slm arkadaşlar bugun bende gittim bir jinlun 150cc kırmzı makinayı aldım tabi burda.... MoToR NİKLİ. abimin çok emegi var onuda söylemeden olmaz. darısı olmayanlara olur iyişallah tek korkum ehliyet kaldı
slm arkadaşlar bugun bende gittim bir jinlun 150cc kırmzı makinayı aldım tabi burda.... MoToR NİKLİ. abimin çok emegi var onuda söylemeden olmaz. darısı olmayanlara olur iyişallah tek korkum ehliyet kaldı
Hayırlı olsun motorun vasox, kazasız belasız sürüşler...
güle güle iyi günlerde kullanman dileğiyleeee
...............
hayırlı olsun ehliyetten önce güvenlik malzemelrini alsan daha iyi olur...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
hayırlı olsun. keyifli sürüşler. tabii kaskı falan unutma.
May the Force be with McLaren Mercedes
hayırlı olsun vasox, bence de güvenlik malzemelerini eksikse eğer en kısa zamanda tamamla ve motorunun keyfini sür.
Hayırlı olsun. Kaskını zaten motosikletle beraber verirler. Ehliyet kursuna zamanında yazıl ki dönem geçerse daha fazla beklemek zorunda kalıyorsun.
Sadobey
nasıl yani? motor alırken kask veriyorlar mı? standart gelenek mi yoksa bayinin inisiyatifinde olan bir şey mi?
May the Force be with McLaren Mercedes
Selam arkadaşım, hayırlı uğurlu olsun... Darısı benim ve diğer hevesli arkadaşlarımın başına...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler
iyi günlerde kullanman dileğiyle
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
JINLUN eskiden motor alanlara, cok kaliteli bir sey olmasada bir kask hediye ediyordu. Sonra tasimacilikta daha fazla kar etmek icin bu kampayalarindan vaz gectiler. Yani bayii nin kendi boyle bir hediyesi yoksa kask hediye edilmeyecektir. Zaten birak sen hediye kasklari da kendine en iyisinden saglam bir kask al..
Keyifli surusler... Kazasiz gunler...
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim kardeşim
holeyyyy.sitenin motorsuz üyelerinden biri daha eksildi ve motorlular tarafına geçti demek ha.hayırlı uğurlu olsun.kazasız,mutlu,güvenli sürüşler dileğiyle.darısı başımıza artık
teşekürler arkadaşlar darısıda olmayan arkadaşlara kısmetse bu hafta motorumun tozunu alacam resimleri koyarım siteye herkeze saygılar
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle...
hadi hayırlı olsun ilk heves gazlama sakın alıştır biraz motoru ama devirli kullan
3. viteste 20 kmyle gitme
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)