slm mıllet bu adam ne dıyor(ual liberties in Turkey)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:58 AM ----------
[/COLOR]kımse yok mu_?
slm mıllet bu adam ne dıyor(ual liberties in Turkey)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:58 AM ----------
[/COLOR]kımse yok mu_?
diğer konuda mesajını gördüm, sadece atatürk değil bütün türk halkına hakaret ediliyor açıkca.. Nereye şikayet edebiliriz ? !!!
kimseye şikayet etmeye gerek yok,Telekomiünikasyon kurumu sadece Türkiye'den giden bağlantıları engellemeye çalışabilir o da işe yaramaz
Esasen Türk hackerlar o sitenin hakkından gelir Fazla uzun sürmez,
Dünyanın her milletinde bunu yapan gibi manyaklar vardır,birilerine saldırırlar,akılları sıra aşağılama çalışırlar,
En önemlisi bu tür videoları da kimse izlemez.Konuyu abartmadan konu başlığındaki link i kaldırırsan kimse tıklamaz ve izlenmemiş olur.
Bu videoyu burada ya da bir başka yerde paylaşmakla anca onlara yardım etmiş olursunuz.Videonun içeriği ile ilgili videoyu burada zaten böyle açıkca paylaşamazsınız.
Gerekeni yapacak insanlar mevcuttur,biz burada bunu tartışıp paylaşarak onlara yardım etmiş oluruz.Nette bunlardan çok var ararsanız.Bırakın köpek aklından daha değerli bir beyine sahip olmayan,belkide 10 yaşında bir veledin hazırladığı bir videoyu paylaşmayın,yapabileceğiniz en güzel şey bu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)