Abicim bende geçtim o devirden. Önceden bildiğin saf, temiz kötü niyeti olmayan bi insandım (artık öyle olamıyorum). Ama şartlar ve kızlar beni şimdiki gibi olmaya itti. Ha gene iyi insanımdır ayıptır söylemesi, kimsenin hakkını yemem, kimse benim için diyemezki kötü insan,bana böyle böyle yaptı. Bahsettiğim kötülüğüm bana şeytanlık yapmaya çalışan kızlaradır.
Zamanında sevdiğim kızlar oldu, hiçbiriyle sevgili olamadım ama 2 tanesinin yaptığı beni böyle şeytan olmaya itti. Anlatsam uzun hikaye, ki inanmazsınızda
Neyse en son eşek yerine koyulmamdan sonra yine bi sinir krizi sırasında dedimki "Allah'ım ya canımı al şimdi ya da beni bu halden kurtar", bildiğin intihar edicektim (ne salakmışım). Ertesi gün resetlenmiştim resmen
İlk önce bana yüz vermeyen kızı tavliyip bildiğin küfürlerle yolladım(ilk kız arkadaşım bikaç saatlik oldu yani
, diğeri nişanlanmış o kurtuldu elimden
)
Sonra savaş abinin dediği gibi saç, sakal, bıyık, küpe(delikanlı adamı bozabilir
) ilk görüşte etkili oldu ama o da ilerisinde işe yaramaz. Bir kere kendine güvenin olucak.
Kadınlar her ne kadar güçlü görünmeye çalışsalarda sözünü dinleyecekleri, ona kol kanat gerecek bi erkek isterler Gerekirse rol yapıcaksın, ben yaptım tuttu. Ama sonunda hiç kasmaman gerektiğini anlicaksın. Olay şu, kendine güven, erkek arkadaşınla takılır gibi rahat ol. Ahanda budur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:11 AM ----------
Ha birde bi kızla konuşurken etraftan nasihat alma sakına, "bana böyle mesaj attı, böyle dedi, ben ne diyim?" gibisinden. Ne yaparsan yap kendi bildiğin olsun. Ben o hatayı yaptımda hem bi işe yaramadı hem feci şeyler oldu