Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

motorla gazete dağıtımı..

Motovento
    REKLAM ALANI
    Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Alıntı hilmi öztürk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşın dediklerine kısmen katılıyorum bende bu işi uzun süredir yapıyorum çalışma şartları başta dile getirilir kişinin eline asgari ücret geçer
    bunun üstü de bakım ve yakıt masrafı dır.ayrıca motosiklet kendine aittir.arkadaşın da dediği gibi bedava gazete diye birşey yok her gazete faturalandırılır tahsilatıda yapılır.izin olayında haklı bir düzenleme olması gerekir.zorla abone olayıda doğru değil kimse kimseye zorla bişey yaptıramaz. aboneler kimi gönülden alır. kimi menfaat beklediği için alır. kimiside çocuğu dersaneye yazdırdığı için ygs lys sbs dergilerinden faydalanmak için alır.dağıtıcı dağıtım ve tahsilattan sorumludur.alınamayan tahsilat dağıtıcıdan tahsil edilmez.dağıtıcı tahsil edemezse gazete temsilcisi devreye girer oda alamazsa sisteme batık olarak girilir.arkadaşım işi kavrayamamış aboneyle tartışmanın anlamı yok tahsilatı yapamıyorsan temsilciye bildirirsin ve iş senden çıkar.ben bunca zamandır torpilli birine rastlamadım. arkadaşta kısa zamanda çalıştığı için varsayımlarla konuşuyor.arkadaşım para para demiş 150 den fazla ülkede binleri aşan okullar var araştırmanı tavsiye ederim. burdaki öğrenciler türkçe fizik kimya v.s eğitimler alıyorlar ve bu öğrenciler bir gün kendi ülkelerin de mevki sahibi türk dostu olacaklar.[bu ülkede 1900 lü yılların başından beri fıransız ingiliz amerikan kolejleri var...!] fetullah gülen hocanın bu projesine politikacılardan alparslan türkeş ,bülent ecevit ,muhsin yazıcı oğlu v.s sanatçılardan barışmanço ,cem karaca v.s medyadan m ali birand ,fatih altaylı v.s bir çok kişi tam desteğini vermiştir.araştırması bedava onca yapılanlar bedavamı yapılıyor elbette bunu bir bedeli var.sorun hizmette değil insanların bencilliğnde,menfaatciliğinde...!

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------

araştırın arkadaşlar peşin hükümlü olmayın
    Araştır arkadaşım o proje Fethullah Gülen'e ait değil Turan Yazgan a ait Özbekistan da o okullar neden yok bunu da araştır . Mesele Türk okulu değil çünkü Turan yazgının Türk okulları hala açık . Alparslan Türkeş siyasi manevra olarak değerlendirir ve yazar bu hareketini. Bülent Ecevit siyasi menfaatler doğrultusunda destek verir . Muhsin Yazıcıoğlu' sadece bu ülkenin geleceğinin eğitim le kurtulabileceği gibi bir şeyler söyler Cem Karaca ve barış manço yukarıdakiler ve vs.ler eğitimden anlamayıp eğitimci olmayıp pedogojiden uzak insanlardır . Araştır arkadaşım o okullarda nasıl bir toplum mühendisliği uygulandığını araştır . Yüzyıllardır maturudi olan Türklerin mezheplerinin neden eşhari yapılmaya çalıştığını bunun toplumdan neleri alacağını araştır .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

senin araştırdığın kaynaklara bakarsak azerbaycanda da ,türkmenistanda da kapatılmış.nedense bu haberleri yapan adamlar çocuklar namaz kılıyor diye de haber yaparlar! ama fadime şahin gibilerin gerçek yüzü ortaya çıkınca görmezden gelirler neden acaba!!!!!!!!

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    2 sene falan oluyor 5 ay gibi bir süre zaman gazatesinde dagıtıcı olarak çalıştım.gittim görüştüm düzgün insanlar ama eminmisin ciddi anlamda yapabilirmisin diye devamlı sorup durdular orda dedim ya iş anlatılan gibi degilmi acaba dedim iş nasıl anlatırmısınız.dedi gece dagıtım merkezinden gazeteleri alıp dagıtıcaksın ay sonuda tahsilat yapıcaksın gece 4 sabah 9 gibi işin biter dediler iyi dedim.

ertesi gün gece sanayide bekledim arkadaşı 3 gün peşinden motorla gittim ara sokaklarda mermi gibi gidiyor örümcek ağı gibi ezberlemeye calıstım bi scuter almıştım iş için zaten 5 ayda pert oldu oda herneyse 4.gün dagıtıma başladım gazateleri bi yükledim motora motor cöktü:Ddedim bismillah başladım dagıtmaya gece gece cok ıssız yerlerden geciyosun evlerin arasında sessiz sessiz yürümek gazeteyi kapıya bırakmak falan böle kan ter içinde kalıyodum maraton gibi bişi 24 km fln yol yapıyodum resmen 9 gibi bitiyodu gazate ha gece gazateleri tek tek ayarlıyosun ilavesi eki vs. oda bi ton ugras...herneyse sonra baktım dergiler cıktı dediler dergiler var onlarda dagıtılıcak gelirmisin ofise ana bi baktım adresler karman corman postacı gibi oldum bide elden teslim etceksin dedim dayan oglum sabırlısın yaparsın motorda benzin neym kalmıyo adresi ararken köpek kovalıyo devamlı zaten.
    sonra dergi falan derken bi baktım bank asya kredi kartı ekstreleri dagıtımıda eklendi bana dedim hobaa burdan yak 9 da gazate bitiyo başlıyo dergi ekstre falan artık gına gelmişti ekstreleri wc ye girince acıp okuyodum kim nerde ne yemiş hangi köprüden gecmiş derken ay sonu oldu deli gibi gazate dagıtıyorum bir evi bile es gecmiyorum dediler tahsilat var dedim okey para toplarım kolay ana evlere gidiyorum zile basıyorum kapıcı geliyo yok o tatilde öteki diyo babam yok öbürü diyo yarın gel bi eve 3 kere gidilirmi para diye yani iş hayatımın her anında benimleydi adamlar devamlı cepten arıyo naptın naptın soruyo ama ben onca cross a katıldım o kadar yorulmuyodum.
    sonra dedim bu iş mümkünatı yok 4 4 lük yapılmaz yani mükemmel bile olsan adresleri sıp diye bile bulsan motorun giderleri benzin falan para kurtarmıyo maaş zamanında yatıyo ama ben bişi anlamıyodum paradan haybiye calıstım niyemi motor garibim 5. ayda krank arızası yaptı aradım şirketi dedim ben işi bırakıyorum motorum bozuldu ama bi yandan nasıl seviniyorum kurtulucam diye ana adam demezmi hayır abonelere gazate gidicek başkasını yerine koyana kadar dagıtmalısın yoksa naparız dedim ne etcez yandık dedim arabamla dagıtim bari bi arkadaşıda ayarladım dedim oglum idare et ben durdukca sen gazateleri atarsın arabaya doldurdum gazateyi dur kalk yapa yapa bi ara sokakta anaa foşşşş motor bi su kaynattı hararet 120 kapıtı actım dedim araba yanarsa ben naparım arabayla dura dura dagıttım gazateyi 3 gün böyle arabayla dagıttım sonra bi tane yaşlı bi amca aynı benim ilk günkü hevesimle geldi yanıma şirkette dediler bu arkadaşa güzergahı ögret senin orda dagıtım yapıcak dedim hay hay gece geldi onda motor vardı 2 kişi dagıttık adama diyemedimki napıyosun yapma başka iş bul eger bırakırsa ben napardım iyi iş güzel iş dedim adresleri ögrenemiyodu bende elimden geldigince heryeri gösterdim sonra dedi benim motorum yok bu emanet senin motoru sat dedim krankı bozuk istersen al olur dedi aldı 250ye inanamadım sonra ben cek imzalamıstım iş yerinde imzalatıyolar paraları alıp kacma diye vala o adam Allah razı olsun geldikten sonra yerime işe birdaha ugramadım cek ne oldu hiç haberim yok umrumdada degil.
    şimdi bir markette yönetici olarak calısıyorum 6 tane iş arkadasım var ve vasıfsız cogu insanı işe alıyoruz tr nin en büyük market zinciri dagıtım işiyle bu işi kıyaslayınca arada ucurum var bide ben yazın dagıtıyordum kışın napıcaklar bilmiyorum bıraktıgım bölgede devamlı başka birini görüyorum bizim mahalle oldugu için merak edip bakıyorum dagıtıcıya onlara Allah sabır versin hep ihtiyacı olan başka caresi olmuyan insanlar.gidip marekete girin ne bilim kargo şirketleri vs. var olmadı cv nizi atın bana yardımcı olim ama töbe uzak durun ordan en içten samimiyetimle söylüyorum.ordaki insanlar vs iyi temiz insanlar yanlış anlaşılmasın işin kendisi çok zor mesele bu.

Motosikleti
    apachi rtr 150
    Gazete dagitimi isi yaptinmi yapilirmi degermi sabah kalkmaya bayramda seyranda.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Onlar veriyor

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler