadım Gürkan fanatiklerinden biri yapmıştır suçu benim üzerime atmak için bu bir komplodur.
Sendemi İsmaiiiil
Sayın Gürkan bey burada kendisi itiraf ediyor malzemeden çaldığını bunu niye görmüyorsunuz Gürkancılar Ve medya
Buda benim Gürkana cevabım.
Neyse ben bu yolları tek başıma geçerim.
Sayın medya Gürkanın bu itirafına neden yer vermediniz. Taraf tutmayın. Neden yazmıyorsunuz 3 sene akıl hastanesinde kaldığını Gürkan beyin lütfen.
Bu fotoda hastaneden kaçıpta görevliler tarafından yakalandığı an.!!!!
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)