Tartışma Konusu: Evlilik Kötü Birşey mi?
Reklamlar
-
11 Eylül 2009, 03:03
Reklamlar
-
11 Eylül 2009, 03:08
-
11 Eylül 2009, 03:10
AYGÜL adlı üyeden alıntı
ee madem biz sizlerden
sizler bizden memnun degilsek
ve bu her fırsatta dile geliyosa neden kimse kendini düzeltmiyo
saçma mı oldu
Toyluğu ata ata sanırım doğruyu buluyorlar.. Doğrumu oldu..
-
11 Eylül 2009, 03:18
musti81 adlı üyeden alıntı
Toyluğu ata ata sanırım doğruyu buluyorlar.. Doğrumu oldu..
karıştı herşey birbirine
-
11 Eylül 2009, 03:20
AYGÜL adlı üyeden alıntı
karıştı herşey birbirine
Geç oldu sanırım ondan bu uyku düzenini birde düzeltmek var bayramdan sonra ben yaylanam eve en iyi yarın devam ederik..Allah rahatlık versin..Sarmıyor eve tek gitmek ah ah..
-
11 Eylül 2009, 03:30
ohooo, bitti diyorum o iş müdürler.
kırılan kalpler, yıpranan ruhlar eskisi gibi olmaz.
acı gerçekler bunlar.
düzeltme diye birşey yok.
musti bradır kırılıp parçalansada inatla temiz kalmayı başarmış nadide şahsiyetlerdendir
kalıbımı basarım musti normal, uzun uzadıya bi sevgili ilişkisi yaşamamıştır.
hep bölük pörçük şeyler
onu böyle enteresan ve beyaz kılan budur.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
11 Eylül 2009, 03:33
musti81 adlı üyeden alıntı
Geç oldu sanırım ondan bu uyku düzenini birde düzeltmek var bayramdan sonra ben yaylanam eve en iyi yarın devam ederik..Allah rahatlık versin..Sarmıyor eve tek gitmek ah ah..
saol sanada
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
acı gerçekler bunlar.
musti bradır kırılıp parçalansada inatla temiz kalmayı başarmış nadide şahsiyetlerdendir
hep bölük pörçük şeyler
kırılan kalplar tamir olmaz zaten KUVVET
ama hayat devam ediyor demişler
amaç zaten musti ye düzgün birini bulmak
-
11 Eylül 2009, 14:08
kızlar erkek lerden daha cok baskı altındadır lar küçük yaşta erkeklere babaları araba verıp öğretırken kızların bakkala gıtmelerı yasaklanır yada kısıtlanır 4 yaşında ki erkek cocuk anadan doğma denıze girerken kız cocuğuna mayo bıle izin verılmez bu pikolojık baskıların boyutları aile yapısına göre değişir ama mutlak vardır erkek kız arkadaşım var dedığınde aslan oğlum buyudude kız arkadaşı oldu denırken kızımıza yasaklar konur derken yasaklar kızımıza daha tatlı gelır yalanlar daha normal olmaya başlar bır erkek le buluşmak onun özgürlük ifadesi olurken kendi başına başardığı adeta yalanların tamamen masumane olduğu bir durum halını alır akılı kendi doğrultusunda yada coğu zaman yakın arkadaşından yardım ve tavsıyeler alır inanmıştır karşısındakıne ve uğruna herşeyi yapabılecektır bu durumda şimdi aile kızlarına karşı daha duyarlı olsa keşke ama kızları baambaşka bır kız olmuştur gün gelır evlendırmeyede kalkarlar ama kızın aklı başkasında başka yerdedır sonra mafolan hayatlar kenara atılmış dürüstlükler diz boyu sonra devam ederim
-
11 Eylül 2009, 15:03
sonuç: musti evde kaldı
şaka bi yanada evlilik kumar gibi zarın ne gelecegini asla tahmin edemezsin. sadece kazanmayı umut edersin. bukadar zar tutan varken hakkıyla kazanmakta mümkün degil. sonuç hep aldatmaca malesef.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
11 Eylül 2009, 16:05
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
sonuç: musti evde kaldı
şaka bi yanada evlilik kumar gibi zarın ne gelecegini asla tahmin edemezsin. sadece kazanmayı umut edersin. bukadar zar tutan varken hakkıyla kazanmakta mümkün degil. sonuç hep aldatmaca malesef.
valla doğru söze ne denır şimdi cevremde evlenecek tanıdık insanlara soruyorum iyi düşündünmü son kararınmı diye sırıtarak cevap verıyor garıplerım düşündüm diyorlar len neyi düşündün ne bılıyonda ne düşündün senın düşüncenı ben bılıyorumda neyse daha sırıtacağın cok günlerın olacak dıyorum
-
11 Eylül 2009, 16:17
Ev varsa evlen, ev yoksa ev al evlen
-
11 Eylül 2009, 16:19
Yok ya evliliğin kötü bir yanı yok millet gezmeye tozmaya sen karının yanına
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
11 Eylül 2009, 17:04
-
11 Eylül 2009, 17:10
yeschim adlı üyeden alıntı
Ya arkadaşlar kim ne derse desin bir de işin kader kısmı var ki.. Herşeyin zamanı, yeri , saati bile belli . Boşverin, bu kadar takmayın bekleyin
ugurapay karınla gez
zaten o yüzden evlenmiştin unutma
bende evlenmek istiyorum
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
11 Eylül 2009, 17:12
İstemek başarmanın yarısıdr haydi hayırlısı abicim Allah gönlüne göre versin
-
11 Eylül 2009, 17:26
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
11 Eylül 2009, 20:09
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
bende evlenmek istiyorum
son kararınmı
-
11 Eylül 2009, 22:58
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
acı gerçekler bunlar.
hep bölük pörçük şeyler
http://www.motosiklet.net/forum/konu...yan-varmi.html
-
12 Eylül 2009, 01:56
askon adlı üyeden alıntı
kızlar erkek lerden daha cok baskı altındadır lar küçük yaşta erkeklere babaları araba verıp öğretırken kızların bakkala gıtmelerı yasaklanır yada kısıtlanır 4 yaşında ki erkek cocuk anadan doğma denıze girerken kız cocuğuna mayo bıle izin verılmez bu pikolojık baskıların boyutları aile yapısına göre değişir ama mutlak vardır erkek kız arkadaşım var dedığınde aslan oğlum buyudude kız arkadaşı oldu denırken kızımıza yasaklar konur derken yasaklar kızımıza daha tatlı gelır yalanlar daha normal olmaya başlar bır erkek le buluşmak onun özgürlük ifadesi olurken kendi başına başardığı adeta yalanların tamamen masumane olduğu bir durum halını alır akılı kendi doğrultusunda yada coğu zaman yakın arkadaşından yardım ve tavsıyeler alır inanmıştır karşısındakıne ve uğruna herşeyi yapabılecektır bu durumda şimdi aile kızlarına karşı daha duyarlı olsa keşke ama kızları baambaşka bır kız olmuştur gün gelır evlendırmeyede kalkarlar ama kızın aklı başkasında başka yerdedır sonra mafolan hayatlar kenara atılmış dürüstlükler diz boyu sonra devam ederim
abi ya ne kadar dogru diyosun he
kızlar hep baskı altında oldugundan küçük yaşlarda yalanlar bulmaya başlıyorlar ve bu bütün hayatlarını etkiliyor maalesef
-
12 Eylül 2009, 02:12
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler