Uzaylıların Varlığı Tekrardan Kanıtlandı,
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Süper Moderatör
Ayakta durmasından kastımız, gerekli olan alet edevat araç gereçleri yapabilmesi için uygun bir fizik kullanımına sahip olması gerektiğidir.
Gemiyle gelmeyip ışınlandıysa eğer çiftciye yakalandığı andada ışınlanıp geri gidebilirdi.
Düşünce gücü ile yapabiliyorsa bunları o zaman kendini boğan çiftciye de düşünce gücüyle birşeyler yapbilirdi ne bileyim
Uzaylı mevzusunu ben zaman makinesine benzetirim biraz.
İnsanlar hep zaman makinası hayali kurarlar, bir çok insanda ilerki yıllarda teknoloji çok geliştiğinde bunun yapılabileceğine inanır.
Ama maalesef ki ne 3000 li yıllarda nede 5000 li yıllarda (dünya hala varolursa) zaman makinası yapılmayacak.
Çünkü yapılacak olsaydı birileri bu zamana gelirdi haberimiz olurdu di mi
Uzaylı olup olmadığını bilmiyoruz, ama varsalar bile onları neden hep üstün zekalı ve üstün teknolojili süper şeyler sanarız?
Değişik hayvan türleri olabilir çok uzak gezegenlerde yada yaratık diyebileceğimiz kadar çirkin canlılar. Yada tek hücreli canlı filan, öyle hayran olunacak bir tarafları yoktur bence
Çünkü evrendeki en önemli ve en mükemmel canlı bizleriz, meleklerden bile üstünüz daha ne olsun
Tarayabildiğimiz kadar yakınlıkta uzaylı yok, çok uzaktaki gezegen veya yıldızları teleskopla filan göremeyiz.
Uzaylılar varsa bizden çok uzaktalardır, vede eğer teknolojik bir medeniyetleri varsa bizim burda olduğumuzu anlayabilmelerinin tek yolu radyo ve tv dalgalarıdır. Bu konuda tüm bilim dünyası hemfikirdir.
Radyonun icadında yayınlanmaya başlayan radyo frekansları şu an yaklaşık 80 ışıkyılı uzaklığa erişebildi.
Diyelimki 80 ışıkyılı uzaklıkta bir gezegende var uzaylılar, biz onların varlığını bilmiyoruz ama onlar radyo sinyali ile bizim varlığımızı öğrendiler (ki bu durumda bizimde onların varlığını öğrememiz lazım)
Diyelimki buraya gelmeye karar verdiler, vede diyelimki süper uzay gemileri var.
Diyelimki uzay gemileri ışık hızında hareket edebiliyor, bu durumda bizim varlığımızı öğrendikten hemen sonra ışık hızında yola çıksalar 80 yılda buraya gelirler
Tekrar ediyorum, evrende bizden daha mükemmeli yok.
Tabiki evrendeki tek alem biz değiliz, en basitinden cinler alemi, iç içe yaşıyoruz neredeyse.
Evrende de binlerce alem vardır ve bunların çoğu melekler ile doludur, nefsi olmayan sadece Allah'ı zikretmek için yaratılmış melekler
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Eyong kardeşim bu bacaksızın gerçekten yaşayan başka türleri varsa illa uzaydan, kaf dağından, gaipten gelmesinede gerek yok burada dünyada yaşasa ve kıyamete yakın bir zamanda çıkacağı bilinen yecüc ve mecüc kavminin başlangıcıysa..
Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim'deki delillerini yazıyorum;
Yecüc ve Mecüc hakkında Kuran-ı Kerim'in Kehf Suresi ve Enbiya Suresi'nde betimlemeler vardır.
Ayetlerde Zülkarneyn, seyahatleri sırasında, hemen hemen hiçbir sözü kavramayan bir kavim buluyor. Kavim Zülkarneyn'e, bozgunculuk yapan Yecuc ve Mecüc'den koruyacak bir set yapmasını isteyerek kendisine vergi vermeyi teklif ederler. Zülkarneyn "Rabbimin beni içinde tuttuğu imkân ve güç daha üstündür. Siz bana bedensel güçle yardım edin de sizinle onlar arasında sapasağlam bir engel yapayım.” der ve kendisine demir kütleleleri getirmelerini ister. Dağın iki ucu eşit düzeye gelince de kavme "körükleyin" der. Ateş haline geldiğinde üzerine bakır eriyiği dökerler. Yecüc ve Mecüc isimli kavim artık bu seddi aşamazlar. Zülkarneyn kavme “Bu benim Rabbimden bir rahmettir. Rabbimin vaadi gelince onu yerle bir eder. Ve Rabbimin vaadi haktır.” der.
Kuran'da, Kehf Suresi 93-98. ayetlede şöyledir: "96- Yecuc ve Mecuc’un önü açıldığı zaman onlar her tepeden akın ederler. 97-Gerçek olan vaat yaklaşmıştır. İnkar edenlerin gözleri birden donup kalmıştır. 'Vay başımıza! Biz bundan gafil bulunuyorduk. Hayır, biz zalimlerdik. ' ”
Yecüc ve Mecüc, kıyamet alametlerinden biridir. Yecüc ve Mecüc hakkında değişik görüşler vardır. Yecüc ve Mecüc'ün kısa boylu, insana benzer yaratıklar olduğuna dair görüşler vardır. Bir kısım görüş ise uzaylı olduklarına dairdir. Zülkarneyn'in yardım ettiği kavim hemen hemen hiçbir sözden anlamaması ve Hak zamanı geldiğinde önündeki setler kaldırılması sonrası her tepeden saldırmaları uzaylı olma ihtimalini gündeme getirmektedir. Kalabalık bir topluluk olduğu hakkında yaygın bir fikir vardır
Belkide önümüzdeki günlerde bu ufaklıktan heryerde görmeye başlarız..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
sevgili Eyong, zevkle ve gulumseme ile okudum yazini. katildigim, katilmadigim yerler var. ama maalesef en azindan simdilik uzun bir yazi yazamayacagim. tezlerin guzel ama hepsinin cevabi verilebilir. zamaninda biraz arastirmistim. cok uzaga gitmeye gerek yok. Saturn'un uydusu titan oldukca ilginc bir gezegen, arastirilmaya deger ;)
bir de uzayli kavraminin surekli insana benzemesinden oldukca rahatsizim. uzayda hayattan kasit bakteri, virus dahil akla hayale sigmayacak buyuk organizmalari da kapsar. bu kadar mi hayal gucumuz kotu ya bu arada resimdekini uzaylilar deneme olsun diye gondermis olabilir malum biz de maymun gondermistik zamaninda uzaya :D
Insan paranin sahtesini yapar, para da insanin...
Ne güzel demiş büyük şair David Guetta: tHe wOrLD is MinE
http://derinpoker.blogspot.com/
-
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
video ingilizce değil almanca
bu el kadar yaratık mı ufo yapıp taa nerelerden dünyaya gelmiş
-
fanusta beslenir mi acaba :D
-
hayır uzaylılar var lütfen kulaktan dolma şeylerle halkı yanlış yönlendirmeyin
-
bu benim köpeğimin derisiz hali hatta tüylerini kestirdim aynı bu yoksa benim köpegim nayırrrr xD
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler