Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Cem Garipoğlu yakalandı. [Haber Yalanlandı]

REKLAM ALANI
    dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı anılyuksel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    medyada çoğu zaman görüyoruz münevver karabulutun halinden daha vahşice ne biliyim dilim söylemeye varmıyo olaylar oluyo ki bunlar sadice medyaya yansıyanlar onlar sadice ana haber bülteninde 5dk alıyor veya gazetelerde 8/1 sayfa yer kaplıyor mesela benim kendim bildiğim bi olayı hemen yazıyım geçen sene olması lazım gene genç bi kız aynı bu olaydaki gibi vücudu parçalara ayrılıyor bavula konuyor ve denize atılıyor bu ceset kaç ay sonra seka sahiline vurdu ve ceset tanınmaz halde bu olayı kimse bilmez ama garipoğlu ailesinin bi açığı aranıyou ve olan oldu ooo neler olmadıki hepimiz biliyoruz bence bu kadar üstünde durulmasının altında başka sebepler yatıyo
    Sebep her ne olursa olsun, ortada bir cinayet ve aylardır adalete teslim edilmeyen bir zanlı var.
    Eğer basının bu kadar ilgisine bağlı kamuoyu tepkisi olmasa, belki de bahsettiğin gibi bir tane daha "faili meçhul cinayet" ya da güçlü aile bağlantıları sayesinde faili hiç yakalanıp adalet karşısında hesap veremeyecek acı bir olay olarak tarihin sayfalarına gömülecekti.

Alıntı hercul3367 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar olay acı yalnız türkiyenin gündemini işgal edecek kadar büyükmü acaba...ölü sevici basın konu bulamadımı sarılıyor,karabulut cinayati.biz bu kadar basit bir toplum olmamalıyız dostlar...
    Basın için bu olayın artı olarak ilgi çekici tarafı en başta tanınmış bir ailenin isminin geçmesidir ve tabiki beraberinde yaşanan kaçış ve usulsüzlükler neticesinde aylardır süren takip. Yukarıda da söylediğim gibi, bu olayın medyaya bu kadar yansımasının sebebi ne olursa olsun, belki bu baskılar olmasa bir katil zanlısı yakalanamayacaktı. O zaman da parası, nüfuzu ve gücü olan adaletten istediği kadar kaçar, herkes de el kolu bağlı hiçbir şey yapamaz, olay da zamanla unutulup giderdi.
    Bence asıl bu şekilde "Basit" bir toplum oluruz. Tepkimizi göstermeyip, olayların peşini bırakırsak, usulsüzlüklerin ve adaletin takipçisi olmazsak.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı mert961 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam çoluk çocuk var uygun deil bence
    ozaman nası yapalım hmm. dur buldum TESTERE NİN ELİNE VERMEK LAZIM BUNU!!

testere adama şans bile tanıyo taksim meydanda şansı yok
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı anılyuksel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    medyada çoğu zaman görüyoruz münevver karabulutun halinden daha vahşice ne biliyim dilim söylemeye varmıyo olaylar oluyo ki bunlar sadice medyaya yansıyanlar onlar sadice ana haber bülteninde 5dk alıyor veya gazetelerde 8/1 sayfa yer kaplıyor mesela benim kendim bildiğim bi olayı hemen yazıyım geçen sene olması lazım gene genç bi kız aynı bu olaydaki gibi vücudu parçalara ayrılıyor bavula konuyor ve denize atılıyor bu ceset kaç ay sonra seka sahiline vurdu ve ceset tanınmaz halde bu olayı kimse bilmez ama garipoğlu ailesinin bi açığı aranıyou ve olan oldu ooo neler olmadıki hepimiz biliyoruz bence bu kadar üstünde durulmasının altında başka sebepler yatıyo
    kesinlikle katılıyorum
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

hercul3367 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt660r innova 125
    emre kardeşim polis yakalasın tıksın içeri adalet yerini bulsun hepsine amenna,yalnız biz millet olarak biraz abartıyoruz benim itirazım buna.değilse andolunun birçok yerinde benzer olaylar yaşanıyor,her cinayeti toplum olarak böyle çözeceksek işimiz var....
    Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
    Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
    http://gezginpardus.blogcu.com/

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaçyıl vericekler bakalım
    sana kalsa kaç yıl ceza verirdiniz bir bayan olarak bana kalsa testere ile keserdim o caniyi.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

mert961 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ozaman nası yapalım hmm. dur buldum TESTERE NİN ELİNE VERMEK LAZIM BUNU!!

testere adama şans bile tanıyo taksim meydanda şansı yok
    bak o olur

Alıntı hercul3367 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emre kardeşim polis yakalasın tıksın içeri adalet yerini bulsun hepsine amenna,yalnız biz millet olarak biraz abartıyoruz benim itirazım buna.değilse andolunun birçok yerinde benzer olaylar yaşanıyor,her cinayeti toplum olarak böyle çözeceksek işimiz var....
    O konuda haklısın, keşke sistem adam gibi işlese de bunlara hiç gerek kalmasa.
    Para adaleti olmamalı bu ülkede, adalet sekteye uğramamalı.

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    çok şükür bitti artık baymıştı iyicee
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana kalsa kaç yıl ceza verirdiniz bir bayan olarak bana kalsa testere ile keserdim o caniyi.
    inan bana bu soruyu yanlış bayana soruyosun onlara hapis fazla lüks
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

fireblade1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    inan bana bu soruyu yanlış bayana soruyosun onlara hapis fazla lüks
    dişi testere

dersini yüzüp denize atalım bence..
    bi sürü Osmanlı İşkencesi biliyorum
    Here I'm,on the road again.... ultrAslan

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    kısas a kısas daha uygun olmazmı ? taksim meydana eli kolu bağlı bırakıcaklar halkın eline varicekler ? nası fikir
    güzel fikirde bu türkiyede uygulamaz malesef
    direk idamı vericeksin...
    oda olmadı müebbet yesin..
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    kısas a kısas daha uygun olmazmı ? taksim meydana eli kolu bağlı bırakıcaklar halkın eline varicekler ? nası fikir
    Halk asıl kendi namusuna,ekonomisine,geleceğine el atanlara bir şey yapmıyor O'na yapsa ne olacak?
    Şu dakika itibariyle İçişleri bakanının yaptığı açıklama da
    haberin doğru olmadığı şeklinde.

STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    sırtını sıvazlayarak 'bi daha yapma böyle şeyler' diyip salıveriyolarmış
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Halk asıl kendi namusuna,ekonomisine,geleceğine el atanlara bir şey yapmıyor O'na yapsa ne olacak?
    Şu dakika itibariyle İçişleri bakanının yaptığı açıklama da
    haberin doğru olmadığı şeklinde.
    tüh be ah ulan ahh o nun hakkındaki düşüncelerimi bi döksem dağ olur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:43 PM ----------

Alıntı mert961 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak o olur
    en güzeli abicim testereyi bulamassan alternatif olarak destere var yani o da olmadı getirin ben bizim bodrumda hallederim
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

kelon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS APACHE SİYAH İNCİM
    Hüseyin Çapkın, İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ı karşılamak için geldiği Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çapkın, Cem Garipoğlu'nun Ermenistan'da yakalandığı yönündeki iddiaları soran basın mensuplarına, "Böyle bir şey yok. Biz söylediğimizi söyledik. Çemberin daralmakta olduğunu söyledik. Başka bir şey söylemedik" diye yanıt verdi.

Cem Garipoğlu'nun bir hafta içinde yakalanacağı yönünde basında yer alan açıklamaları sorulan Çapkın, "Ben süre vermedim. Böyle bir şey söylemedim" dedi.

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    Alıntı fireblade1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dişi testere

dersini yüzüp denize atalım bence..
    bi sürü Osmanlı İşkencesi biliyorum
    osmanlıdan tarih bılırsın ancak bak öğrenciymişsinde testere cok seyredıyorsun galıba o senın bahsettiğin deri yüzme işi kızıl derililerin adam vahşet yapmış devlet cezasını verecek senın yada benım vahşet yapmamıza gerek yok ha halkın önünde assalar ancak içim rahat eder o da ayrı

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Yakalanmış olsa bile kendini sağlama almıştır. Ailesi tezgahı kurmuştur, Cem şerefsizi tırnağına zarar gelmeden kurtulacaktır bu işten. O yüzden yakalanmak değil de ortaya çıkmak diyelim biz buna. Olan kızcağıza oldu, gitti güzeller güzeli kız. Ne olacak ki Cem için. Para var, ün var. Bizim ülkemizde paran varsa, katilde olsan, or.... puda olsan paran olduğu için hanımefendi beyefendisindir. Aileyi ikna etmek için para bile teklif ettiler. Olmadı, aile vazgeçmedi. Şimdi Cem in yerine yatacak kişi bile hazırdır. O kişinin geleceği de garanti altına alınmıştır. Cem de elini kolunu sallaya sallaya gezer. Cem beyefendi diye de hitap ederler. Bu böyle gelmiş, böyle gitmese keşke. Keşke, keşke doğru dürüst adamlar olsa başımızda. Keşke rüşvetle yürümese işler. Keşke suçlular gerçek suçlular parası oldukları için her istediği işten kolayca yırtmasa. Benim hala ülkemden yana umudum var, hep de olacak....
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

fireblade1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    osmanlıdan tarih bılırsın ancak bak öğrenciymişsinde testere cok seyredıyorsun galıba o senın bahsettiğin deri yüzme işi kızıl derililerin adam vahşet yapmış devlet cezasını verecek senın yada benım vahşet yapmamıza gerek yok ha halkın önünde assalar ancak içim rahat eder o da ayrı
    deri yüzme ayrı..osmanlıda derisini yüzüp denize sallıyolarmış adamı
    Here I'm,on the road again.... ultrAslan

Sonunda ele geçirildi

Cem Garipoğlu İstanbul'da teslim oldu

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, İstanbul Bahçelievler'de avukatı tarafından polise teslim edildi.

Etiler'de öldürülen Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, cinayetten 197 gün sonra yakalandı.

Zanlının, 17 Eylül 2009 saat 00.45 itibariyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde gözlem altına alındığı kaydedildi. Zanlının, ailesi tarafından avukatına teslim edildiği belirtildi ve Bahçelievler'de polise verildiği kaydedildi.

İstanbul Valisi Güler, "Zanlıyı avukatı Bahçelievler'de teslim etti. Nerede saklandığına dair henüz bilgi yok" dedi.

Cem Garipoğlu, doktor kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilecek.

Konuyla ilgili açıklama, İstanbul Valisi ve Emniyet Müdürü tarafından yapıldı.

ZANLI GÖZALTINDA
    İstanbul Valisi Muammer Güler, 'Zanlı gözlem altında' dedi ve şöyle devam etti:

"Cinayetle ilgili 165 ihbar değerlendirilmiştir.... Devlet sözünü yerine getirmiştir. Bundan sonrası yargının görevi. Türk adaletinden kimse kurtulamaz. Öncelikle konuyla ilgili sıkı takip ve özel yürütülen çalışmalar nedeniyle il emniyet müdürü ve arkadaşlarını kutluyorum. Celalattin Cerrah ve çalışma arkadaşlarını da kutluyorum" dedi.

Vali Güler, "Failin yakalanmasına yönelik İçişleri Bakanı ve Başbakan'ın da takipleri vardı. Zaman zaman bilgi aldılar. Gözaltına alındığı bilgisini onlara da verdik. Polisin yakalama, ele geçirme ve adliyeye çıkarma işi tamamlanmıştır. BUndan sonrası yargının" dedi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25001183

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler