tehlikeli işler bunlar. biseksüele denk gelirseniz yanarsınız
tehlikeli işler bunlar. biseksüele denk gelirseniz yanarsınız
ayıp ayıp .bir kız olarak .ne ilgisi var.insanın kendini bilmesi önemli kız -erkek farketmez .gerçi bir konuda haklısınız .suç sizde.ama şunuda unutmayın kızı ne hali varsa görsün diye bırakırsanız.ya davulcu.ya sarhoş.yada kaçar vallahi.sonra kafanızı vurursunuz.
Valla ben öyle kız arkadaşımın kankası gibi eklemiştim sonra böyle 2-3 ay gitti çakınca işler sarpa sardı 2 msnde açtıktı 2 konuşma penceresindede kız arkadaşım açıktı yanlış pencereye yazınca ... Ama kızların işi daha kolay niye teklifi erkek yapıyor kızlarada 3 teklif hakkı doğuyor Evet,düşünmem lazım,hayır.Erkek düşünüyr kızı ilgisini nasıl çekerim teklif edersem rezil olurmuyum vb
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
musti aga bana da aç bi kız profili
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
Benim liseden bi arkadaşım var öyle bulgar kızı dünya güzeli bi kız huyuda bi o kadar iyidir sağlam atatürkçüdür hala smsleşir msnde konuşuruz .Vefalıdır..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:50 PM ----------
Ayıpsın bak çokta iyi kız gibi yazarım heee tıkandığın yerde sor..Ayy hıh gibi kelimeler işte..
eeeee işte erkeklerin hepsi kızlar ne hali varsa görsün diyorlar.(görüldüğü gibi).kızlarda gidiyor.söylediniz gibi bide yalan söyleyerek kandırıyorsunuz.kızlarda masum.saf.temiz.iyi niyetli tabi kanıyorlar.sonuç:davulcu.sarhoş....
Manyaksin sen yafff
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
DOĞRUDUR
Bir kızda yanıldım daha onun da durumu farklıydı.. Ters düz ederim valal..
Bunların ilgiye daha çok ihtiyacı var ama bizimkiler abartıyor artık..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:51 PM ----------
Ne sandın..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)