Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Turkcell 3G Connect İnternet Modem Alacakların Dikkatine…!

REKLAM ALANI
    kozalak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600RR
    Turkcell 3G Connect İnternet Modem Alacakların Dikkatine…!

Turkcell 3G Connect Modem, diğer adıyla VINN alacak arkadaşlar bazı
    uyarılar:

-Ücret aylık 39TL.(ilk üç ay 19TL)

-Usb Modem bedava.4Gb indirme limiti.

-24 ay sürelik (MECBUREN)

-En önemli sorun şu anda 3G yayını yapan baz istasyonları sadece il
    merkezlerinde var.

il merkezleri dışında internet hızı
    *236 kbps *yani sinirden kanser olmaya
    yeter Müthiş
    yavaş…

-Abonelik için TAAHHÜTAME imzalatıyorlar.Bence önce bi okuyun…Yoksa
    yanarınız..

Gerçi okuduktan sonra imza atacak cesaretiniz kaldıysa….

Birkaç önemli maddesini sizin için aşağıya yazdım…

Madde 7. *Turkcell hizmetin
    hızını düşürebilme yetkisine sahip*,itiraz hakkı
    yok

Madde 10.*Kampanyadan çıkamazsınız *24 ay boyunca …

Madde 14.Cihazın kaybolması,bozulması durumunda bile 24 ay abonelik
    ücreti
    ödemeye devam edilir.

Madde 15. Kampanyada *tarifeni**zde hiç bir
    değişiklik yapamazsınız*(yani
    mesela bir yıl sonra yeni
    aboneler için fiyat 15TL’ye indirilirse eski abone
    olduğundan başvuramazsın)

Madde 17. Kampanyadan çıkarsanız 24 aylık faturayı bir defada ödemek
    zorundasınız….  vocic

Madde 18. Turkcell *ücretlere zam yapma hakkı vardır.*Vergilerde artış
    olursa Turkcell bu artışı faturalara yansıtabilir.Yani fiyat sabit
    değil..
    Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    Güzel yazmışsın önemli bir konu kimse dikkat etmiyor o sözleşmeye alel acele imzalıyor ben de dahil.. Türksel bedava kamyon verse hat alana almam ucunda mutlak bi hinlik vardır..

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    bbilgi için teşekkürler çok faydalı
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

fireblade1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bir Turkcell kazığı daha
    Here I'm,on the road again.... ultrAslan

yt_servan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph TİGER
    il merkezlerinde bile 200 kp
    Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın

Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur

anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    ben kızdım Türkcell e geçtim vodofone ye 50 kontür attırıyorum geliyo 250 dakika her yöne konuşuyorum annem diyo bu akşam ne pişirelim al anne telefonu diyorum giriyo internete(3G değil GPRS den) yemek tarifi okuyo yapıyo çok azda bi kontür gidiyo amacım vodofone nun reklamını yapmak değil yanlış anlaşılmasın lütfen
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı anılyuksel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben kızdım Türkcell e geçtim vodofone ye 50 kontür attırıyorum geliyo 250 dakika her yöne konuşuyorum annem diyo bu akşam ne pişirelim al anne telefonu diyorum giriyo internete(3G değil GPRS den) yemek tarifi okuyo yapıyo çok azda bi kontür gidiyo amacım vodofone nun reklamını yapmak değil yanlış anlaşılmasın lütfen
    Aynı tarifeyi ben de kullanıyorum 50 kontör ile 150 dakika konuşursun her yöne..

o sözleşmeyide küçük küçük yazmışlardır kesin hiç türk milletinin yararına bişey imzalattırırlarmı hiç ????

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 PM ----------

küssekte sonuçta hepimizi öpüyorlar düşünsenize ne çok öpmüşler bizi zamanında bir hat 1200 dolardı ben hatırlıyorum ben almadım ama patron ericson telefona ve hattına 1200 dolar verdiydi sene 1995
    [B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    avea'dan turkcell'e geçmiştim 6 ay kadar önce. avea'da konuştuğumun yarısı kadar bile konuşmayıp, 3 katı fatura ödedim. acaba uygun tarife bulur muyum diye her ay ayrı bir tarifeyi denedim. yine de düşüremedim faturamı. en son bir hışımla turkcell'i arayıp başka operatöre geçiş yapacağımı bildirdim, cayma bedelini sordum. ne zaman ki bunu dile getirdim birden bire faturam avea'lı olduğum zamanki faturama düştü. yani demek ki, isteseler yapıyorlar ama sesinizi çıkarmazsanız bi güzel kaba tabiri ile "düdüklüyorlar". yine de üçkağıtçılıkları cezasız kalamazdı. o saatten sonra faturalarımı bedava yapsalar, üste para da verseler, ok yaydan, laf ağızdan çıkmıştı. prensip meselesi artık. avea'ya kontörlüye tekrar geri döndüm. peki şimdi ne oldu?

