olum herkez düşer tabiii.
olum herkez düşer tabiii.
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
ALLAH senin cezanı versin ayyaş herif
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Bize gerçekleri söyleyiiiiiin
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Benim zaten her üye oldugum sitede bi kız bi erkek fake üyeliğim mutlaka vardır Ama şunada değinmeliyiz çok güzel belli olmayan bi fake erkek üyelikj açtıgınızda da kızları aynen düşürebiliyorsunuz. Bir arkadaşlık sitesinde yönetimdeydim bundan seneler önce. Yönetici kimliğimle yapamadıgım için bir kız bir erkek üyelik açtım fake. Aman Allah'ım o forumlarda çok beyefendi hiç bi kız umrunda değilmiş gibi davranan erkeklerin özeldeki mesajlarını görmeliydiniz. Ya da forumda hiç bi erkek umrunda değilmiş çok efendiymiş şeklinde geçinen kızların mesajlarını İşin kısa ve öz açıklaması insanlar nette hiç tanmadıkları kişilere karşı daha sallamacı ve daha açık konuşabiliyorlar
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
Len Musti doğruyu sölee Erkeğim diyorsun ama ruhunun derinliklerinde ne bileyim bir şeyler seziyorum.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
hahah bana yasak yok istediğim kadar fake üyelik acarım ben her forumda acarım hemde hem fake acmasam kızkardesimin aplamın kuzenimin adına bi üyelik açarım öyle girerim onların şifresi ile bakınıyordum olur
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
tamamn feyk bir konu olmuş :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)