Yahu bekarlık sultanlık falan değil evlilere soruyorum olm git manyak mısın diyor şu işin özünü tartışak..
Kötü diyenler neden kötü diyor.. Kötü ise bekarlara sormak lazım bekarlık neden iyi..
Yahu bekarlık sultanlık falan değil evlilere soruyorum olm git manyak mısın diyor şu işin özünü tartışak..
Kötü diyenler neden kötü diyor.. Kötü ise bekarlara sormak lazım bekarlık neden iyi..
bekarlık sultanlıkk
bir elin sarısında bir elin kumral da gözlerin esmere bakıyo
gerçekten aşık olduğun biriyle evlenirsen süper bişidir bence.sevmeden de evlenilmez zaten dimi
nedenleriyle söyledim işte bekarlıgın sultanlık oldugunu
imzaya aldırma
dinlediklerime takma
bizde çekmişizki artık sultanlık diyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:13 PM ----------
gerçek aşk var mıdır bilmiyorum ama seni mutlu eden, ayaklarını yerden kesen biri oldugunda evlenmek güzeldir
yada önce evlen sonra sevmeye çalış olmaz mı
Yaş kemale erdi artık evlen olayı diyip çook bu mantıkla evlenen.. Sonu ev iş iş ev..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:14 PM ----------
Gerçek olanı da pek takıyorlar ya akla zarar bir neden buluyorlar.. Ya ölmek yada öldürmek istiyorsn..
en iyisi ama yaş kemale erdi evliliği evlilik aşkı bitiriyordur bence
düşünsene sevgiliyken süslen püslen en güzel halinle yanına git heyecanlan falan evlenince sabah gözlerini bi aç anaaaa bu o hoş sevgilim mi
sonra evli olunca artık özel günleri umursamaz, kendine bakmazsın nasılsa alan almış diye
katil olma musti boşver
Bak bu mantıklı çekemem ben ya bunun malum zamanlar sinirini saçma triplerini .. Ömür çürütemem tekeli zengin edemem geceleri uyuma neden dedi demedi sonraları zaten seversin sevgi aşktan iyidir.
Ben tipe bakmam 2 sene önce sevdiğim kız şaşıydı.. Ayrıldığım kızlada dalga geçiyorlardı hanginiz mustafasınız diye..
bence de evlen sonra zaten seversin
annemla babam aşk evliliğimi hayır. Görücü usulü ama görsen nasıl matraklar mutlular
babamın anneme söyledigi aşk sözlerini ben duymadım
zeytin gözlüm, hatunum, sitenin (oturdugumuz site ) en güzel bayanı, kalem kaşlım.... uzayıp gidiyor
gelde aşk evliliği yap şimdi
evlendiğin kişiye göre değişir bencileyin..
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
Bi yönden doğru hele ben tam salak olurum aşık olunca işin yok birisini düşün dur bütün gün iki kere kaza yaptıydım bu işler yüzünden evin yolunu şaşırttığımıda bilirim dükkana gelen müşteriye hoşgeldin sema dediğimide bilirim bulaşık makinasında tişört aradığımıda bilirim kaç kere düştüğümüde bilirim..
Ama yokluğudahiç olmuyor hele şöyle bir sosyal yere gidiyon elele bi çift görüyonaha sızlıyor...
Görücü usülü aslında bi yönden mantık evliliği oluyor biraz küçümser bakarlar ama..
walla ben evlenmeyi düşünmüyorum.. karı koca hayatı değil de sevgili hayatı yaşamak daha güzel hellame..(Sinop ve çevresinde "bence,galiba" anlamlarına gelen yöresel sözcük bkz:google )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:49 PM ----------
walla benimde içim gidiyo,canım çekiyo,özeniyom..
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
aşk insana çok şey yaptırır yaşatır bilirim... acısı keza öyle
evet nedense küçümsüyorlar görücü usulunu ama mantık evliliği gerçekten
çünkü aileler kızlarının yada ogullarının huylarını bilip ona göre kız yada erkek arıyorlar
huyları uysun hee bu bununla yapar anlaşır diye bi mantıkla oluyo görücü usulü
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:52 PM ----------
yaşatırlar sana sevgili hayatı aynı evde olmaz da gündüz muhallebicide bulusursunuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)