Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Cem Garipoğlu yakalandı. [Haber Yalanlandı]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    '09 CBF 150 Siyah '06 TransAlp Siyah
    Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak 6 aydır aranan ancak bir türlü izine rastlanamayan Cem Garipoğlu'nun yakalandığına dair kulislere yansıyan iddia; doğrulandı. İstanbul emniyetinden bir yetkili İNTERNETHABER'e gece yarısı ortalığı karıştıran iddianın doğru olduğunu bildirdi.

Alınan bilgilere göre; Garipoğlu, Ermenistan'da yakalandı ve bugün akşam saatlerinde Türkiye'ye getirildi. Ancak İstanbul Emniyeti Garipoğlu'nun yakalandığını gizliyor. İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, 1 hafta içinde yakalama sözü verdikten 4 gün sonra yakalanan Cem Garipoğlu'nun ilk sorgusu bitmeden resmi bir açıklama yapmak istemedi. Yarın sabah resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Bu gece saatlerinde Cem Garipoğlu'nun yakalnadığına dair kulisleri bilgiler düşmüş ancak iddia doğrulanmamıştı. İNTERNETHABER'in Cem Garipoğlu'nun yakalandığına dair iddiaları haber yapmasının ardından; resmi olmayan doğrulama geldi. Emniyet içinden gelen ve basın kuruluşlarını da harekete geçiren iddia; emniyet yetkilileri ya da İstanbul valiliğince henüz resmi olarak doğrulanmadı; ancak resmi hiç bir yalanlama da yapılmadı.

MÜDÜR 'KISTIRDIK' DEMİŞTİ

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun para kaynaklarının kesildiğini belirterek "Yakalanması an meselesi. Etrafındaki çember iyice daraldı. Bir hafta içinde mutlu sona ulaşacağız" diye 4 gün önce açıklama yapmıştı.

Çapkın'ın bu sözlerinin üzerinden 4 gün geçtikten sonra, biraz önce İstanbul'dan başlayan ve Başkent Ankara'ya kadar uzanan iddia ortalığı kapladı. Ve biraz önce de Garipoğlu'nun yakalandığı resmi olmayan kaynaklarca doğrulandı.

ÖZEL TİM BULDU

Yaklaşık 6 aydır aranan katil zanlısı Cem Garipoğlu’nu yakalamak için İstanbul emniyeti tarafından kurulan özel ekibin yaptığı yoğun çalışmalar sonucunda Garipoğlu'nun yakalandığı bildirildi.

Kaynak: http://www.internethaber.com/news_de...erstitial=true
    Motor Kullanırken doğayı izlemeye kalkarsan doğanın bir parçası olursun :)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    [Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu gibi heriflerin gözünün yaşına bakmıycaksın müebbet yesin şerefsiz..

Aykut009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    Alıntı [Turan] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu gibi heriflerin gözünün yaşına bakmıycaksın müebbet yesin şerefsiz..
    müebbet mi?? direk idam cezası verilmeli bence...

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Garipoğlu ailesi teslim mi oldu yoksa başka kumpaslar mı var işin içind göreceğiz..
    Gene de sevindirici ve beklenen haber olarak yorumluyorum..

Motosikleti
    Kawasaki ER6-F
    umarım asparagas çıkmaz

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    kaçyıl vericekler bakalım
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    '09 CBF 150 Siyah '06 TransAlp Siyah
    Umarım gerçekdir.Açıklama gelmeden ümitlenmeyelim
    Motor Kullanırken doğayı izlemeye kalkarsan doğanın bir parçası olursun :)

mert961 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    daha kesin bir şey yok hemen panik yapmayalım

Allah kimsenin başına böyle bir kader yazmasın.Gün geçtikçe nasıl bir toplumda yaşamaya çalıştığımızı iyice anlayamaz oldum.Bir insan sevdiğim dediği insanı bu şekilde katleder mi?Bu adama muebbet hapis ver sonra çıkıcak bizim aramıza insan kılığı ile karışacak daha kötüsü ailevi durumu iyi olacağından ne yazık ki birileri bey paşa yapıcak.Amerika özgürlükler ülkesi idam çatır çatır yapıyorlar hemde haftalık 10 kişi gibi bir rakamla bizim ifade özgürlüğümüz sorgulanırken idam insanlık dışı deniyor olmaz deniyor,neden ?Yaşama hakkı mı?
    Peki daha 17 yaşında gencecik bir insanın hayatını neden yaşayamadığı sorgulanmıyor.Bu adam eğer arabayla giderken bu kızcağaza çarpsa dersiniz ki,cehalet suçlu ama yaşının içgüdülerine kapılıp hata yaptı(Sadece örnek olsun diye yazıyorum,kesinlikle hızı vs. burda kabullenir bir şey olarak göstermek istemiyorum.).Fakat durum çok vahim yazık ya kızcağaza yazık kardesine ailesine.Kim neyin hesabını soracak.Bir insanı parçalara ayırıyorsunuz,sonra ceza veriyorsunuz.Ben bu adamla aynı havayı bile solumak istemem.günlerce uzuldum.Kendimi kusura bakmayın münevverin ailesinin yerine bile koyamadım.İnsanın canı yakıyor.Bu adam gelicek adil bir şekilde yargılanacak mı?
    lütfen artık silkelenelim iyi insanlar hakkını arayabilsin bu gibilerinin karşısında durabilelim bir yanlışlık gördüğümüzde taraf olalım bize dokunmayan yılan yaşasın demiyelim.gerekiyorsa zehirlenmede olsa ucunda o yılanı bu toplumdan atalım.

Ailesine ve cevresine tekrar başsağlığı diliyorum.
    tork yaris kazandirir beygir araba sattirir...

anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    medyada çoğu zaman görüyoruz münevver karabulutun halinden daha vahşice ne biliyim dilim söylemeye varmıyo olaylar oluyo ki bunlar sadice medyaya yansıyanlar onlar sadice ana haber bülteninde 5dk alıyor veya gazetelerde 8/1 sayfa yer kaplıyor mesela benim kendim bildiğim bi olayı hemen yazıyım geçen sene olması lazım gene genç bi kız aynı bu olaydaki gibi vücudu parçalara ayrılıyor bavula konuyor ve denize atılıyor bu ceset kaç ay sonra seka sahiline vurdu ve ceset tanınmaz halde bu olayı kimse bilmez ama garipoğlu ailesinin bi açığı aranıyou ve olan oldu ooo neler olmadıki hepimiz biliyoruz bence bu kadar üstünde durulmasının altında başka sebepler yatıyo
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Umarım doğrudur.

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Ülkeyi kesip biçen adamlar ne zaman yakalanıp yargı önüne çıkartılacak bakalım.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

hlmky85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyogt250r gitti :( gt 650 comet geldi :)) hala...
    zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış yaparlar bi dalavere 2 yıl yatar çıkar paran varsa yaşarsın bu memlekette
    Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
    Nasılsa su akar yatağını bulur...

Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adam ünlendi be bütün türkiye tanıdı tabi kötü şöhret orası başka Bakalım ne çıkıcak sonuç gazteleri 1 hafta oyalıcak haber.
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    yakalanmasına çok şaşırdım acaba gerçek mi?
    Love mods hate racism

hercul3367 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt660r innova 125
    arkadaşlar olay acı yalnız türkiyenin gündemini işgal edecek kadar büyükmü acaba...ölü sevici basın konu bulamadımı sarılıyor,karabulut cinayati.biz bu kadar basit bir toplum olmamalıyız dostlar...
    Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
    Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
    http://gezginpardus.blogcu.com/

Motosikleti
    Cbf 150
    Kıza Vahşice öldürmüşlerdi umarım hakettiği cezayı alır.

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı Aykut009 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    müebbet mi?? direk idam cezası verilmeli bence...
    kısas a kısas daha uygun olmazmı ? taksim meydana eli kolu bağlı bırakıcaklar halkın eline varicekler ? nası fikir
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

mert961 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kısas a kısas daha uygun olmazmı ? taksim meydana eli kolu bağlı bırakıcaklar halkın eline varicekler ? nası fikir
    hocam çoluk çocuk var uygun deil bence

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler