[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Çağla orlardaysan cevap ver seninle bir şeyler görüşmem gerekiyor.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
ohoo o öle piyem miyem.. banada at.. bende isterim..
wayyyyy süüper yaaa vallaha çok güldüm bukadar stres durumunda bile
bu haberler sitede ana sayfaya düşecektiki bak sen pandominaya
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
valla süpersin ya kadir
HAYATLA DALAŞMA :)
yıkıldım kadir, benimle ilgili haber nasıl olurdu acaba?
harbi güzel olmuş...
Manyak orjinal bir cal,sma olmus ellerine emegine saglik...yillarca okunup gulunecek klasman ve kalitede...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)