Tartışma Konusu: Evlilik Kötü Birşey mi?
Reklamlar
-
11 Eylül 2009, 00:00
askon adlı üyeden alıntı
ooooooo hepınız namuslu tertemızsiniz
yok kazın ayağı malesef öyle değil
coook önemli bildiğiniz bir şey söyleyeceğim bunu lütfen dıkkate alın aaa canım bız bılıyorduk demeyın kesınlıkle hayatınızda buyuk laf etmeyın kımseyi yaşantısından ötürü yadırgamayın yargılamayın sonra ağır gelır içine düşersiniz evlılık cok güzel vede özel bır sey ama unutmayın evlıliğin içersınde diğeri sizi gunlük hal halıni almış görmezden gelmeye başlarsa sizinde yapınız sevmeye ve sevılmeye musaıt duygusal bır yapıysa karşınıza sizi anlayacak bırıleri cıktıysa kacınılmaz durum ile başbaşasınız bunu farklı bir durum olsun değişiklik olsun peşinde koşanlar için söylemıyorum.Bunun yaşanmış ve yaşanan örnekleri cok ilgilenmeyen bır koca calışmaya gıdıyorum deyıp 1 ay evıne uğramıyorsa evının erzağını eksık tutuyorsa 9 yıllık evlılıkleri boyunca karısını gezdırmıyorsa bır de üstüne arada bır kaba kuvvet uyguluyorsa zor bır durumda olan kadın ailesıne sığınamaz istemezler boşanamaz ortada kalır iş bulayım calışayım dese kendı ayaklarının üzerınde duracak diye izin alamaz ya boyun eğip katlanıp razı olacak yaşadıklarına yada okula cocuğunu götürdüğünde tanıştığı ona sıcak ılgi gösteren adama doğruluğuna inandıysa gecen zaman içersınde paylaştıkları ortak dertlerınde ki cıkmazı kendılerınde buldukları sıcaklıkla gıdermeye calışacaklardır ya bu durum yenı bır evliliğe yelken acar yada coğu zaman korkulara karışan bu durum bıtırelim demeyle son bulur sonra gerıye dönduklerınde kendi evlılıklerınde bıtırelım dedıkleri mutluluklarını sıvamaya calışırlar hepten yalan olmuştur şimdi hayatları sahte mutluluk tabloları gülücükler aklı hep orda kalır keşkeler başlar keşke kadınım o olsaydı keşke erkeğim o olsaydı.keşke karım yada kocam ona benzeseydi ama nafile hayat bu işte öte yandan bunu evlılıkle sonuçlandıranlar eskılerın izlerını taşırlar bır yanlış kelıme etse o böyle yapmazdı dese tadı kacar 3gün evladı gelse yanına kıskançlıklar başlar bu uzar gıder
gelelım ne anlatmak istediğime güzel olan ilk evlılıktır aşk ve sevgınız kaybolabılır ama saygınız hiç kaybolmasın yanlışlar olabılır ama düzeltmesını bılmek gerekır ihtiyaçlarınızın getıreceğine inandığınız zor bır durumda bıle korkmadan doğruyu söyleyerek eşinizden yardım isteyınız mesela beni bu günlerde bıraz ilgisiz görmezden gelıyorsun bu sebepten benım başıma yanlış durumlar gelebılır evliliğimiz zora gırer sıkıntın neyse paylaşalım ilgimizi arttıracak bağlılığımızı koruyacak cabayı sarfedelim diyebılırsınız
ve dışardan alenende olsa ben kımseye osp.yada bu adam sarhoşun teki demem hayat insana sen öğrenmek istemezsende öğretıyor.Adam alenen capkınsa da ona buğz ederım ALLAHTAN hıdayet isterım ama asla dedıkodusunu yapmam aşağılamam bır gün sen gelır o adamın yerınde kendını bulursun okuduğunuz için teşekkürler.
çok dogru
kesinlikle katılıyorum abicim sana
Reklamlar
-
11 Eylül 2009, 00:05
Dürüstlük vefa oldumu gerisi gelir ama nedense öyle zor geliyor ki bu millete anlamıyorum..
-
11 Eylül 2009, 00:15
yani aslında herkesin istedigi bu
erkekler bayanlardan dürüst olamdıkları için şikayetçi, bayanlar erkeklerden bu sebepten şikayetçi.... ee tanıdıgım herkesin derdi bu o zaman acaba dürüstlük kavramımı farklı
-
11 Eylül 2009, 00:20
AYGÜL adlı üyeden alıntı
yani aslında herkesin istedigi bu
erkekler bayanlardan dürüst olamdıkları için şikayetçi, bayanlar erkeklerden bu sebepten şikayetçi.... ee tanıdıgım herkesin derdi bu o zaman acaba dürüstlük kavramımı farklı
Korkularınıza yeniliyorsunuz.. Kaybetmekten korkuyorsunuz bu yüzden bir yalan söylüyorsunuz onu kurtarayım derken gittikçe boğluyorsunuz..Bizimkilere gelince bizimkilerde kazanmak için yalan söylüyor..Daha doğrusu elde etmek için..
-
11 Eylül 2009, 00:25
-
11 Eylül 2009, 00:27
AYGÜL adlı üyeden alıntı
haklısıın
ama bizim korkmamızın nedeni sizsiniz yine
yani erkekler kızlara sevgiliyken yada evliyken kısıtlama getirdikçe bizlerde uymadıgımız zamanlarda yalana başvuruyoruz
erkeklere gelince
evet kesinlikle elde ettikten sonra tamamen farklı oluyorsunuz
Saf olmasınlar ... Bizimkiler eveleneceğiz diyorlar bu saftiriklerde kanıyorlar..
-
11 Eylül 2009, 00:31
-
11 Eylül 2009, 00:34
AYGÜL adlı üyeden alıntı
saftirik
dediğin bayanlar dimi
saflıkla alakası yok cnm tamamen güvenmek istiyor ve güveniyoruz
gerçi haklısın safız ki erkeklere güveniyoruz demekki
O şerroların yani erkeklerin bir gün erkek muhabbetlerini kaydedip nete koyacam ibreti alem için akıllanırlar belki hepsi dışarıdan bakınca adam gözüküyorlar konuşmaları felan...Ama aralarındaki konuşmayı midem kaldırmıyor...Kullanılmak kötü birşey anlamıyorlar..
-
11 Eylül 2009, 00:38
musti81 adlı üyeden alıntı
O şerroların yani erkeklerin bir gün erkek muhabbetlerini kaydedip nete koyacam ibreti alem için akıllanırlar belki hepsi dışarıdan bakınca adam gözüküyorlar konuşmaları felan...Ama aralarındaki konuşmayı midem kaldırmıyor...Kullanılmak kötü birşey anlamıyorlar..
anlamazlar.....
düşünseler ki bi bayan dogurdu onları, yada kız kardeşleri vardır....
yazık ne diim ki
kişilerin kişiliksizliğinden kaynaklanır musti herşey
-
11 Eylül 2009, 00:41
AYGÜL adlı üyeden alıntı
anlamazlar.....
düşünseler ki bi bayan dogurdu onları, yada kız kardeşleri vardır....
yazık ne diim ki
kişilerin kişiliksizliğinden kaynaklanır musti herşey
EEe iyide bu tiplere niye prim veriyorlar..
-
11 Eylül 2009, 01:25
EEe iyide bu tiplere niye prim veriyorlar..
bilseemmmm
sende bilmiyosan bi erkek olarak ben nerden bileyim
-
11 Eylül 2009, 01:30
AYGÜL adlı üyeden alıntı
bilseemmmm
sende bilmiyosan bi erkek olarak ben nerden bileyim
Yok kızlar niye veriyor bu tiplere prim ben ne bilem.. La nefret ediyom kadın milletinden bizimkilerdende bi o kadar...
-
11 Eylül 2009, 01:33
Yok kızlar niye veriyor bu tiplere prim ben ne bilem..
La nefret ediyom kadın milletinden bizimkilerdende bi o kadar...
çünkü biz dürüst olduklarını düşüyoruz
arkamızdan neler konustuklarını tahmın etmıyoruz ınanıyoruz
kendimiz dürüst oldugumuz için karsımızdakılerı öyle sanıyoruz
-
11 Eylül 2009, 01:35
AYGÜL adlı üyeden alıntı
çünkü biz dürüst olduklarını düşüyoruz
arkamızdan neler konustuklarını tahmın etmıyoruz ınanıyoruz
kendimiz dürüst oldugumuz için karsımızdakılerı öyle sanıyoruz
Benim bi fikrim geldi...Aşk sabıka kaydı olcak insanın bundan önce ki vukuatları felan yazacak ayrılık nedenleri felan..
-
11 Eylül 2009, 01:40
Benim bi fikrim geldi...Aşk sabıka kaydı olcak insanın bundan önce ki vukuatları felan yazacak ayrılık nedenleri felan..
o zaman hayatta kimse 2. aşkı bulamaz
-
11 Eylül 2009, 01:40
-
11 Eylül 2009, 01:46
Benim kapımda kuyruk olurlar..
bi tane oldu oda bir gün sürdü..
secıp begenıp alırsın işte
-
11 Eylül 2009, 01:50
AYGÜL adlı üyeden alıntı
secıp begenıp alırsın işte
Yardımcı olursun artık
-
11 Eylül 2009, 01:51
-
11 Eylül 2009, 01:58
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler