böle bi konu açılmış ankete dönüştüreyim dedim hangi burçtansınız
böle bi konu açılmış ankete dönüştüreyim dedim hangi burçtansınız
boğa dostum :D
Bi eli rakıda bi eli hatunda motor altında umrundamı dünya
zavallı şeytan..bana ne verebilirsinki?-faust
ewet eski bir konu daha önce açan arkadaş anket haline getirmemişti. O şekilde nasıl istatislik yapacaktı çok merak ediyorum. böylesi daha iyi olmuş. ellerine sağlık bu arada Mayıs 7 BOĞAAAAAA
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
aralık 4 YAYYYY
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
vay anasını ya boğa açık ara önde burçla ne alakası olabilir bu tutkunun çözemedim
benimde 3 mayıs ..
Abi bu burç geyiğine inanmam aslında ama kendi burcum diyede söylemiyorum boğa burcundan bir tane dandik adama rastlamadım.
Boğa burcu erkeği üzerinde en çok konuşulan erkek türüdür. İnternetde arat gırla result çıkıyor,lüksüne,düşkündür,yumuşak başlıdır,efendidir,cooldur,kafası çalışan adamdır bir kere :D çalışmasa ne işi var iki teker üstünde.
Neyse Hürriyet Astroloji oldu vallahi
dur bakiim sonuç nolacak
balık....
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
boğa
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
AKreP
Barbaros İLKBAHAR
[COLOR="black"][COLOR="Red"]10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü [/COLOR][/COLOR]
:queen:RüzGaRı Hisset :queen:
hiç mi yengeç yok yavv.Ben aile baskısı ile motosikleti bıraktığımdan işaretleyemiorm ama, gönlüm motorcu yengeçlerden yana :(
Hadi Bastırın BOĞALAR..Altta kalanın canı çıksın.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
boğa bastırmaz boğa ezer. zaten 1boğa eşittir 10 diğer burç olduğundan dolayı içimiz rahat.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)