Şimdi birisini kekleyeceğim diye feyste feyk kız profili açtım bi kaç kişi bulandı tabe msnde aldım bi kaç kişide ekledi ordan bunların içinde mtden mezit kekide var ..Sonrası ya hiç canım sıkılmıyor can istesem veriyorlar.. Tribimi çekiyorum surat asıyorum peşimdeler ... Bizimkilerin hakketen yatacak yeri yok bi iltifat yalan dolan bu bizim mezit 26 yaşındayım bekarım fabrikatörüm moduna daldı ... Birisi sürekli şiir yolluyor gıcık etti beni herif sürekli depresif damar dinliyor birisi içip içip saçmalıyor maço takılıyor iki günde iş sandı beni yatma teklifi etti..
Şimdi işin aslına gelirsek ya arkadaşlar hakkaten suçlusunuz banada bu kadar değer veren olsa bende kasım kasım kasılırım şunlara herşeyden önce insan olduklarını unutturuyorsunuz bizim kızlar gelemez böyle işlere hep baskı altında yetişiyorlar iki gün yüzü gördümü saçmalıyorlar dürüst değilsiniz bir kere ...İşin özü şunların üstüne fazla gitmeyin ya bırakın ne halleri varsa görsünler..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:05 PM ----------
Bu arada değiştir butonu uçmuş..