arkadaşlar kız konusunda bana yardım edicek biri var mı?
Reklamlar
-
avkan65 adlı üyeden alıntı
Konumuz bayanlar Bayanlardan bahsediyoruz
yani çirkin bir bayanın içi çirkindir?
polemik gitgide derinleşiyor
yalnız burada devreye bir bayanın girip sen nasıl olur da böyle bir genelleme yaparsın diye meseleyi üstüne alınması lazım
şu durumda ufak bir sorunumuz var
ben çirkinim diyebilecek bir bayan tanıyor musunuz?
Reklamlar
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
yani çirkin bir bayanın içi çirkindir?
polemik gitgide derinleşiyor
yalnız burada devreye bir bayanın girip sen nasıl olur da böyle bir genelleme yaparsın diye meseleyi üstüne alınması lazımşu durumda ufak bir sorunumuz var
ben çirkinim diyebilecek bir bayan tanıyor musunuz?
o medeni cesareti gösterecek bir bayan olmadığından giripte yazamıyor demekki
ya şöle bir şey var gerçekten kadının çirkini diye bir şey yok ben hepsinin kendine has bir güzelliği olduğunu düşünüyorum ..ama çokta ecüş becüş bir şey olmamalı uzun yorumlar yapmak tecrübelere bakar ..
ben bu konuya girdiğimde pekte cevap yazacak bir şey göremedim taki konuyu açan arkadaş ,kız konusunda yardım istediği halde küçük bir espri ile konuya cevap yazan bayana o similyei koyana kadar ,sen şimdi düşün kızlı erkeli bir arkadaş gurubu içersindesin biri sana eftalya gibi espri yaptı sende buna espri ilemi cevap verirsin yoksa ,kızıp ortalığı dağıtırmısın? 2 nci seceneği uyguladığın müddetçe yanlız kalmaya ve iletişim zorluğu çekmeye mahkumsun ben aslında bunu belirtmek istedim ,ama isteyen istediği gibi yapabilir ,ben olsam eftalyanın yazdığı şeye şöle bir cevap yazardım eet ya ayılınca gerçekleri gördü gibi ben gençliğimden beri hep işi bilen abilerimin taktiğini uyguladım vardır bi bildikleri diye hakikattende varmış bir bildikleri
-
espiri kutusu nickli arkadaş!
aşağıdaki gibi düşünmeye(konuşmaya) başladığında kadın konusunu kıvırdın demektir:
avkan65 adlı üyeden alıntı
ya şöle bir şey var gerçekten kadının çirkini diye bir şey yok ben hepsinin kendine has bir güzelliği olduğunu düşünüyorum ..
-
Pakizenin hakkı receptir espiri kutusu işin aslı budur..
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
espiri kutusu nickli arkadaş!
aşağıdaki gibi düşünmeye(konuşmaya) başladığında kadın konusunu kıvırdın demektir:
he şunu bileydiniz
dedik ya diğer tarafta nabza göre şerbet vericen diye bak sor mustiye ölemi değilmi diye ne diyecek
-
@espri kutusu
dostum boşver sen o kızı Amerikalılar ne demiş 'plenty of fishes in the sea'
polemik hakkında kişisel yorumum :
@avkan65 , ilk yazdığın mesaj biraz dikkat çekmeye yönelik bir mesajmış gibi geliyor bana .
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
SmirnouF adlı üyeden alıntı
@espri kutusu
dostum boşver sen o kızı
Amerikalılar ne demiş '
plenty of fishes in the sea'
polemik hakkında kişisel yorumum :
@avkan65 , ilk yazdığın mesaj biraz dikkat çekmeye yönelik bir mesajmış gibi geliyor bana .
sana öyle gelmiş bu satten sonra dikkat çekmeye ihtiyac yok ,unumuzu eleyip eleği askıya asmış adamız vesselam
-
ooo konu nerelere gelmiş
avkan'ın söylediklerine katılıyorum , ruh güzelliğidir önemli olan ve insanın gözlerine bakışlarına yansır . gülen insan güzel insandır . yüz güzelliği önemli değil midir , ilk intiba açısından tabiki önemlidir .
-
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
eftelya adlı üyeden alıntı
ooo konu nerelere gelmiş
avkan'ın söylediklerine katılıyorum , ruh güzelliğidir önemli olan ve insanın gözlerine bakışlarına yansır . gülen insan güzel insandır . yüz güzelliği önemli değil midir , ilk intiba açısından tabiki önemlidir .
Bakıyorlarda sanki..
-
musti81 adlı üyeden alıntı
Bakıyorlarda sanki..
ee baktırmasını bilmiyosun o zaman musti
-
musti81 adlı üyeden alıntı
Bakıyorlarda sanki..
bakıyolar tabi , Avon Oriflame hepsine bakıyolar
-
ee baktırmasını bilmiyosun o zaman musti
Pakizeler benden uzak dursun..
-
bakıyolar tabi , Avon Oriflame hepsine bakıyolar
armani black code kullanırsanız daha çok bakarlar , tüyo vereyim size
-
armani black code kullanırsanız daha çok bakarlar , tüyo vereyim size
peki yağmur yağarsa ? her taraf boya =)) o zaman kim bakcak ?
-
peki yağmur yağarsa ? her taraf boya =)) o zaman kim bakcak ?
nası anlamadım , sen makyaj mı yapıyorsun
-
nası anlamadım , sen makyaj mı yapıyorsun
Noluyor la kim erkek kim kız..
-
-
ne makyajı be
hormonel dengem sağlam çok şükür
ben erkeğim musti
Yoksaa..
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler