alesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
EVEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT....
alesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
EVEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
evlilik...
kısıtlayıcı ve gereksiz...
Ducatista:)
''Hacivat-Karagoz Neden Öldürüldü'' adlı filmde Karagöz'ün evlenme teklifi:
"ayşe kadın benim ol, bebücüklenelim, bahtiyar olalım."
umarım uzun bi süre daha o kadar romantik oolmam 40 falan olunca bu topicten kopy çekebilirim ama...
cebimde bir tek taş varsa tamamdır o anki ruh halime göre beklenmedik bir şekilde teklif ederim tabiki ama biraz kopya almakta fayda var
soralım bakalım bayan arkadaşlarımıza nasıl bir evlenme teklifi ile karşılaşmak isterlere yada ne onları çok şaşırtır ? ? ? ?
bi de bi film vardı ya da reklam mıydı tam hatırlayamıyorum:
Adam çaktırmadan parmağına ip bağlamış, ipin diğer ucunu da hatunun parmağına bağlıyor. Hatun farketmiyor tabiki bu durumu, oysaki ipin ucunda yüzük var. Amca elini havaya bi kaldırıyo, yüzük böle havada uçarcasına kadının parmağına hoop giriyor.
E tabi herkes duygulanıyo falan; adam evlenme teklifini yapıyo, kadında kabul ediyor haliyle..
Sevişmemizi yasal hale getirmeye var mısın?
hmmm, yuh bana
taziye ve tebrik bölümüne yazsak ???
kabul ederse herkes kutlar etmezse de taziyeleri iletir
bence ne kadar planlanırsa planlansın o plan olmuyor .Doğaçlama uyuyor ,murat bana bodrumda teklif etmeyi düşünüp wow da gidip konuşmuş ayarlamış,demirciye gitmiş marry me yazıp onu yaktırıcakmış yemek ortasında meşale şeklinde.otelin kuyumcusundanda tek taş ayarlamış ama erken dönmemiz gerekti ve plan olmadı.Ayrıca memnun da oldum öle şatafatlar bana göre deil mesela..
Sonra ben havayollarını kazanınca adam aceleden terminatör 2 filminde patlamış mısırlar arasında sordu yahu.Ortası yok
[B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]
kısmet bu işler................................
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)