İki sene önce sanırım uludağ başlatmıştı bu işi şimdi markete gidiyorum su firmaları bile limonata satıyor hazır sanırım en güzeli yine uludağ ama hiçbirisi pastanedekini tutmuyor..
İki sene önce sanırım uludağ başlatmıştı bu işi şimdi markete gidiyorum su firmaları bile limonata satıyor hazır sanırım en güzeli yine uludağ ama hiçbirisi pastanedekini tutmuyor..
büyükçe bir bardağın içine 1 şişe sade soda + bir miktar limon suyu + sodanın yarısı kadar meyva suyu
soğuk içiniz.... afiyet olsun
Ahh musti81 nerelerdesin şimdi?
limonata dedinmi şiveps derim.
Musti yalan oldu be abi
Gelirse Şiveps le yıkıcam yollarını
mustiyi çizdiler 9 eylülde bitiyo cezası
Ben hiç birini limonataya benzetemedim uludağınki bir limonataya göre çok tatlı cappnin su gibi yani evde kendinzi yapsanız daha iyi.Birde hatırlarmısnız bilemem ama ülkerin oranj diye kutu portalkal suyu üretmişti onun içinde portakal parçacıkları var bence limonatıyıda öyle yapmalıları lazım daha güzel olucağına eminim.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
bende bi tarif vereyim çok güzel oluyo yoğurdu bi kaba koyuyoruz kaymaklı olursa daha güzel olur sonra onu mixer den geçiriyoruz azcıkta kendi suyundan koyuyoruz sonra sade sodayı alıyoruz(kuzuluk olursa iyi olur en çok fışkırttıranı o) sonra sodanın kapağını bıçak ile azcık açıyoruuz sonra sodayı ters çevirip başlıyoruz çalkalamaya sonra oluyo size süper bi ayran bu arada tuz da koyun söylemeyi unutmuşum
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)