Magazin sevmem ilk baştan söyliyim ama yutubda motosiklet kazalarını aratırken denk geldim. Gece gece gülme krizine girdim, bu kadar kazmalık olurmu yahu
http://www.youtube.com/watch?v=iCJWK...eature=related
Magazin sevmem ilk baştan söyliyim ama yutubda motosiklet kazalarını aratırken denk geldim. Gece gece gülme krizine girdim, bu kadar kazmalık olurmu yahu
http://www.youtube.com/watch?v=iCJWK...eature=related
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Yorum yazmiycaktim ama duramadim..
Bunu birde haber diye 20 dakika televizyonda göstermislerdir
Hemde ana haberlerde... Birdaha
Mal insan... Allah akıl fikir versin.
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
pes diyorum ya ne diyim küçükken hiç mi bisikletin olmadı?denge sıfır!!!!motora merak sararsa fazla yaşamaz bu adam
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Bende sürekli "bir hata oluştu daha sonra tekrar deneyin" yazısı çıkıp duruyor ama bu videoyu biliyorum. Adam bununla yetinmeyip bir programda Latif Doğan'ın kullandığı bir scooter'ın arkasında duramıyor ve sunucu bayan dengesini kaybeden motorun önünden canını zor kurtarıyor
Reklam için acemi taklidi.
= = = Be Aprilia racer! = = =
masaya çarpmadan öncede sola sinyal vermiş geliyor
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
hayvan çocuğu
3 tekerlekliye binemedi , ya atv'yle dalsaydı salona , evlerden ırak
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Reklam kokan haraketler bunlar , albümden önce işe yarar :D
Türkiyeye geldigim zaman en cok nefret ettigim sey televizyona bakmaktir.
ister istemez bakmak zorunda kaliyorum bazen bende.
Hele o haberler yokmu. Böyle bir haberi 20 dakika gösterirler.
Ballandira ballandira anlatirlar.
Seda sayan in birde sabah proglamlari vardi. Hala vardir eminim.
Annem birkeresinde dediki bana.. (ben yine kizmisim)
Oglum öle deme bazen iyi seyler söylüyor insanlarin bazi seyleri nereden ucuz alabilecegini falan söylüyor.
Anne sanki Seda bunu hayrina yapiyor bunu söyledigi icin kimbilir nekadar para aliyordur biliyormusun..
Belki haklisin olm..
Hakliyim tabiki ben biliyorum.
ikinci nefret ettigimde diziler ve varmisin yokmusun..
Kutunda neyi hissediyorsun mehmet cim?
Gecen sefer büyük cikmisti ama..
Hey allahim..
Kendi anam babam bu kutu olayi ciktimi Tv karsisinda..
Ama yurdum insani bunlari istiyorki onlarda ekrana getiriyor..
Yanlismiyim?
Simdi yanlis anlasilmasin buradada var böyle salak seyler ama Türkiyeye göre cok cok az.. Ana haberlerde öyle 1 saat sürmez. 15 dakika.. Aaaaaaz sonra yok ana haberlerde..50 kerede gösterilmez ayni kare. Salakmiyim ben 50 kere gösteriyorsunuz bana bunlari dedigim cok olmustur..
daha önce verilmişti ama yinede çok güldüm...
üç tekerlekli bile bisikleti olmamış anlaşılan (benim hiç bisikletim olmadı amca )
Allahtan iki tekere binmeye kalkmamış kabiliyet fukarası
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
videoyu göremiyorum .(((
bana ne yavvvvvvvvvvv, istiyorum işte
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
O programların hepsini yapımcıları yurt dışından getiriyor. Yani bütün programların birebir aynısı yurt dışından alıntı. Henüz kendi keşfimiz olan bir yarışma yok. Hatta şu sıralar moda olan Bir kadın bir erkek de o şekilde. Dizinin müziğinden tutun da, amblemlerine kadar tıpatıp kopyalamışlar. Yurt dışında televizyon sektörü daha kötü durumda.Adamlar nasıl iyiye götürsek diye düşünüyor. Ayrıca tamam dizi konusunda haklı olabilirsin ama Var mısın yok musun sayesinde tonlarca insan bir sürü para kazandı. Bu bence çok güzel bişey. Haa izledin mi de, bir kez bile izlemedim. İkincisi de Seda Sayan... Onu da izlemedim bu güne dek, ama yaptığı yardımları her yiğit yapamaz. Çok fazla önyargılı olmayın Türkiyeye karşı. Unutmayın burası bizim.. Bize ait olan bir yer. Oralarda misafirsiniz. Çok fazla güvenmeyin yani..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bu yakında teker yapmayıda dener..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
daha önce izlemiş6tim......................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Vallaha Gerizekalı demekten kendimi alıkoyamadım ya o motosiklet çimlerde sürülmek için tasarlanmış sanki gerizekalı herif bi dünya küfür yedi benden
offf feci kaza geçmiş olsun
Adama niye bu kadar hakaret ettiniz onu anlayamadım..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)