1 litre ile 98 km yol gidiyor
Reklamlar
-
Reklamlar
-
sana katılımıyorum bu sefer petrolden elektrik üretip satarlar gene yırtarlar
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
-
Eski beri yürütülen bir teknoloji bu zaten inşallah yaygınlaşır..
-
motoking16 adlı üyeden alıntı
sana katılımıyorum bu sefer petrolden elektrik üretip satarlar gene yırtarlar
ama sonuc olarak her şekilde petrolden ceplerine inen parada hatırı sayılır bi düşüş olcak
musti81 adlı üyeden alıntı
Eski beri yürütülen bir teknoloji bu zaten inşallah yaygınlaşır..
inşallah musti inşallah , bende çok istiyorum yaygınlaşmasını
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
süper bi alet ama türkiyeye geldiğinde fiyat söylendiği gibi olursa kim alır acaba, bayağı bi düşündürücü.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
Kişisel yoruma katılıyorum
-
5 yıl sonra piyasada bunlardan çoğalmaya başlar orta kısım ve zengin kısımların altında görürüz çin işe el koydumu 7 den 70 herkezin altında 1 tane olur bu teknoloji motorlorada yansır ilk honda suzuki piaggio kullanır ve biz yine çinlileri bekleriz...
-
bence taksiciler bu haber, okuyup şimdiden 80.000 $ biriktirsinler 2 sende zaten kendini amorte eder ve şahinden konforludur elbet bu müşteride rahat eder
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
varya 1lt ye 98km yapıorsa bunu motorda da uygularlar, hemen ondan bitane alırım, işi gücü bırakır dünya turuna çıkarım ekmek çarpsın
-
Desenize hükümet sakata geldi az benzin az vergi
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
ERDEM86O adlı üyeden alıntı
varya 1lt ye 98km yapıorsa bunu motorda da uygularlar, hemen ondan bitane alırım, işi gücü bırakır dünya turuna çıkarım ekmek çarpsın
çıkcağın zaman banada haber ver , bende gelicem
ugurapay adlı üyeden alıntı
Desenize hükümet sakata geldi az benzin az vergi
benzinden alacağı vergiyi arabadan alır , devlette çareler tükenmez
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler