28 kasım yay...
28 kasım yay...
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
kutup öküzü burcundanım, var mı itirazı olan?
yoksam ren öküzü burcundan mı olsam ne
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
mart 15 Balik..
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu; Mola vermektir...
ben motor burcuyum :D
Yolver gitsin .
kendim aslan burcum aslan takımım aslan
işte buna dokunma !!!
Bu konu vardı niye açtın ki hacu..
07,07 james bondŞaka şaka YENGEÇ
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
Yengeç
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
boğa burcundanım dostumm....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Başlığı görür görmez ikizler demiştim ,şimdilik önde. İkizler karakter olarak çok uyuyor, kabına sığamayan, kıpır kıpır
Bende akrep ne burctan olursan ol önce insan ol sonra motorcu ol sonra pilot ol :D
Bu ,burçlara inanmak konusu enteresan bi konu keza fal da öyle ben size fala bakmak la ilgili bi hikaye anlatiym ,olay almanyada yasanıyo 2 arkadaş var bunlardan 1 tanesi hergün falına baktırır, baktırmadan 1 gün gecirmez, diğeri asla ve asla inanmaz bu konu 2 arkadaş arasında sürekli tartışılır haldedir ,fala inanan arkadaş digerine sadece bir kez denemesini ister ve gittigi falcının herzaman dogruları söylediğini söyler ama inanmıyan adam okadar emindirki bunu denemeye değmez oldugunu düşünür ama bunu ispatlamak için sadece 1 defa gitmek ister , falcının karşısında çok rahattır ve sıra kendisinin falına gelir falcı adamın rahat tavırlarından rahatsız olur ama belli etmez ve sıra fala gelir adama ,,sen 100 binlerce insanın ölümüne neden olucaksın der adam ufak bir tebessümle gülümser ve tabi der , ordan ayrılırlar inanmıyan adam evivin yolunu tutar tam o sırada tiren raylarının üzerinde duran bir araba ve içinde unutulmuş ufak bir cocuk görür ve tren çocugun üzerine dogru geliyodur ! o an falın gercek oldugunu ve büyük ihtimalle çocugu kurtaramayacagını trenin araca carpıp raydan çıkacagını ve 1000 lerce kişinin olücegini düşünür kesinlikle bunu engellemelidir cok cabuk bir şekilde arabayı ordan kurtarır ve kılpayı tren dümdüz bi şekilde yoluna devam eder, falın gercekleşmediğini ve bununda bir tesadüf oldugunu biliyordur artık ,derin bir oh çeker,ufaklık sarışın şirin bir çocuktur, ve cocugun başını okşar burada ne işinvar, adın ne senin ?,, der,, çocuk ,benim adım,,,,, '' ADOLF '' !!! der
tüm özellikleriyle AKREP
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)