150 kontör yüklüyorum, yaklaşık 100 dakika civarı bir her yöne bedava görüşme veriyorlar. her yönü aradığımda dakikası 2 kontör kesilmesi gerekirken ben artık hediye dakikaları bile bitiremiyorum. kontörler olduğu gibi duruyor. üstelik dışarıdan arandığımda her 10 dakikaya bir de 10 kontör ekliyorlar üstüne. bu gidişle hattımda kontör enflasyonu olacak.

ben de avea'nın reklamını yapmak için yazmadım ama turkcell inanılmaz kazık bir firmaymış onu anladım. resmen zulüm yapıyorlar. zalimin zulmüne de boyun eğmemek lazım...

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    maade 18 en tehlikelisi.. adam senin aylık faturanı 50 yapar isterse yok kardeşim dersen kalan aylarıda 50 yapar muaceliyet ile icra yoluyla alır . ohh suyundan da koy.
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı aya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    avea'dan turkcell'e geçmiştim 6 ay kadar önce. avea'da konuştuğumun yarısı kadar bile konuşmayıp, 3 katı fatura ödedim. acaba uygun tarife bulur muyum diye her ay ayrı bir tarifeyi denedim. yine de düşüremedim faturamı. en son bir hışımla turkcell'i arayıp başka operatöre geçiş yapacağımı bildirdim, cayma bedelini sordum. ne zaman ki bunu dile getirdim birden bire faturam avea'lı olduğum zamanki faturama düştü. yani demek ki, isteseler yapıyorlar ama sesinizi çıkarmazsanız bi güzel kaba tabiri ile "düdüklüyorlar". yine de üçkağıtçılıkları cezasız kalamazdı. o saatten sonra faturalarımı bedava yapsalar, üste para da verseler, ok yaydan, laf ağızdan çıkmıştı. prensip meselesi artık. avea'ya kontörlüye tekrar geri döndüm. peki şimdi ne oldu?

150 kontör yüklüyorum, yaklaşık 100 dakika civarı bir her yöne bedava görüşme veriyorlar. her yönü aradığımda dakikası 2 kontör kesilmesi gerekirken ben artık hediye dakikaları bile bitiremiyorum. kontörler olduğu gibi duruyor. üstelik dışarıdan arandığımda her 10 dakikaya bir de 10 kontör ekliyorlar üstüne. bu gidişle hattımda kontör enflasyonu olacak.

ben de avea'nın reklamını yapmak için yazmadım ama turkcell inanılmaz kazık bir firmaymış onu anladım. resmen zulüm yapıyorlar. zalimin zulmüne de boyun eğmemek lazım...
    Ben 6aya yakın kontör yüklemezdim tam hat iptal olcağı hafta 200 kontör yada 100 kontör ücretsiz yollarlardı kontör yükleyince aktif olcak diye sms gelirdi..

Lanet ettim 8 senelik hattı iptal ettim geçişte yapmadım şimdi vodafone kullanıyorum eski hat olduğu için 150ye 75 kontör yolluyorlar arada 100 kontör sizeözel diye kontör yollarlar 3dakkası 1 kontör .. Lanet olsun o hatta türksele..

Turkcell dedik bağrımıza bastık....
    O bize ne yapıyor yahu ...

Motosikleti
    Seyhan 125
    Hehe dakkası 10 kontöre konuşuyorduk özgürlüktü birde..

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Çok teşekkürler paylaşım için
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

alper_satriani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nokia 6300 Gri
    bu ne şimdi

3G mi işkence mi belli değil
    BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    zaten bu 3G muhabbetini medyayı da arkalarına alıp, yelkenleri rüzgarla doldurup, gazladılar gitti. "teknoloji harikası" imajını kökledilr de faturalardan bahseden yok hiç. durun hele, bi faturalar gelmeye başlasın yavaş yavaş, ondan sonra görürüz balonlarını...

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    merak etmiyor musun?

ediyorum!
    hiç ihtiyacımız olmadığı halde, sattığınız şeyleri, nasıl oluyor da hayatımızın bir parçası haline getirebiliyorsunuz?

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hemen hemen heryerde Wireless ile int e bağlanılıyo ne yapıcan para tuzaını..
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    En güzeli Fenercell 180 dakika 24 TL. Yok bilmem kaç bin dakikası 50 TL, yok her yöne sınırsız 70 TL. Zaten ayda 3 saat anca konuşuyorum boşuna neden onca para vereyim ki.

Ayrıca 3G modem için acele etmeyin, önce yolunacak kaz arayacaklar, yurdum teknoloji meraklısı insanları da bu tuzağa düşecek, belirli bir abone sayısına ulaştıktan sonra fiyatlarını belkide yarıya indireceklerdir.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bundan 2-3 sene önce 100 kontörü türkcellden 11-12 liraya alıyordum şimdi ise aynı fiyata sadece 50 kontör ala biliyorum hepsi para tuzağı.
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler