Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Erkek dediğin

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    600rr'07
    yav ne kadar çok uzun yazılar olmuş.. kısaca söylüyorum

kız dediğin artçı olacak +280 km/he ses çıkartmayacak, deliler gibi yapışacak...
    var mı ötesi? motosiklet sitesindeyiz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    Alıntı ERDEM86O adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yav ne kadar çok uzun yazılar olmuş.. kısaca söylüyorum

kız dediğin artçı olacak +280 km/he ses çıkartmayacak, deliler gibi yapışacak...
    var mı ötesi? motosiklet sitesindeyiz
    konu disi=guzergah disi=motosiklet harici
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı musti81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kadin dedigin güzel olacak arkadas. Söyle savurdu mu etegini, ruhun rüzgarina kayacak. Bacakların, ayaklarin, bilekten baglı ayakkabıya tutunan parmakların, seyrine doyamayacaksin. Bakimlı olacak kadın dedigin. Saçları ipek , topukları pembe, boynu ince, salındı mı kugu gibi zarif olacak ve zarifliginin ortasinda bir hanımefendi barındıracak. Güzel olacak ama kasi, gözü, bacagından önce, sözü dogru, ruhu aydınlık olacak .Güzel olacak ama, aklını evde tutacak kadar da akıllı.... Seni elinin tersiyle degil, avucunun içiyle kavrayacak... Bileceksin ki emin ellerdeyim, baskası tutamaz beni böyle. Rahat olacaksın yanında, çok konusmayacak. Sıradan ve kabullenir yasamanın ne demek oldugunu sindirmis olacak içine.Hatırlaman yetecek özel günleri, pahalı bir hediyeyle savusturmadan. Sadeligin içinde farkedilir olabilmeyi, gösterisli kiyafetle bir tutmayacak. Durusu, oturusu, yürüyüsü abartılı degil, basit hiç degil, sadelikten olusacak. Kendini süs bebegi gibi ortaya atıp, fingirdesmeyecek baskalarıyla. Saf hatun numarasiyla cahilligini güzelligiyle örtmeye yeltenmeyecek. Marka düskünü, moda düskünü olmayacak kesinlikle...Takip edecek ancak yakısanı seçecek.Elinden her is gelecek .Marifetlerini sadece seni elde ederken degil, seni elde tutarken de gösterecek ve tüm bunlar içinden gelecek içinden, göstermelik olmayacak. Ortalık yerde kahkahalarıyla sebepsiz çınlamayacak. Dekoltenin dozunu kaçırmayacak ama sıkı sıkıya da kendini ambalajlamayacak. Öyle 'çagırdım, gelmedin, geç kaldın, aramadın, sormadın, kiminleydin, hesap ver' yapmayacak.Sana yüregiyle güvenecek,inançlariyla sokulacak.Bilmem kimin sözüne aldırmayacak.Hele küfür hiç etmeyecek. Sinirini zorlamayacak , salya sümük aglamayacak, kıytırık nedenlerden hır gür çıkarmayacak. Sözü dinlenir, anlasılır olacak. Bir hatayı allayıp pullayıp abartmayacak. Gömleklerini o ütüleyecek ve o gömlege hangi pantolon yakısır
    bilecek.Ama hayatı giyim kusam üstüne kurulmayacak. Bir kere, topuklu ayakkabıyla spor ayakkabının ayrımını yapabilecek arkadas.Daga çikarken rugan ayakkabi giymeyecek.'Of yoruldum, beni ara, beni al, beni bul, bunu isterim' degil, 'sence de uygunsa, yanındayim, ben gelirim, merak etme' olacak lügatinda Hissettigiyle yaptigi sey arasında uçurum olmayacak. Cesur olacak cesur.Seni seviyorum derken korkmayacak, baska seylerin arkasina gizlenmeyecek ve arkandan laf söyletmeyecek..Uzanıverdi mi yanına boylu boyunca, gögsünde atan kalbinin yerine koyacaksın kendini, ruhunu, herseyini.Asksız yatmayacak yataga ve sen bunu bileceksin.Kadın gibi kadın olacak kadın dedigin, çıtır çerez niyetine yemedigin.Bir gecelik degil, ömürlük olacak ömürlük. Yıllara rehaveti degil huzuru tasiyacak.En seksi leydi olmayi da bilecek, hanim sultan olup sözünü geçirmeyi de.Cıvık konulara takılıp zaman tüketmeyecek, küsmeyecek.Kadın dedigin ayıp nedir bilecek. Sıkbogaz edip seni yalancı durumuna düsürmeyecek. Seni öyle bir tutacak ki arkadas, sen bile sasiracaksin öyle tutulduguna. iki lafın bası, her tartısmada ayrılalım tehtidi savurmayacak. Sabırlı olacak ve asla gururuna dokunmayacak. Temiz olacak herseyden önce mesela köfteyi mıncıklarken elleri .Yahut pahalı parfümlerin sindigi, süslü püslü boyacı küpü gibi, her öptügünde bulasık bir tadın kaldigi bir kadını öpmeyeceksin. Buram buram aska sarılacaksın arkadas. Buram buram kadın kokacak kadin dedigin. Zeki olacak zeki, seni bir hamur gibi karmasini da bilecek, o hamura kendini katmasını da.Degerlerini bir anlık hevesler ugruna terketmeyecek. Namussuzlugunu, ahlaksızlıgını ancak ve ancak seni bastan çıkarırken kullanacak, yan gözle adam kesmeyecek,üstüne sevgili edinmeyecek. Sarısın, renkli gözlü, uzun bacaklı, beyaz tenli, ince bilekli dilber filan fasarya...Kadın dedigin hatun olacak arkadas, sözüne güvenilir, olacak.Bileceksin ki konusulanlar burada kalır, kapıdan çıkmaz bir daha.
    Agzı sıkı olacak kadın dedigin.Sırrını tutacak ama gününü bekleyip kusmayacak.Komplekslerinigüzelligiyle örtmeye çalısmayacak. Bir seyi çok isterse ve inançları dogrultusunda yapacak. En önemlisi kendini sevecek arkadas, kendini sevmeyen kadından sana ne hayır gelir. Bir bakarsın ki yillar sonra bu kadınla ne yataga sıgabiliyorsun, ne topraga. Kadın kadın olacak be, seni sadece sen oldugun için, sensin diye sevecek.Parayla pulla, kariyerle, güçle, kimin ne dedigiyle , sınırlamayacak.Hem sevgilin, hem arkadasın, hem annen, hem çocugun olacak, bagrına basacaksın huzurla... Bileceksin ki evde 'O' kadın tarafindan beklenmenin zevkini hiçbir zevk yaşatamaz sana..
    En önemlisini unutmuşun musti , kadın dediğin doğumdan sonra kilo almayacak
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    600rr'07
    Alıntı deli_mavi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konu disi=guzergah disi=motosiklet harici
    hiç öyle düşünmemiştim teşekkürler

Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En önemlisini unutmuşun musti , kadın dediğin doğumdan sonra kilo almayacak
    Müthişsin kardeşim beşiz doğuracak ama bi gram kilo almaycak.

bu arada "ERKEK DEDİĞİN" topiğini açan arkadaşa duyurulur, Aranan erkek bulundu

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı ERDEM86O adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Müthişsin kardeşim beşiz doğuracak ama bi gram kilo almaycak.
    slav hatunlar aynen öyle , kadın hamilelikten önce kaç kilo ise doğumdan sonrada aynı .Doğumdan sonra yayılma özelliği sadece bizim kadınlarımızda var
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

tuem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    slav hatunlar aynen öyle , kadın hamilelikten önce kaç kilo ise doğumdan sonrada aynı .Doğumdan sonra yayılma özelliği sadece bizim kadınlarımızda var
    Evlendikten sonra bol bol göbek yapma özelliğide bizim erkeklerde var zaten En azından bizim çocuk doğurma gibi kutsal bi görevimiz olduğu için kilo alıyoruz
    'ExTReMa'

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı tuem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evlendikten sonra bol bol göbek yapma özelliğide bizim erkeklerde var zaten En azından bizim çocuk doğurma gibi kutsal bi görevimiz olduğu için kilo alıyoruz
    Çok doğru

Forumdan Uzaklaştırıldı
    bide zengin olacak
    deeermişimmm

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    bizi o kadar sıkıntı strese sokuyonuz bizde bi yerden sonra kendimizi yemeğe verip göbeğe karışıyoz
    Peki slav hatunlarında o kutsal görevi mevcut ama onlar kilo almıyo

bizi o kadar sıkıntı strese sokuyonuz bizde bi yerden sonra kendimizi yemeğe verip göbeğe karışıyoz
    Onu o hatunlara sormak lazım..Aman sizde başınıza ne gelse bizden biliceksiniz
    'ExTReMa'

Motosikleti
    Seyhan 125
    Hacu şimdi sallama ona evlilik yaramış yenge iyi bakıyor derler birde slav erkeklerini görmek lazım göbekleniyorlarmı.

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Onu o hatunlara sormak lazım..Aman sizde başınıza ne gelse bizden biliceksiniz
    Emrah'ı göndersene yanıma , emrah ile birlikte soralım gelince sanada anlatır

Hacu şimdi sallama ona evlilik yaramış yenge iyi bakıyor derler birde slav erkeklerini görmek lazım göbekleniyorlarmı.
    2 dakka satma be musti

Motosikleti
    Seyhan 125

2 dakka satma be musti
    Satmadım la doğruya doğru doğrusuda budur he şu var evlendikten sonra bizim kadınlarımız koyveriyor ama birşeyde diyemem çok yük biniyor üstlerine..

Onu karıştırma otursun oturduğu yerde.Çok merak eden varsa yalnız başına gitsinde sorsun
    'ExTReMa'

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benım kecımde göbek yoktur yahu
    Ama bende azda olsa gobek var sanırsam
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacu sizin hanginiz tüemsiniz hanginiz extremasiniz.

Değiştirdiğin mesajı görmedim sanma.
    Bence de var azıcıkta olsa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:49 PM ----------

Hacu sizin hanginiz tüemsiniz hanginiz extremasiniz.
    Tuem benim ama tüem değilim
    'ExTReMa'

Motosikleti
    Seyhan 125

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:49 PM ----------

Tamam extrema özür..

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    asker adamda göbekmi olurmuş , yoksa askerlik yapıom die kandırıyonmu bizi

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    asker adamda göbekmi olurmuş , yoksa askerlik yapıom die kandırıyonmu bizi
    Olm askerlık denmez asıl buna suan cok rahatım
    4 gun okula gider gibi gidip kurs goruyorum
    Haftada bir gun adı eğitim olan gün geçiriyoruz anla yani sende

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:34 PM ----------

Ne zaman değiştirmişim bebekim ya sen yanlış görmüşsündür
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler