Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Olamaz Böyle Bişey :(

Motovento
    REKLAM ALANI
    kujumax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    Aci Ama Gerçek Devletin bize Bahsettigi 3aylık tatilin dün gece sonuna geldik:(.
    Geç Yatabilmek Ögleye Kadar uyuyabilmek gezip Tozabilmek Pc basında sabahlamak.Şubat Tatiline Kadar Son Buldu.Acimiz Büyük AMa Dayanacagız Metin oln okuyan herkese geçmiş olsun ( Allaha Şükür Son 5-6 Senem Kaldı Suanda Lise4 Oldum Bakalim Sorunusuz Üniverstie kazanır Ve Basarıyla bitiririsen 5-6 yıl Sonra Rahatım )
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Omicron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gitti Güzelim GSR
    ben geçen gün hesapladım hayatımın 21 yılı okuyarak geçmiş. bu yılı doldurmayan arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.
    AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür

Motosikleti
    -
    Alıntı kujumax adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aci Ama Gerçek Devletin bize Bahsettigi 3aylık tatilin dün gece sonuna geldik:(.
    Geç Yatabilmek Ögleye Kadar uyuyabilmek gezip Tozabilmek Pc basında sabahlamak.Şubat Tatiline Kadar Son Buldu.Acimiz Büyük AMa Dayanacagız Metin oln okuyan herkese geçmiş olsun ( Allaha Şükür Son 5-6 Senem Kaldı Suanda Lise4 Oldum Bakalim Sorunusuz Üniverstie kazanır Ve Basarıyla bitiririsen 5-6 yıl Sonra Rahatım )
    sen öle san mumla aricaksın bu günlerini..

Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    Alıntı Omicron adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben geçen gün hesapladım hayatımın 21 yılı okuyarak geçmiş. bu yılı doldurmayan arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.
    1 Yıl Kreş
    1 Yıl Anaokulu
    8 Yıl İlkögretim ve ortaögretim
    4 Yıl Lise ( 4 yıldayım )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:23 AM ----------

Alıntı s3ns4t10n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen öle san mumla aricaksın bu günlerini..
    Neden Abi :S

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Okumak ne güzel şey, güzel şey okumak...

Sakın ağlamasın kimse, o fırsatı bulamayan milyonlar var dünyamızda.

Hepimiz iyi bir iş ve yaşam standardı peşinde koşuyoruz ve eğitim bunun için en büyük anahtar.

Ayrıca eğitim sadece iş bulmak için değil, dünyamızı ve onu çevreleyen kainatı tanıyabilmek için yegane el feneri.

Not: Lütfen konu başlığını oluştururken daha dikatli olunuz ve daha açıklayıcı olmasına özen gösteriniz. Ne olduğunu anlamadan sırf merakımıza yenik düşerek girip bakıyoruz, bazen çok alakasız şeyler çıkabiliyor.

Forum kurallarına arada göz atmak gerekir.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Ben de dedim kaza falan mı oldu, ne alaka yaaa ? Konu dışına açacaksın can sıkıntısından açtığın topicleri !
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    23 YAŞINDAYIM HALA okuyorum...okumak bitince ev olmak derdi sarıyor insanı....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R

Nisan ayında kaza yaptığımdan dolayı okulu bırakmak zorunda kaldım.Lise 4'teydim.bitmiş olabilirdi şuan belkide üniversteye gidicektim.Okulu pek sevmem doğru evlat acısı gibi.Ama üniverste gibiside yok bana göre.hem okul bitince sabahlıyabilceğini sanıyosan yanılırsın.Şuan kendi yerimi açtım ve sabah 7de qelip qece 3-4 te qittiğim günler oluyo.bu sene lisede kalan bölümü açıköğretimle bitirip üniverste sınavlarına giricem ve kazanırsam 1o sene okumayı düşünüyorum benden bıkmazlarsa

Bu arada okul bittikten sonra;

-İş bulma derdi
    -Askerlik
    -Yaş kemale erdi evlilik falan
    -Bir dünya sorumluluk
    Hala aynı fikirdemisin
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

Forumdan Uzaklaştırıldı
    arkadaşlarımızla buluşacaz işte fena mı tatil de bi süre sonra bayıyor zaten . son 1- 1.5 aydır canım sıkılıyordu , iyi oldu

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlarımızla buluşacaz işte fena mı tatil de bi süre sonra bayıyor zaten . son 1- 1.5 aydır canım sıkılıyordu , iyi oldu
    Abbaooooooov eftelya daha küççücüümüş meğersem daa lise talebesiymiş

Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    Alıntı Emrah.ark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nisan ayında kaza yaptığımdan dolayı okulu bırakmak zorunda kaldım.Lise 4'teydim.bitmiş olabilirdi şuan belkide üniversteye gidicektim.Okulu pek sevmem doğru evlat acısı gibi.Ama üniverste gibiside yok bana göre.hem okul bitince sabahlıyabilceğini sanıyosan yanılırsın.Şuan kendi yerimi açtım ve sabah 7de qelip qece 3-4 te qittiğim günler oluyo.bu sene lisede kalan bölümü açıköğretimle bitirip üniverste sınavlarına giricem ve kazanırsam 1o sene okumayı düşünüyorum benden bıkmazlarsa

-İş bulma derdi
    -Askerlik
    -Bir dünya sorumluluk
    Hala aynı fikirdemisin
    Ewet Gerçekten Haklısın Okul Okumak Daha Mantikli Konuyu Actıgıma Pişman Oldum Çünkü Okumak İSteyipte Okuyamıyan COk Kişi Var Bu Konuyu Mod. GA.lardan Rica Etsem Silebilirlermi

Güzel ama 6-7 ayda Çekilmiyolar

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    lisede okuduğuna dua et dua , bende senin gibi sabahlıyorum ama pc başında değil , önümde ders notlarım yanımda uyumamak için kutu kutu red-bull . ama sona yaklaştıkça yaşayacağın heyecan herseye değer .ve üniversite bitirip bi iş sahibi olup kendi kazandığın paran ile kendi emeğin ile bişeyleri satın almanın zevkini yaşadığında iyiki okumuşum diyeceksin
    İyi hayat = Para = iyi bir iş = iyi bir üniversite = iyi bir lise . lütfen bu zamanını boşa harcama , sonucunda güzel bir hayatın olacak

sen lisedemi okuyon ?
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Motosikleti
    -

Neden Abi :S
    Alıntı Emrah.ark adlı üyeden alıntı Mesajı göster

-İş bulma derdi
    -Askerlik
    -Bir dünya sorumluluk
    Hala aynı fikirdemisin

bak bende kreşten lise sona olsun, hep arka sıradaki öğrencilerdendim..
    Öss ye sırf aileme ve 14 senelik eğitim öğretim hayatıma ayıb olmasın diye girdim, ancak es kaza nasıl olsuysa bir üversite kazandım. Inan bana onun ayrıcılıgını dha kayıt olmaya gittiğinde anlıyorsun..
    aklın varsa bu seneni iyi değerlendir kardeşim..

Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    Alıntı s3ns4t10n adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bak bende kreşten lise sona olsun, hep arka sıradaki öğrencilerdendim..
    Öss ye sırf aileme ve 14 senelik eğitim öğretim hayatıma ayıb olmasın diye girdim, ancak es kaza nasıl olsuysa bir üversite kazandım. Inan bana onun ayrıcılıgını dha kayıt olmaya gittiğinde anlıyorsun..
    aklın varsa bu seneni iyi değerlendir kardeşim..

Herkes Diyo Üniversite Ortamı Çok Güzel Yaşamanı İsteriz Ayıptır Söylemesi ZeKi Çocuk Derler HErkes Bana.Sınıfta 24 kız 3 erkek Oldugmuzdan Mecbur En Arkada oturuyoruz En Arkadada Ders Dinlemek Sarmıyo Bakalim En olcak Öss Sistemide Değişti

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    21 yıl mı? ne kadar azmış

1 yıl yuva
    1 yıl anaokulu
    5 yıl ilkokul
    3 yıl ortaokul
    4 yıl lise
    4 yıl üniversite
    2 yıl master

ettimi 20?

üstüne 7 yıl da öğretmenliği ekle..

eder 27 YIL!

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Herkes Diyo Üniversite Ortamı Çok Güzel Yaşamanı İsteriz Ayıptır Söylemesi ZeKi Çocuk Derler HErkes Bana.Sınıfta 24 kız 3 erkek Oldugmuzdan Mecbur En Arkada oturuyoruz En Arkadada Ders Dinlemek Sarmıyo Bakalim En olcak Öss Sistemide Değişti
    öss' nı kazan söz sınıfta istediğin yere oturabileceksin.....
    dert etme böyle ufak şeyleri istediğinde dersten çıkacak istediğinde girebileceksin....
    ortam öyle güzel gelecekki üni. hiç bitmesin diyeceksin

tabi yine yaptıklarından sen sorumlusun ve sonuçlarını da kabul etmelisin...
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    O okulun kıymetini bilin ben koşa koşa giderdim o okula neyi zorunuza gidiyor anlamadım ders çalışmaktan başka ne zorunuz gideriniz var okul bitince mumla arayacaksınız o okulu ..

secretplay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    5 yıl ilkokul
    3 yıl ortaokul
    4 yıl lise
    7 yıl üniversite
    19 yıl dile kolay

ibocan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    8 yıl ilkokul
    4 yıl lise (4teyim)
    İnşAllah Devamıda Gelecek

Tatilin Bitmesine Sevindim 12-Aml Nin Ortamını Özlemişim Ya Yeni Hocalarımız Gelmiş Tanışmak Lazım Cuma Günü YEni Gelenlerden Birinin Evini Taşıdık :D Çok Güzel Geçti Eğlenceli İdi Tabi Herkes Böyle düşünmez
    www.sahildenturkiye.com

Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    Alıntı ibocan33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    8 yıl ilkokul
    4 yıl lise (4teyim)
    İnşAllah Devamıda Gelecek

Tatilin Bitmesine Sevindim 12-Aml Nin Ortamını Özlemişim Ya Yeni Hocalarımız Gelmiş Tanışmak Lazım Cuma Günü YEni Gelenlerden Birinin Evini Taşıdık :D Çok Güzel Geçti Eğlenceli İdi Tabi Herkes Böyle düşünmez

okul ortamını bende özlemişim ama hocaları özledigim söylenemez Bazi hocalar Hariç :D En çOkta mdr. yrdmcsını özlemişim

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler