Tartışma Konusu: Evlilik Kötü Birşey mi?
Reklamlar
-
31 Ağustos 2009, 19:47
AYGÜL adlı üyeden alıntı
bizede mutluluklar dilemek düşer
fireblade1 anlayamadık
tartışmak bile işe yaramıyormuş demekki sonucu bulmada
Birileri kuru fasulyeden bahsetti ee pilavsız da olmaz kuru fasulye şimdi bu çelişki mi değil mi..
Düğüne bekleriz aygül mantık evliliği yapcaz biz..
Reklamlar
-
31 Ağustos 2009, 19:48
musti81 adlı üyeden alıntı
Birileri kuru fasulyeden bahsetti ee pilavsız da olmaz kuru fasulye şimdi bu çelişki mi değil mi..
Düğüne bekleriz aygül mantık evliliği yapcaz biz..
en dogru karar musti
geliriz takımızı takar, göbegimizi atarız
-
31 Ağustos 2009, 19:52
AYGÜL adlı üyeden alıntı
en dogru karar musti
geliriz takımızı takar, göbegimizi atarız
ŞAhidimiz ol..
-
31 Ağustos 2009, 19:54
-
31 Ağustos 2009, 19:57
-
31 Ağustos 2009, 20:21
Yaza hollanda yolcusu kalmasın..
Evlilik konusu ise sevdiğin tanıdığın kafadengin hani eşruhun dediğin bir insan olursa mükemmel oluyor ama hani yaş geldi v.s sebeplerden olursa küçük cehennem olur..
[/IMG]
kesinlikle eş ruhunu buldugunda yanında olmaya doyamadıgında aynı evde olma dşüncesi harika bence evlilik kutsal ve cok özel
-
31 Ağustos 2009, 20:31
AYGÜL adlı üyeden alıntı
kesinlikle eş ruhunu buldugunda yanında olmaya doyamadıgında aynı evde olma dşüncesi harika bence evlilik kutsal ve cok özel
Böyle çocuk gibim olcakyalan söylemeyecek nerdeeee..
-
31 Ağustos 2009, 20:38
Böyle çocuk gibim olcakyalan söylemeyecek nerdeeee..
olmadı
çocuk gibi olacak
neşeli, kıpır kıpır, içinde hep bi sevinç
ama asla yalan söylemeyecek tabiki
-
31 Ağustos 2009, 20:44
AYGÜL adlı üyeden alıntı
olmadı
çocuk gibi olacak
neşeli, kıpır kıpır, içinde hep bi sevinç
ama asla yalan söylemeyecek tabiki
Kavga edecek tabe surat asmayacak ama bi dondurmaya kancak gönlü..
-
31 Ağustos 2009, 21:06
Kavga edecek tabe surat asmayacak ama bi dondurmaya kancak gönlü..
kesinlikleee
erkek içinde geçerli kadın içinde
-
31 Ağustos 2009, 21:46
AYGÜL adlı üyeden alıntı
kesinlikleee
erkek içinde geçerli kadın içinde
Gururu olmasın..
Yüzüne bakınca yanakları kızarsın utanıp yere baksın bir tek gözlerime baksın..
-
31 Ağustos 2009, 21:56
evlılıkmi bidaha gelsem dünyaya
-
31 Ağustos 2009, 22:15
askon adlı üyeden alıntı
evlılıkmi bidaha gelsem dünyaya
Niye..
-
Gururu olmasın..
Yüzüne bakınca yanakları kızarsın utanıp yere baksın bir tek gözlerime baksın..
çok şey istiyosun çoook
-
AYGÜL adlı üyeden alıntı
çok şey istiyosun çoook
Doğrusu bu biliyom..
-
evet haklısın istedigin herşey
iyi ve saglıklı bi ilişki için şart
-
AYGÜL adlı üyeden alıntı
evet haklısın istedigin herşey
iyi ve saglıklı bi ilişki için şart
Bişeyler yazcam ama şimdi olurmu burya..
-
bak şimdi; bekarken tutar motor kullanırsın. evlenince kadın tutar seni kullanır.
evlilik (bence) gerekliliği tartışılır ama modası geçmiş bir mevzu. çevreme bakıyorum da evlenipte mutlu olan çok az insan var. aradaki bazı özlü sözlerde yazıyor zaten evlilik kadınların rüyası, erkeklerin kabusudur diye. 35 i devirdim, bir kez 20 yaşımda bir de askerden sonra 26 yaşımda denedim. ilkine 7 yıl harcadım ikinciye 6 ay. olmadı ve diyorum ki çok şükür olmamış. yoksa sonu kötü bitecekti, biri mezara biri hapse misali.
evet zor olduğu doğru, gelecek için çok sağlam planlar yapmak lazım, yalnızların sonu kötü ama bunu düşünerek evlenmek zorunda kalmak isterse biri; o zaten hayattan umudunu kesmiştir bence. neyse fazla uzatmıyayım, bu konuda söyleyecek iyi birşeyim yok maalesef....
-
baklawah adlı üyeden alıntı
bak şimdi; bekarken tutar motor kullanırsın. evlenince kadın tutar seni kullanır.
evlilik (bence) gerekliliği tartışılır ama modası geçmiş bir mevzu. çevreme bakıyorum da evlenipte mutlu olan çok az insan var. aradaki bazı özlü sözlerde yazıyor zaten evlilik kadınların rüyası, erkeklerin kabusudur diye. 35 i devirdim, bir kez 20 yaşımda bir de askerden sonra 26 yaşımda denedim. ilkine 7 yıl harcadım ikinciye 6 ay. olmadı ve diyorum ki çok şükür olmamış. yoksa sonu kötü bitecekti, biri mezara biri hapse misali.
evet zor olduğu doğru, gelecek için çok sağlam planlar yapmak lazım, yalnızların sonu kötü ama bunu düşünerek evlenmek zorunda kalmak isterse biri; o zaten hayattan umudunu kesmiştir bence. neyse fazla uzatmıyayım, bu konuda söyleyecek iyi birşeyim yok maalesef....
Geçmiş olsun.. Üzüldüm..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:25 AM ----------
Bu olay olalı 3 haftaya yakın oluyor arkadaşlar geldi işyerine çay içmeye gidiyoruz dediler hadi gidelim dedim kapadım burayı çıktık 3 arkadaş geziyoruz yalnız birisi belli bişiler almış nasılsın desem kahkaha atıyor meğer bizim ki kızla kavga etmiş ot çekmiş kız da sağlam ekmiş hani o gün aynı işyerinden arkadaşı ile yakalamış sevgilisini , bizimki donmuş kalmış elinde telefon ..Konu sevgilisi tabiki biz işte teselli ediyoruz ama nerdeee sonra gözümün önünde bağırmaya küfür etmeye başladı caddede kendini yere attı küfür edip bağrıyordu elinden tuttuyoruz tamam geçcek diye daha da bağrıyor.. Kendini yere atıyor asfaltı yumrukluyor.. Nafileeee ...
He bu hıyarın bana iki sene önce de şunu sorduğunu iyi bilirim..
" Mustafa iki kız var ya hangisi ile çıksam bu hafta.. "
La olm yapma dedim ah alma ilahi adalet çarpar eden bulur dedim... İki senedir katmer katmer ödüyor.. İki kızla çıktı ikiside aldattı birisi hele bayağı kafa buldu bu askerde iken ..
Gelde aşık ol kime güvenceksin ki iki taraf ta arsız..
Ekleme: Bi sürü metroseksüel tip görüyorum çevrem de çok bu tipler arkadaş aralarında ki ettikleri muhabbet mide kaldırıcı belaltı konular dertleri et iğrenç söylemler hemcinslerim iğrenç ama kızdığım asıl nokta dürüstlükten insanlıktan af temiz duygulardan anlamayıp buna prim veren kızlar kullanıldıklarının farkında değiller..90 lı nesil hep böyle bu düzen gidiyor..
Ağır olduysa affola..
-
Geçmiş olsun.. Üzüldüm..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:25 AM ----------
Bu olay olalı 3 haftaya yakın oluyor arkadaşlar geldi işyerine çay içmeye gidiyoruz dediler hadi gidelim dedim kapadım burayı çıktık 3 arkadaş geziyoruz yalnız birisi belli bişiler almış nasılsın desem kahkaha atıyor meğer bizim ki kızla kavga etmiş ot çekmiş kız da sağlam ekmiş hani o gün aynı işyerinden arkadaşı ile yakalamış sevgilisini , bizimki donmuş kalmış elinde telefon ..Konu sevgilisi tabiki biz işte teselli ediyoruz ama nerdeee sonra gözümün önünde bağırmaya küfür etmeye başladı caddede kendini yere attı küfür edip bağrıyordu elinden tuttuyoruz tamam geçcek diye daha da bağrıyor.. Kendini yere atıyor asfaltı yumrukluyor.. Nafileeee ...
He bu hıyarın bana iki sene önce de şunu sorduğunu iyi bilirim..
" Mustafa iki kız var ya hangisi ile çıksam bu hafta.. "
La olm yapma dedim ah alma ilahi adalet çarpar eden bulur dedim... İki senedir katmer katmer ödüyor.. İki kızla çıktı ikiside aldattı birisi hele bayağı kafa buldu bu askerde iken ..
Gelde aşık ol kime güvenceksin ki iki taraf ta arsız..
Ekleme: Bi sürü metroseksüel tip görüyorum çevrem de çok bu tipler arkadaş aralarında ki ettikleri muhabbet mide kaldırıcı belaltı konular dertleri et iğrenç söylemler hemcinslerim iğrenç ama kızdığım asıl nokta dürüstlükten insanlıktan af temiz duygulardan anlamayıp buna prim veren kızlar kullanıldıklarının farkında değiller..90 lı nesil hep böyle bu düzen gidiyor..
Ağır olduysa affola..
Güzel yazmışsın musti..aslında son dönemde boşanma sayılarının artmasındaki en büyük etkenlerden biri insanların evlilikten önce farklı bir maske kullanmaları tabi evlilikten sonra maskeler düşüyor ve olanlar oluyor..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler