Arkadaşlar bir kısmınızın bildiği gibi ben cast ajansında hem çalışıyorum hemde sinema dizi vb. çekımlere gıdıyorum. Bu sektör zor olduğu kadar eylenceli'de. Ben burdan çalışmayan işi olmayan arkadaslarıma iş alanı oluşturarak en azından bıraz para kazanmaları için bu topiği açıyorum. Figürasyon (yanı yardımcı oyuncu ) hıc tıyatro deneyımı olmayanlar,ayrıca tıyatro eğitimli olanlar,özel yetenekleri olanlar, olmayanlar kısaca her yaştan herkez kayıt olabilir.Sonuçta bır ekmek kapısıdır, ve LÜTFEN bu konu üzerine geyik yapmak ısteyen varsa yapmasın bu ciddi bir iş umarım işsiz olan ve boş zamanlarını degerlendırmek ısteyen arkadaslarımıza yardımım olur.Bu arada çalışmak isteyen tüm tabıdıklarınıza bunu söyleyebılır davet edebılırsınız.HAYATTA HERKEZİN BİR ROLÜ MUTLAKA VARDIR.
Yeni sezonda başlayacak olan sinema ve televizyon projelerimizde yeteneklerine inanan,kendine güvenen genç yaşlı çocuk ; yeni yüzler arıyoruz..
Bizimle aynı çatı altında karşılıklı saygı ve güvenle çalışıp,bu sektörde kendini geliştirmek isteyen arkadaşları birlikte çalışmak için bekliyoruz.Teşekkür ederim
ARKADAŞLAR KONUYLA ILGILENEN KİŞİLER INTERNETTEN ÖN KAYIT YAPTIRABILIRLER atilla_sen_yadaben@hotmail.com [/COLOR]bu msn adresıni ekleyın ısteyen kısılere basvuru formu yollayacagım sızın yapmanız gereken formu doldurup yakından cekılmıs net resımlerınız (1 vesikalık-1 sağ profil-1 sol profil - 1 boy resmıyle bırlıkte formu doldurup mail olarak atabilirsiniz
CAST SORUMLUSU: Atilla ŞEN 0534 284 3400
[U]MOTOCAST AJANS BAŞVURU FORMU
ADINIZ :
SOYADINIZ :
D.TARİHİ :
D.YERİ :
EĞİTİM DURUMUNUZ :
ADRES :
EV TEL :
E-MAİL ADRESİNİZ :
GSM NO :
İŞ TEL:
ULAŞACABİLECEĞİMİZ YAKININIZIN NO'SU VE İSMİ :
MESLEĞİNİZ :
HOBİLERİNİZ :
OYUNCULUK EĞİTİMİNİZ (varsa) :
BEDENİNİZ (bayanlar için ) :
GÖĞÜS : BASEN :
BEL :
ERKEKLER İÇİN BEDEN :
BOYUNUZ : KİLONUZ : AYAK NO :
TEN REGİ : SAÇ RENGİ:
GÖZ RENGİ :
BİLDİĞİNİZ YABANCI DİLLER :
SEYAHAT ENGELİNİZ VARMI :
TİYATRO DENEYİMİNİZ (varsa nerden aldınız ? )
ÖZEL YETENEKLERİNİZ :
DENEYİMLERİNİZ :
DAHA ÖNCE HANGİ AJANSLARLA ÇALIŞTINIZ :
NERLERDE OYNADINIZ :
( Tiyatro,Televizyon,Sinema)
HANGİ GÜNLER MÜSAİTSİNİZ (özellikle belirtiniz ) :